Lista de las carrièras de Tolosa en francés

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aqueste article recensa las carrièras de Tolosa amb lor nom en francés.

Somari : A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A[modificar | modificar la font]

  • Rue des Amidonniers
  • Avenue de l'Ancien Vélodrome
  • Boulevard d'Arcole
  • Route d'Albi
  • Rue Alsace Lorraine
  • Route d'Agde
  • Rue des Arts

B[modificar | modificar la font]

  • Allée de Barcelone
  • Impasse du Bachaga Boualem
  • Rue Bayard
  • Rue Bonnat
  • Rue bertrand de born
  • Avenue Edouard Belin
  • Impasse Borda
  • Rue des Bouquières
  • Boulingrin
  • Allée de Brienne
  • Rue Bénézet
  • Impasse Bénézet

C[modificar | modificar la font]

  • Place du Capitole
  • Boulevard Carnot
  • Cours Dillon
  • Rue de Cugnaux
  • Rue Croix Baragnon
  • Rue Camille Soula
  • Côte Pavée
  • Rue Cagire

D[modificar | modificar la font]

  • Boulevard Armand Duportal
  • Place de la Daurade
  • Quai de la Daurade
  • Rue de la Dalbade

E[modificar | modificar la font]

  • Place Esquirol
  • Rue du capitaine Escudié

F[modificar | modificar la font]

  • Rue du Faubourg-Bonnefoy
  • Allée Charles de Fitte
  • Rue des Fontaines
  • Rue Philippe Féral
  • Rue du Férétra
  • Rue des Filatiers
  • Rue de la Fonderie

G[modificar | modificar la font]

  • Allée Jules Guesde
  • Avenue de la Gloire
  • Rue des Goutisses
  • Rue Geffroy Nina
  • Place Raymond Grimaud

H[modificar | modificar la font]

  • Rue Louis Hérold

I[modificar | modificar la font]

impasse andre campras

J[modificar | modificar la font]

  • Avenue Jean Chaubet
  • Rue de Japon
  • Rue Joutx Aigues

K[modificar | modificar la font]

L[modificar | modificar la font]

  • Rue Lafayette
  • Boulevard Lascrosses
  • Rue du Languedoc
  • Rue des Lois
  • Rue Théodore Gosselin dit Georges Lenôtre

M[modificar | modificar la font]

  • Rue Mage
  • Boulevard Marengo
  • Rue Mas des Augustins
  • Rue du May
  • Rue de Metz
  • Boulevard des Minimes
  • Avenue des Minimes
  • Allée Frédéric Mistral
  • Rue Monié
  • Avenue de Muret

N[modificar | modificar la font]

  • Route de Narbonne
  • Rue Notre-Dame
  • Rue Ninau
  • Grand'Rue de Nazaret

O[modificar | modificar la font]

  • Place Olivier
  • Rue Ozenne

P[modificar | modificar la font]

  • Rue des Paradoux
  • Rue Pargaminières
  • Rue Perchepinte
  • Rue Pharaon
  • Rue Picot de Lapeyrouse
  • Rue de la Pomme
  • Rue des Polinaires
  • Avenue Camille Pujol
  • Rue Peyrollières
  • Rue de la Pleau

R[modificar | modificar la font]

  • Rue Jules de Resseguier
  • Rue Robert
  • Avenue Jean Rieux
  • Rue du rempart Saint Étienne
  • Rue de la République
  • Rue des Regans
  • Avenue de Rangueil

S[modificar | modificar la font]

  • Rue Saint Antoine du T
  • Rue Saint Félix
  • Rue Saint-Rome
  • Quai Saint Pierre
  • Place Saint Pierre
  • Rue Sainte Catherine
  • Boulevard de Strasbourg
  • Chemin de la salade ponsan
  • Rue stalingrad
  • Rue Pierre Saliès
  • Place Roger Salengro
  • Allée des Sciences Appliquées

T[modificar | modificar la font]

  • Rue du Taur
  • Rue du Tchad
  • Rue Tolosane
  • Rue de Terre-Cabade
  • Quai de Tounis
  • Rue des Tourneurs

U[modificar | modificar la font]

  • Rue de l'Union
  • Rue de l'université du Mirail
  • Avenue de l'URSS

V[modificar | modificar la font]

  • Allée Francois Verdier
  • Rue valade
  • Rue Vélanes

W[modificar | modificar la font]

  • Place Ernest Wallon
  • Place Wilson

X[modificar | modificar la font]

Y[modificar | modificar la font]

  • Rue de l'Ysalguier

Z[modificar | modificar la font]

  • Allée des Zéphirs

Vejatz tanben[modificar | modificar la font]

Ligams intèrnes[modificar | modificar la font]