Nolwenn Leroy

From Wikipèdia
Jump to navigation Jump to search
Photo - Festival de Cornouaille 2011 - Nolwenn Leroy en concert le 22 juillet - 014.jpg

Nolwenn Leroy es una cantairitz (fasedora-compausidora-enterpretora) bretona.

Discografia[edit | edit source]

Albòms[edit | edit source]

  • 2003 : Nolwenn
  • 2005 : Histoires Naturelles
  • 2007 : Histoires Naturelles Tour
  • 2009 : Le Cheshire Cat & Moi
  • 2010 : Bretonne
  • 2012 : Ô filles de l’eau

Singles[edit | edit source]

Ligams extèrnes[edit | edit source]

(en francès) :

http://www.nolwenn.org/

http://www.universalmusic.fr/nolwenn-leroy/