Lista dels comitats locals d'Anem Òc

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Salta a la navegació Salta a la cerca

Lista dei collectius locaus e dei contactes per saupre tot sur l’organizacion de la manifestacion departament per departament:

05 – Auts Aups
IEO 04/05 Espaci Occitan dels Aups
espaci.occitan(arròba)wanadoo.fr
Eliana Tortet

06 – Aups MAritims
Grassa:Andrieu Saissi
ieo.grasse(arròba)laposte.net
Niça:Joan Pèire Baquié
ieo06(arròba)wanadoo.fr

09 – Arièja
Ostal Occitan d'Arièja
93 car. Major (rue G. Péri) – 09100 Pàmias
anemoc09(arròba)club-internet.fr

11 – Aude
Ensemble per l’òc,
Alan Roch
ostal.sirventes(arròba)wanadoo.fr
coordinacion del País Narbonés : Ives Seguièr
yves.seguier(arròba)wanadoo.fr

12 – Avairon
Comitat Roergàs "Anem Òc "
Ostal del Patrimoni, plaça Foch,12000 RODÉS.
roergue(arròba)macarel.net
Olivièr Daillut
rasquinhol(arròba)voila.fr
Sant Africa (Cap l'Oc- FCPE): patrick.couffin(arròba)wanadoo.fr
M. Cambiaire

13 – Bocas de Ròse
CREO Joan Saubrement
jrpi(arròba)clubinternet.fr
pamoc(arròba)club-internet.fr
Ostau dau País Marselhés
Prouvènço Aro: lou.journau(arròba)prouvenco-aro.com

15 – Cantal
IEO Cantal
jean-p.malichier(arròba)wanadoo.fr

19 – Corresa
Institut d’Estudis Occitans dau Lemosin
ieo.lemosin(arròba)free.fr

23 – Cruesa
Institut d’Estudis Occitans de Lemosin
ieo.lemosin(arròba)free.fr

24 - Perigòrd
Novelum IEO 24
Centre socioculturel 24430 MARSAC-SUR-L'ISLE
Olivier Pijasson
novelum.ieo24(arròba)free.fr

26 – Droma
Joan-Claudi Rixte
jcmcrixt(arròba)club-internet.fr

30 – Gard
MARPOC
marpoc2(arròba)wanadoo.fr

31 - Nauta Garona
-Coordination « Anem Òc 31 »
11, rue Malcousinat
g.delbes(arròba)ieo31.com
-Comenge « Eth Ostau Comengés »
Comuna/Mairie -31120 Montrejau
ostau.comenges(arròba)tele2.fr Joan-Pau Ferré

32 – Gers
Collectiu entà la lenga en Gers
Joan Miquèu Espinasse
jm.espinasse(arròba)wanadoo.fr
Marc Castanet
Marc-castanet(arròba)wanadoo.fr

33 - Gironda
Comitat Girondin de la Lenga Occitana e de la Cultura Gascona
Mairie 33750 St Quentin de Baron
comitatgirondin(arròba)wanadoo.fr

34 – Erau
Danís Cantournet
CREO Lengadòc : beatriz.bringue(arròba)wanadoo.fr;
mjvb(arròba)wanadoo.fr ;
creo.acmontpellier(arròba)free.fr
Aprene

40 - Lanas
Gascon Lanas: guilhemjoan(arròba)wanadoo.fr
Òc-Bi Lanas: clara.bernet(arròba)wanadoo.fr

46 - Òlt
Comitat Carcinòl
esteve.clerc(arròba)tiscali.fr

47 - Òlt e Garona
Pèire Boissières:05 53 36 52 53

63- Puèi Domat05 53 36 52 53 Josiana Guilhòt
paisdomes.ieo(arròba)wanadoo.fr

64 - Bearn
La Maison de la Cultura Bearnesa
46, baloard d'Alsàcia-Lorena - 64000 PAU
contacte (arròba)ostaubearnes.fr
Per Noste :pernoste(arròba)wanadoo.fr

65 – Bigòrra
IEO 65 : ieo65(arròba)wanadoo.fr

81 – Tarn
Centre cultural Lo Grifol (Albi) :
Centre Occitan del País Castrés :

82 – Tarn e Garona
IEO Tarn e Garona
13 Carrièra del Collègi 82000 MONTALBAN
Martina Serres:perbosc(arròba)free.fr

83 - Var
glaudi(arròba)libertysurf.fr
pamoc(arròba)club-internet.fr

84 - Vauclusa
Comitat Vauclusenc
3259 Camin de la Peiriera 84200 Carpentràs
Chantal Fourniller:eo84(arròba)free.fr J-Marc Courbet
Camin de la rèino - 84500 Bollène
loubaile(arròba)wanadoo.fr

87 –Nauta Vinhana
Institut d’Estudis Occitans de Lemosin
ieo.lemosin(arròba)free.fr

Val d'Aran
Comitat Locau en Val d’Aran entara Manifestacion deth 17 de març en Besièrs
IEO Val d’Aran
Jusèp Loís Sans Socasau
c/ Major nero 7- E 25539 Betren
j.sans(arròba)aran.org

Valadas Occitanas
CHAMBRA D'ÒC -Chamin Arnaud Danièl, 18
I-12020 ROCCABRUNA CN
chambra.doc(arròba)tele2.it

Contactes dels comitats regionals[modificar | modificar la font]

Lemosin[modificar | modificar la font]

Institut d’Estudis Occitans de Lemosin
ieo.lemosin(arròba)free.fr

Provença[modificar | modificar la font]

pamoc(arròba)club-internet.fr
- Michel Benedetto
l'Agora A5 - ch. des pruniers- 04100 Manòsca
m.benedetto.felibrige(arròba)orange.fr