Lista dei Majoraus dau Felibritge

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Aquí la lista dei majoraus dau Felibritge. Lei majoraus dau Felibritge constituísson lo consistòri encargat d’elegir lo capolier dau Felibritge e tanben d’elegir lei novèus majoraus.

(Lista en construccion)

Cigala Nom Nom oficiau Data de l'eleccion Remarcas
Cigala de l'Olivier Joan Bessat Jan Bessat 1932 (15 de mai) Cartabèu n°17
Cigala d'Aquitània Joan Castanha Julien Brabo 1931 (25 de mai) Cartabèu n°17

Estampaire en Alès

Cigala d'Irlanda Francés Jove François Jouve 1931 (25 de mai) Cartabèu n°17

Fornier a Carpentràs

Cigala dei Jardins Josèp d'Arbaud Joseph d'Arbaud 1918 Cartabèu n°17
Cigala de Porchiera Audoard Aude Édouard Aude 1903 Cartabèu n°17
Cigala latina Pèire Azema Pierre Azéma 1929 Cartabèu n°17
Cigala de Garona Emili Barta Émile Barthe 1925 Cartabèu n°17
Cigala dau Daufinat Loís Bechet Louis Bechet 1922 Cartabèu n°17
Cigala de Nontronh Robèrt Benoit Robert Benoît 1909 Cartabèu n°17
Cigala dau Var Valèri Bernard Valère Bernard 1893 Cartabèu n°17
Cigala dau Mont Venturi Pèire Bertàs Pierre Bertas 1896 Cartabèu n°17
Cigala de Sustancion Alcida Blavet Alcide Blavet 1914 Cartabèu n°17
Cigala de Gasconha e dau Gèrs Josèp Bonafont Joseph Bonnefont 1913 Cartabèu n°17
Majorau catalan Marià Aguiló Marià Aguiló i Fuster 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Víctor Balaguer Víctor Balaguer i Cirera 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Adolf Blanch Adolf Blanch i Cortada 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Antoni de Bofarull Antoni de Bofarull i de Brocà 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Damas Calvet Damas Calvet i de Budallés 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Antoni Camps Antoni Camps i Fabrés 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Jaume Colell Jaume Colell i Bancels 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Lluís Cutchet Lluís Cutchet i Font 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Tomàs Forteza Tomàs Forteza i Cortès 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Teodor Llorente Teodor Llorente Olivares 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Manuel Milà i Fontanals Manuel Milà i Fontanals 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Joan Montserrat i Archs Joan Montserrat i Archs 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Lluís Pons i Gallarza Josep Lluís Pons i Gallarza 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Josep Quadrado Josep Maria Quadrado i Nieto 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Vicent Wenceslau Querol Vicent Wenceslau Querol i Campos 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Albert de Quintana Albert de Quintana i Combis 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Jeroni Rosselló Jeroni Rosselló Ribera 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Frederic Soler Frederic Soler i Hubert 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Josep Maria Torres Josep Maria Torres i Belda 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Pere Antoni Torres Pere Antoni Torres i Jordi 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Francesc Ubach Francesc d'Assís Ubach i Vinyeta 1876 Lefebvre 1904
Majorau catalan Jacint Verdaguer Jacint Verdaguer i Santaló 1878 Lefebvre 1904
Majorau catalan Lefebvre 1904
Majorau catalan Lefebvre 1904