Utilizaire:Cedric31/Tèstbenvenguda

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
BENVENGUT
Ajuda
Mantenença
Comunitat
Politicas
Edita

Adieu Cedric31/Tèstbenvenguda ! benvenguda sus Wikipèdia e la coneissença liura. T'encoratjam especialament, d'en primièr, a visitar l'introduccion per un començament aisit en tres etapas sonrire

Poiràs puèi anar sus la pagina d'ajuda, per d'informacions pus detalhadas (pòdes començar aicí).

Aquò es la pagina de discussion de ton compte d'utilizaire, que te servirà per recebre de messatges d'autres collaborators. Per respondre, o fagas pas sus ta pagina de discussion si que non sus la pagina de discussion de l'utilizaire que t'a escrich. De mai, as ta pagina d'utilizaire, ont pòdes metre tas donadas personalas, tos interèsses, las lengas que coneisses, etc.

Se vòles trobar d'idèas per contribuir al projècte, visita la pagina de la Comunautat, ont te poiràs coordenar amb la rèsta dels utilizaires. Dispausas tanben de la tavèrna, per i emetre tos dobtes, tas suggestions o tos comentaris. Pòdes signar dins las discussions amb lo desen boton de naut de la barra d'edicion (), o amb lo còde --~~~~.

Pòdes visitar lo Wikiprojècte Babèl per te classificar segon las lengas que coneisses o la pagina d'Etiquetas d'utilizaire per te descriure. Tanben te pòdes apondre a la lista dels wikipedians.