Lista dei cònsols d'Ais de Provença

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Salta a la navegació Salta a la cerca


Lei Cònsols d'Ais de Provença:

Nom Començament de mandat Fin de mandat Observacions
Joan Espariat 1 de setembre 1791 1792
Laurenç Elsear Perrin 1792 24 de julhet de 1793
Meriaud 24 de julhet de 1793 28 de setembre de 1793 Comissari
J. L. Emeric 28 de setembre de 1793 17 de febrier de 1796 Comissari
Administracion provisòria dau departament dei Bocas de Ròse (17 de febrier de 1796 - 10 de setembre de 1796)
Laurin 10 de setembre de 1796 16 de decembre de 1797 President
Reverdit 16 de decembre de 1797 20 d'abriu de 1798 President
Émeric 20 d'abriu de 1798 25 de mai de 1798 President
Brignon 25 de mai de 1798 27 de mai de 1799 President
Orcel 27 de mai de 1799 20 de julhet de 1799 President
Brignon 20 de julhet de 1799 7 de mai de 1800 President
Brignon 7 de mai de 1800 31 de mai de 1802 Consòl
Francés Sallier 31 de mai de 1802 26 de junh de 1806
Antòni Alexis 26 de junh de 1806 15 d'aost de 1806
Joan Baptista Bonifaci de Fortis 15 d'aost de 1806 13 d'aost de 1808
Alexandre Juli Antòni de Fauris de Noyers-Saint-Vincent 13 d'aost de 1808 20 de novembre de 1809
Joan Baptista Bonifaci de Fortis 20 de novembre de 1809 11 d'aost de 1811
Joan Baptista Pau Gras 11 d'aost de 1811 4 de mai de 1815
Dubreuil 4 de mai de 1815 28 de junh de 1815
Joan Baptista Pau Gras 28 de junh de 1815 30 de junh de 1815
D'Olivary 30 de junh de 1815 8 de setembre de 1816 Provisòriament
Loís Juli Dubourguet 8 de setembre de 1816 8 d'aost de 1830
Josèp Chambaud 8 d'aost de 1830 20 d'aost de 1830 Provisòriament
Ambròsi Mattet 20 d'aost de 1830 28 de junh de 1831
Josèp Chambaud 28 de junh de 1831 8 d'aost de 1835
Antòni Aude 8 d'aost de 1835 10 de març de 1848
Jossuda Bedarrida 10 de març de 1848 18 de mai de 1849
Miquèu Toussaint 18 de mai de 1849 22 de junh de 1849
Josèp Agard 22 de junh 7 d'aost de 1849
Josèp Rigaud 7 d'aost de 1849 11 de genier de 1863
Pascau Pau Roux 11 de genier de 1863 4 de setembre de 1870
Alexis 4 de setembre de 1870 20 d'abriu de 1871
Juli Vieil 20 d'abriu de 1871 25 de mai de 1871
Gustau Heiriès 25 de mai de 1871 9 de mai de 1873
Marçau Bouteille 9 de mai de 1873 29 de decembre de 1874
De Mougin de Ròcafòrt 29 de decembre de 1874 9 de mai de 1876
Salomon Bedarrida 9 de mai de 1876 1 d'octobre de 1877
De Mogin de Ròcafòrt 1 d'octobre de 1877 27 de decembre de 1877
Salomon Bedarrida 27 de decembre de 1877 23 de mai de 1884
Tassy 23 de mai de 1884 5 de junh de 1884
Aufrèd Gautier 5 de junh de 1884 1886
Francés Mandin 1886 19 de mai de 1888
Benjamin Abram 19 de mai de 1888 15 de mai de 1896
Gabrièu Baron 15 de mai de 1896 26 d'octobre de 1897
Maurici Bertrand 26 d'octobre de 1897 9 de març de 1902
Josèp Cabassòu 9 de març de 1902 22 de novembre de 1908
Maurici Bertrand 22 de novembre de 1908 30 de novembre de 1919
Josèp Jourdan 30 de novembre de 1919 10 de mai de 1925
Eugèni Debazac 10 de mai de 1925 18 de mai de 1929
Josèp Jourdan 18 de mai de 1929 6 de novembre de 1934
Loís Coirard 6 de novembre de 1934 19 de mai de 1935
Joan Peytral 19 de mai de 1935 7 de decembre de 1940
Celestin Coq 7 de decembre de 1940 23 d'aost de 1944 President
Juli Schuller 23 d'aost de 1944 19 de mai de 1945 President
Enric Mouret 19 de mai de 1945 27 de genier de 1967
Fèlix Ciccolini 27 de genier de 1967 29 de junh de 1978
Alan Joissains 29 de junh de 1978 18 de març de 1983
Joan Pèire de Peretti 18 de març de 1983 24 de març de 1989
Joan Francés Picheral 24 de març de 1989 18 de març de 2001
Maryse Joissains-Masini 18 de març de 2001 molher d'Alan Joissains

Veire tanben[modificar | modificar la font]