MediaWiki:Blockedtext

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Vòstre compte utilizaire o vòstra adreça IP son estats blocats per $1 per la rason seguenta :

$2.

Aquò significa que podètz totjorn legir l'enciclopèdia, mas pas la modificar. Consultatz vòstra pagina de discussion per mai de detalhs. Podètz contactar $1 o un dels autres administrators per ne discutir.


  • Se comprenètz pas lo message çaisús, e qu'avètz pas de compte d'utilizaire : ensajatz de vos crear un compte (ajuda suls comptes) ; l'avertiment èra probablament destinat a un utilizaire precedent amb la meteissa adreça IP. Se crear un compte resòlv pas lo problèma, contactatz $1 en precisant :
    • vòstra adreça IP ($3).
    • vòstre identificant de blocatge (#$5)
  • S'avètz un compte d'utilizaire e qu'avètz enregistrat una adreça e-mail valida, podètz mandar un e-mail a $1. Podètz totjorn utilizar vòstra pagina de discussion per daissar un messatge a l'administrator que vos a blocat.
  • Utilizaires d'AOL : per de rasons tecnicas, un grand nombre d'utilizaires d'AOL son estats blocats en escritura sus Wikipèdia. Vos es çaquelà possible d'editar, siá en creant un compte, siá en vos rendent sus la version securizada, que se tròba a l'adreça seguenta : https://secure.wikimedia.org/wikipedia/ox/wiki/, dins aqueste cas seretz alara identificat per vòstra adreça IP vertadièra. Vos crear un compte pòt tanben ajudar a resòlver lo problèma. Aqueste sistèma permet a la comunautat de luchar contra de vandalisme recurrent provenent d'utilizaires d'AOL, d'un biais mai ciblat.