Lista de personatges escoceses

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Anar a : navigacion, Recercar

Aquela lista es eissida de las donadas de Wikidata e periodicament mesa a jorn per un bòt.
Las edicions fachas al dintre de la lista seràn escafadas a la mesa a jorn seguenta!

# imatge nom nascut en defuntat en luòc de naissença
1
SaintNinian.jpg
Saint Ninian 360 432 Escòcia
2 Cumiano di Bobbio 501 661 Escòcia
3
Merlin and St Kentigern, Stobo Kirk.JPG
Saint Mungo 518 614 Escòcia
4
Auxerre - Saint-Germain - Saint-Fiacre.jpg
Fiacre 607 668 Escòcia
5
Odakapel.jpg
Saint Oda 680 726 Escòcia
6 Dryhthelm 700 800 Q3007561
7
History-kenneth.jpg
Kenneth MacAlpin 810 858 Iona
8 Gerlod Duncansdatter 898 941 Q864668
9 Sigurd the Stout 960 1014 Orcadas
10 Brusi Sigurdsson 980 1030 Orcadas
11 Einar Suðringur 1000 1005 Q123377
12 Snæúlvur 1000 Q123377
13
Donnchad I.jpg
Duncan I of Scotland 1001 1040 Escòcia
14 Thorfinn the Mighty 1009 1065 Orcadas
15 Rögnvald Brusason 1011 1046 Orcadas
16 Lulach 1030 1058 Q211106
17
Malcolm3Canmore.jpg
Malcolm III of Scotland 1031 1093 Escòcia
18
Domkirka statuer 37.jpg
Magnus Erlendsson, Earl of Orkney 1075 1117 Q1297992
19
David Seal (ob).JPG
David I of Scotland 1084 1153 Escòcia
20 Harald Haakonsson 1090 1131 Orcadas
21 Paul Haakonsson 1100 1138 Orcadas
22 Lucie de Sampigny 1100 1090 Escòcia
23
Richard de Saint-Victor (détails d'une mignature de Giovanni di Paolo, XVe siècle).png
Richard of Saint Victor 1110 1173 Escòcia
24 Erlend Haraldsson 1124 1156 Orcadas
25
Haraldsonnens saga-Simon Skalp-W. Wetlesen.jpg
Eystein II of Norway 1125 1157 Escòcia
26
Malcolm iv.jpg
Malcolm IV of Scotland 1141 1165 Escòcia
27 Harald Eiriksson 1155 1198 Orcadas
28 Michael Scot 1175 1232 Escòcia
29
John of Holywood (Johannes de Sacrobosco). Line engraving, 1 Wellcome V0003118.jpg
Johannes de Sacrobosco 1195 1256 Q1247384
Yorkshire
30 Ludan 1200 1202 Escòcia
31 William Comyn, Lord of Badenoch 1200 1233 Q211106
32
Alexander III and Ollamh Rígh.JPG
Alexander III of Scotland 1241 1286 Q1714424
33
William le hardi seal.jpg
William Douglas 1243 1298 Escòcia
34 Alexander, Prince of Scotland 1264 1284 Q1012401
35
St Bride's Church Douglas - The Good Sir James.jpg
James Douglas, Lord of Douglas 1289 1330 Q5301155
36 Alice Comyn, Countess of Buchan 1289 1349 Aberdeenshire
37 Hugh the Dull, Lord of Douglas 1294 Escòcia
38
Marjorie Bruce, Princess of Scotland.jpg
Marjorie Bruce 1297 1316 Q5314885
39 John Mercer, Baron von Aldie 1300 Escòcia
40 Margaret Bruce 1315 1346 Q2014458
41 John of Islay, Lord of the Isles 1318 1386 Escòcia
42 Walter Wardlaw 1320 1387 Escòcia
43
David II of Scotland.jpg
David II of Scotland 1324 1371 Q2014458
44 John Bruce 1324 1327 Q2014458
45
Seal of 1st Earl of Douglas.jpg
William Douglas, 1st Earl of Douglas 1327 1384 Escòcia
46
Seal of Archibald the Grim.jpg
Archibald Douglas, 3rd Earl of Douglas 1328 1401 Escòcia
47 Margaret Graham, Countess of Menteith 1334 1380 Q1252715
48
Robert III, King of Scotland.png
Robert III of Scotland 1337 1406 Q1269394
49
Seal of 2nd Earl of Douglas.jpg
James Douglas, 2nd Earl of Douglas 1358 1388 Escòcia
50 Alexander Stewart 1368 1404 Escòcia
51
St Bride's Church Douglas - James the Gross.jpg
James Douglas, 7th Earl of Douglas 1371 1443 Escòcia
52
Seal of Archibald Douglas, 4th Earl of Douglas1400.jpg
Archibald Douglas, 4th Earl of Douglas 1372 1424 Escòcia
53
Blason-John-Stuart-of-Darnley.svg
John Stewart of Darnley 1380 1429 Escòcia
54
John, Earl of Buchan.jpg
John Stewart, Earl of Buchan 1381 1424 Escòcia
55 Walter Bower 1385 1450 Q207257
56 John de Crannach 1386 1454 Q806432
57 James Hamilton 1390 1440 Escòcia
58
St Bride's Church Douglas - Archibald.jpg
Archibald Douglas, 5th Earl of Douglas 1390 1439 Escòcia
59
King James I of Scotland.jpg
James I of Scotland 1394 1437 Q2014458
60 James Mor Stewart 1400 1429 Escòcia
61 James Hamilton, 1st Lord Hamilton 1415 1479 Escòcia
62 William Douglas, 6th Earl of Douglas 1424 1440 Escòcia
63 Lachlan Cattanach Maclean, 11th Chief 1465 1523 Q1262718
64
John Mair.jpg
John Major 1467 1550 Q1012054
65
6th Earl of Angus.jpg
Archibald Douglas, 6th Earl of Angus 1489 1557 Q1002124
66
Cardinal David Beaton.jpg
David Beaton 1494 1546 Q201149
67 George Durie 1496 1577 Q201149
68 Hector Mor Maclean, 12th Chief 1497 1568 Q1262718
69 William Gordon 1500 1577 Aberdeenshire
70
Sawney beane.jpg
Sawney Bean 1500 1500 Q207257
71
Lady Janet Stewart by George Jamesone.jpg
Lady Janet Stewart 1502 1562 Escòcia
72 John Erskine of Dun 1509 1591 Angus
73 Patrick Hepburn, 3rd Earl of Bothwell 1512 1556 Escòcia
74
Portrait of James V of Scotland (1512 - 1542).jpg
James V of Scotland 1512 1542 Q564868
75
GeorgeWishart2.jpg
George Wishart 1513 1546 Q420303
76 Janet Beaton 1519 1569 Escòcia
77 Agnes Campbell 1526 1601 Q1975734
78
John Lesley.jpg
John Lesley 1527 1596 Escòcia
79
James Stewart Earl of Moray.jpg
James Stewart, 1st Earl of Moray 1531 1570 Escòcia
80
Hans Eworth Agnes Keith Countess of Moray.png
Agnes Keith, Countess of Moray 1540 1588 Q746983
81
Mary Queen of Scots Blairs Museum.jpg
Mary, Queen of Scots 1542 1587 Q1016911
82 Alexander Montgomerie 1545 1598 Q793283
83
Andrew melville.jpg
Andrew Melville 1545 1622 Angus
84
William Barclay.png
William Barclay 1546 1608 Aberdeenshire
85 William Gibson 1548 1596 Q201149
86 William Bellenden 1550 1633 Escòcia
87
Guillaume Douglas.JPG
William Douglas, 10th Earl of Angus 1552 1611 Escòcia
88 Sir Lachlan Mor Maclean, 14th chief 1558 1598 Q1262718
89 Robert Aytoun 1570 1638 Q201149
90
Wenceslas Hollar - Alexander Leighton (State 2) cropped.jpg
Alexander Leighton 1570 1649 Escòcia
91
Agnes Douglas Countess of Argyll.jpg
Agnes Douglas 1574 1607 Q514388
92 Patrick Anderson 1575 1624 Q841074
93 Thomas Dempster 1579 1625 Aberdeenshire
94 Lady Ann Cunningham 1580 1646 Q5568223
95
Alexleslie.jpg
Alexander Leslie, 1st Earl of Leven 1580 1661 Escòcia
96 William Lithgow 1582 1645 Q1002124
97 Sir Hector Og Maclean, 15th Chief 1583 1623 Q1262718
Q111444
98
Attributed to Abraham van Blijenberch - William Drummond of Hawthornden, 1585 - 1649. Poet - Google Art Project.jpg
William Drummond of Hawthornden 1585 1649 Q206934
99
2ndMarquessOfHamilton.jpg
James Hamilton 1589 1625 Escòcia
100 William Douglas, 1st Marquess of Douglas 1589 1660 Escòcia
101
Jakob von Ramsay.png
Jakob Ramsay 1589 1639 Escòcia
102
Williamdavisson.jpeg
William Davidson 1593 1669 Aberdeenshire
103 Robert Blair 1593 1666 Q1774629
104
Elizabeth, Queen of Bohemia from NPG.jpg
Elizabeth Stuart, Queen of Bohemia 1596 1662 Q201149
105
Thomas Dalyell.jpg
Tam Dalyell of the Binns 1599 1685 Escòcia
106 Hector Mor Maclean, 16th Chief 1600 1626 Q652539
107 David Ramsay 1600 1660 Escòcia
108
King Charles I after original by van Dyck.jpg
Carles Ier d'Anglatèrra 1600 1649 Q2014458
109 David Abercromby 1601 1701 Escòcia
110 Robert Stuart 1602 1602 Q2014458
111
Walter Leslie - Feldmarschall.jpg
Walter Leslie 1607 1667 Aberdeenshire
112
Thomas Urquhart by George Glover1641.jpg
Thomas Urquhart 1611 1660 Q1012390
113
Anthonis van Dyck 027.jpg
James Stewart, 1st Duke of Richmond 1612 1655 Escòcia
114
1st Marquess of Montrose.jpg
James Graham, 1st Marquess of Montrose 1612 1650 Q420303
115 Mairi nighean Alasdair Ruaidh 1615 1707 Q3438145
116
William Hamilton, 2nd Duke of Hamilton.jpg
William Hamilton, 2nd Duke of Hamilton 1616 1651 Hamilton
117 William Drummond 1617 1677 Escòcia
118 William Drummond, 1st Viscount Strathallan 1617 1688 Escòcia
119 William Ballantine 1618 1661 Q5301155
120 Isobel Gowdie 1632 1662 Q1985973
121 William Gouw Ferguson 1632 1695 Escòcia
122 James Douglas, 2nd Marquess of Douglas 1646 1700 Escòcia
123 Robert Barclay 1648 1690 Q1538148
124 Sir John Maclean, 4th Baronet 1650 1716 Q1262718
125
Robert Livingston (1654-1728).jpg
Robert Livingston the Elder 1654 1728 Q1012401
126 Alexander Cunningham 1655 1730 Q1010019
127
James Blair.jpg
James Blair 1656 1743 Q806432
128 Patrick Abercromby 1656 1716 Q996509
129
Sirwilliampaterson.jpg
William Paterson 1658 1719 Q126514
130 Thomas Smiley 1660 1689 Q530296
131 William Cleland 1661 1689 Q530296
132
4th Earl of Strathmore.jpg
John Lyon, 4th Earl of Strathmore and Kinghorne 1663 1712 Q5635151
133
George Cheyne.jpg
George Cheyne 1671 1743 Aberdeenshire
134 James Ferguson, 1st Laird of Pitfour 1672 1734 Aberdeenshire
135
JamesDrummond2nd Duke of Perth.jpg
James Drummond, 2nd Duke of Perth 1674 1720 Q1247411
136
Alexander Selkirk Statue.jpg
Alexander Selkirk 1676 1721 Q201149
137
Appletons' Hamilton Andrew.jpg
Andrew Hamilton 1676 1741 Escòcia
138 Colen Campbell 1676 1729 Q625533
139 James Macrae 1677 1744 Q654216
140
George Grierson, of Rathfarnham House by Gilbert Stuart (American, 1755-1828).jpg
George Grierson 1678 1753 Escòcia
141 Christian Shaw 1685 Q211091
142
JohnWatson.JPG
John Watson 1685 1768 Escòcia
143 Robert Dundas 1685 1753 Escòcia
144 Sir Hugh Paterson, 2nd Baronet 1685 1777 Q806906
145 Charles Alston 1685 1760 Hamilton
146
Robert Simson.jpg
Robert Simson 1687 1768 Q1010320
147 Patrick Heron 1690 1752 Q126514
148
Susanna Montgomery nee Kennedy.JPG
Susanna Montgomery, Countess of Eglinton 1690 1780 Q899545
149 John Bell 1691 1780 Q1011562
150
4thDukeOfArgyll.jpg
John Campbell, 4th Duke of Argyll 1693 1770 Escòcia
151
Braddock.png
Edward Braddock 1695 1755 Q1247411
152 William Houstoun 1695 1733 Escòcia
153
William Smellie (obstetrician), engraved by Charles Grignion.jpg
William Smellie 1697 1763 Q1002124
154
Colin maclaurin.jpg
Colin Maclaurin 1698 1746 Escòcia
155 George Turnbull 1698 1748 Q1009331
156 Alexander Ross 1699 1784 Aberdeenshire
157
James Ferguson, Lord Pitfour (1700-1777).jpg
James Ferguson, Lord Pitfour 1700 1777 Aberdeenshire
158 Isaac Lawson 1704 1747 Escòcia
159
William Murray, 1st Earl of Mansfield.jpg
William Murray, 1st Earl of Mansfield 1705 1793 Q852883
160
4thEarlOfLoudoun.jpg
John Campbell, 4th Earl of Loudoun 1705 1782 Q1871345
161
James-abercrombie-by-ramsay-ca-1759-60.jpg
James Abercrombie 1706 1781 Q806432
162 Bernard Stuart 1706 1755 Q806432
163 John Rattray 1707 1771 Q1247411
164
Sir Allan Maclean, 6th Baronet in an oval frame.png
Sir Allan Maclean, 6th Baronet 1710 1783 Q111444
165
William Cullen.jpg
William Cullen 1710 1790 Hamilton
166 Andrew Gordon 1712 1751 Escòcia
167 James Drummond, 3rd Duke of Perth 1713 1746 Q5309218
168 Andrew Sprowle 1714 1776 Escòcia
169 Paulus Æmilius Irving 1714 1796 Q1247384
170 James Robertson 1717 1788 Q201149
171
William Hunter (anatomist).jpg
William Hunter 1718 1783 Q654226
172
Adam Skirving by his son Archibald.jpg
Adam Skirving 1719 1803 Q11839232
173 John Fraser 1721 1773 Escòcia
174
James Murray from NPG.jpg
James Murray 1721 1794 Q207257
175
Tobias Smollett c 1770.jpg
Tobias Smollett 1721 1771 Q208121
176
ThomasBlacklock.jpg
Thomas Blacklock 1721 1791 Q564495
177
John Lockhart Ross.jpg
John Lockhart-Ross 1721 1790 Q530296
178
The Grave Of William Burns - geograph.org.uk - 1213358.jpg
William Burnes 1721 1784 Q746983
179
Floramacdonald2.jpg
Flora MacDonald 1722 1790 Q841059
180
Henry Raeburn - Rev. Alexander Carlyle.jpg
Alexander Carlyle 1722 1805 Q5194100
181
John Pitcairn.jpg
John Pitcairn 1722 1775 Q201149
182
Gavin hamilton.jpg
Gavin Hamilton 1723 1798 Q530296
183 Janet Graham 1723 1805 Q216045
184 William Dalrymple 1723 1814 Q654216
185
James Johnston (1724-1800).JPG
James Johnston 1724 1800 Q839556
186
Lieutenant Colonel Allan MacLean2.jpg
Allan Maclean of Torloisk 1725 1798 Q652539
187
Lachlan McIntosh.jpg
Lachlan McIntosh 1725 1806 Q1016904
188
Hugh Mercer, Jr. (Study for The Death of General Mercer at the Battle of Princeton, January 3, 1777), 1791.jpg
Hugh Mercer 1726 1777 Aberdeenshire
189 John Ross 1726 1800 Q1020220
190
James Hay (1726-1778), 15th Earl of Erroll, by Joshua Reynolds.jpg
James Hay, 15th Earl of Erroll 1726 1778 Q216802
191
John Anderson (zoologist).jpg
John Anderson 1726 1796 Q213377
192 James Lockhart 1727 1790 Q530296
193
Pryse Campbell (1726–1768).jpg
Pryse Campbell of Cawdor 1727 1768 Q1051919
194 Jean Elliot 1727 1805 Escòcia
195 John Campbell, of Strachur 1727 1806 Q652539
196
John Hunter by John Jackson detail.jpg
John Hunter 1728 1793 Q530296
197 Alexander Gerard 1728 1795 Escòcia
198 Robert Rutherford 1728 1803 Escòcia
199 William Fleming 1729 1795 Q1012401
200 John Wedderburn 1729 1803 Q1247411
201
Simon Fraser3.jpg
Simon Fraser 1729 1777 Q1886330
202
Sir Joshua Reynolds - John Murray, 4th Earl of Dunmore - Google Art Project.jpg
John Murray, 4th Earl of Dunmore 1730 1809 Escòcia
203 Alexander Garden 1730 1791 Aberdeenshire
204 George Johnstone 1730 1787 Q1247384
205 Hugh Robertson 1730 1822 Escòcia
206
JamesBruce.jpg
James Bruce 1730 1794 Q217838
207
AlexanderMcdougall.jpg
Alexander McDougall 1731 1786 Islay
208
William Aiton.jpg
William Aiton 1731 1793 Hamilton
209
Adam Duncan, 1st Viscount Duncan by John Hoppner.jpg
Adam Duncan, 1st Viscount Duncan 1731 1804 Angus
210 James Abercrombie 1732 1775 Escòcia
211 John Elliot 1732 1808 Escòcia
212
The Burns headstone - geograph.org.uk - 918274.jpg
Agnes Broun 1732 1820 Q899545
213 Lewis Hutchinson 1733 1773 Escòcia
214
John Forbes Skellater.jpg
John Forbes 1733 1808 Aberdeenshire
215 Henry Mowat 1734 1798 Escòcia
216
Lemuel Francis Abbott - Thomas Pasley.jpg
Sir Thomas Pasley, 1st Baronet 1734 1808 Q1014104
217
William Julius Mickle.jpg
William Julius Mickle 1734 1788 Q1014104
218
Admiral John MacBride.jpg
John MacBride 1735 1800 Escòcia
219
Portrait of James Ferguson-crop.jpg
James Ferguson 1735 1820 Aberdeenshire
220 John Geddes 1735 1799 Q806432
221 Alexander MacDonald 1736 1791 Q841059
222 Peter Elmsley 1736 1802 Aberdeenshire
223 Patrick Brydone 1736 1818 Q1011149
224
James Watt by Henry Howard.jpg
James Watt 1736 1819 Q217831
225 James Lind 1736 1812 Q206934
226
James Macpherson by George Romney.jpg
James Macpherson 1736 1796 Q2211151
227
David Martin self-portrait c1760.jpg
David Martin 1737 1797 Q201149
228
Gaskoin Karl by Saxon.jpg
Charles Gascoigne 1739 1806 Escòcia
229
John Robison.png
John Robison 1739 1805 Escòcia
230 John Lees 1740 1807 Escòcia
231
John Schanck by John James Masquerier.jpg
John Schank 1740 1823 Q201149
232
George Elliot illus 60.jpg
George Nicol 1740 1828 Escòcia
233
Dr Alexander Adam.jpg
Alexander Adam 1741 1809 Q211106
234 George Murray 1741 1797 Q1247411
235
George Chalmers Tannock.jpg
George Chalmers 1742 1825 Escòcia
236 David Deuchar 1743 1808 Q420303
237
Alexander Gordon, 4th Duke of Gordon00.jpg
Alexander Gordon, 4th Duke of Gordon 1743 1827 Q11838964
238
Self Portrait by David Allan.jpg
David Allan 1744 1796 Q1009331
239 Adam Lymburner 1745 1836 Q576562
240 Thomas Smith 1745 1809 Escòcia
241
Abbott, Robert Calder.jpg
Robert Calder 1745 1818 Q841074
242
Lord Abercromby.jpg
Alexander Abercromby 1745 1795 Clackmannanshire
243 Robert Alves 1745 1794 Q841074
244
James Tytler.jpg
James Tytler 1745 1804 Angus
245
(1825) JOHN GILLIES.jpg
John Gillies 1747 1836 Brechin
246
John Paul Jones by Charles Wilson Peale, c1781.jpg
John Paul Jones 1747 1792 Q17582096
247
Hugh Henry Brackenridge.jpg
Hugh Henry Brackenridge 1748 1816 Q1012490
248
Bust of Robert Blair by Thomas Campbell, 1815, Old College, University of Edinburgh.jpg
Robert Blair 1748 1828 Q207257
249
Thomas Graham Lord Lynedoch.jpg
Thomas Graham, 1st Baron Lynedoch 1748 1843 Q1247411
250
William Marshall00a.jpg
William Marshall 1748 1833 Escòcia
251
Jane Duchess of Gordon in green riding dress by Daniel Gardner around 1775.jpg
Jane Gordon, Duchess of Gordon 1749 1812 Q6902086
252 Charles Smith 1749 1824 Q7607595
253
The 4th Duke of Atholl and his game keeper John Crerar.jpg
John Crerar 1750 1840 Q1247411
254
William Dunbar portrait.jpg
William Dunbar 1750 1810 Q841074
255 David Bogue 1750 1825 Q1011149
256 Thomas Dundas 1750 1794 Escòcia
257
Hew Whitefoord Dalrymple.jpg
Sir Hew Dalrymple, 1st Baronet, of High Mark 1750 1830 Q654216
258
LadyAnneBarnardPortrait.gif
Lady Anne Barnard 1750 1825 Q4850223
259 William Anderson 1750 1778 Q1012054
260
William Roxburgh.jpg
William Roxburgh 1751 1815 Q793283
261 Alison Begbie 1752 Q209135
262 William Heste 1763 1832 Escòcia
263
Drukken Cairn Plaque.JPG
Richard Brown 1753 1833 Q1774629
264 William Fullarton 1754 1808 Q793283
265 Robert Crown 1754 1841 Q1247411
266
1795 JamesSwan byGilbertStuart MFABoston.jpeg
James Swan 1754 1830 Q201149
267
Colinmackenzie.JPG
Colin Mackenzie 1754 1821 Q165845
268
William Murdoch (1754-1839).jpg
William Murdoch 1754 1839 Q793283
269 William Hunter 1755 1812 Angus
270
William Patterson.jpg
William Paterson 1755 1810 Q420303
271
John West (mathematician).png
John West 1756 1817 Q201149
272
John Loudon McAdam.jpg
John Loudon McAdam 1756 1836 Q654216
273
ThomasTelford.jpg
Thomas Telford 1757 1834 Q1247384
274
Sir David Baird, 1st Bt by Sir John Watson-Gordon.jpg
Sir David Baird, 1st Baronet 1757 1829 Q207257
275 James T. Callender 1758 1803 Escòcia
276 Margaret Chalmers 1758 1827 Escòcia
Q213485
277
Alexander Cochrane.jpg
Alexander Cochrane 1758 1832 Escòcia
278 Jean Glover 1758 1801 Q576562
279
Maitland and Louverture.jpg
Thomas Maitland 1759 1824 Escòcia
280 Anne Rankine 1759 1843 Escòcia
281 Nelly Blair 1759 1820 Q793283
282
Robert Burns 1.jpg
Robert Burns 1759 1796 Q3396445
283
William Kilpatrick's Headstone.JPG
Nelly Kilpatrick 1759 1820 Q793283
284 James Dunlop of Dunlop 1759 1832 Q209135
285 Elizabeth Paton 1760 1817 Q1011743
286
Thomas Trotter Orme.jpg
Thomas Trotter 1760 1832 Q632993
287
John MacNider (1760-1829).jpg
John MacNider 1760 1829 Q576562
288 Sir Alexander Campbell, 1st Baronet 1760 1824 Q1247411
289
James ('Purlie') Wilson, 1760 - 1820. Radical Reformer.jpg
James Wilson 1760 1820 Q530296
290
Gilbert Burns' signature.JPG
Gilbert Burns 1760 1827 Q3396445
291
John Rennie (Engineer).jpg
John Rennie 1761 1821 Q207257
292 Archibald Elliot 1761 1823 Escòcia
293 William Young 1761 1847 Q896424
294 Alexander Macdonell 1762 1842 Q3431722
295
Malcolm Laing.jpg
Malcolm Laing 1762 1818 Orcadas
296 Армстронг, Адам Васильевич 1762 1818 Q407183
297
Ln-Governor-Lachlan macquarie.jpg
Lachlan Macquarie 1762 1824 Q111444
298
WilliamMaclure.jpg
William Maclure 1763 1840 Q654216
299 John Black 1764 Escòcia
300
Alexander MacKenzie by Thomas Lawrence (c.1800).jpg
Alexander Mackenzie 1764 1820 Q165845
301 Duncan Cameron 1764 1848 Escòcia
302 Thomas Lowson 1764 1856 Q4863943
303
Teniente Coronel George Johnston.jpg
George Johnston 1764 1823 Q564495
304 Robert Heron 1764 1807 Q3778560
305
Charles Lennox, 4th Duke of Richmond - Project Gutenberg etext 20110.jpg
Charles Lennox, 4th Duke of Richmond 1764 1819 Q11838964
306
James Athol Wood.jpg
James Athol Wood 1765 1829 Q1247411
307
James Wilson anatomist.jpg
James Wilson 1765 1821 Q1013620
308
Jeanarmour.jpg
Jean Armour 1765 1834 Q793283
309
General Sir John Hope, 4th Earl of Hopetoun.png
John Hope, 4th Earl of Hopetoun 1765 1823 Q767798
310 Charles Baird 1766 1843 Escòcia
311
Helen Hyslop - Gravestone, Moffat.JPG
Helen Hyslop 1766 1852 Q1014104
312
John Leslie (1766-1832) by Ambroise Tardieu.jpg
John Leslie 1766 1832 Q201149
313
7th Earl of Elgin by Anton Graff around 1788.jpg
Thomas Bruce, 7th Earl of Elgin 1766 1841 Q201149
314 Archibald McBryde 1766 1816 Q550606
315 Charles Lyell 1767 1849 Angus
316
Henry Bell, portraitl.jpg
Enric Bèl 1767 1830 Q1010322
317
George Johnstone Hope.jpg
George Johnstone Hope 1767 1818 Escòcia
318
Pulteney Malcolm.jpg
Pulteney Malcolm 1768 1838 Q1014104
319
Charles Tennant.jpg
Charles Tennant 1768 1838 Q3396445
320
Charlotte, 4th Duchess of Richmond (1768-1842), by Joseph Nollekens.jpg
Charlotte Lennox, Duchess of Richmond 1768 1842 Q11838964
321
Thomas Thomson Lauder.jpg
Thomas Thomson 1768 1852 Q1011838
322 Alexander Seton 1768 1828 Q1016911
323 James Bell 1769 1833 Q1012401
324
GeorgeWCampbell.jpg
George W. Campbell 1769 1848 Q2679573
325 Robert Campbell 1769 1846 Q217831
326
John Malcom 1769 1833 by Samuel Lane.jpg
John Malcolm 1769 1833 Q1247384
327
John Kennedy.jpg
John Kennedy 1769 1855 Q3511360
328 William Nicol 1770 1851 Q207257
329
GG-George Ramsay.jpg
George Ramsay, 9th Earl of Dalhousie 1770 1838 Q206934
330 Alexander Ralston 1771 1827 Escòcia
331 John Heaviside Clark 1771 1863 Escòcia
332
Mungo Park portrait.jpg
Mungo Park 1771 1806 Escòcia
333
James Montgomery.jpg
James Montgomery 1771 1854 Q1774629
334
Archibald Arnott.jpg
Archibald Arnott 1772 1855 Q1015818
335
DavidBoyleLordBoyle.jpg
David Boyle, Lord Boyle 1772 1853 Q1774629
336 Roberto Ramsay 1773 1854 Escòcia
337 Thomas Webster 1773 1844 Orcadas
338
William Fergusson (Physician).JPG
William Fergusson 1773 1846 Q654216
339 James Forbes 1773 1861 Q207679
340 Patrick Campbell 1773 1841 Q652539
341
James Mill.jpg
James Mill 1773 1836 Angus
342
Thomasbrisbane.jpg
Thomas Brisbane 1773 1860 Q1016169
343
Robert brown botaniker.jpg
Robert Brown 1773 1858 Q420303
344
Bust of Prof George Dunbar by Peter Slater 1851, Old College, University of Edinburgh.jpg
George Dunbar 1774 1851 Q1011149
345 William Archibald Cadell 1775 1855 Q216802
346
Sir Alexander Johnston.jpg
Alexander Johnston 1775 1849 Q1247384
347
Sir Murray Maxwell.jpg
Murray Maxwell 1775 1831 Q550606
348 James Stewart 1775 1821 Escòcia
349
Thomas Cochrane, 10th Earl of Dundonald.jpg
Thomas Cochrane, 10th Earl of Dundonald 1775 1860 Hamilton
350 William Stewart 1776 1851 Escòcia
351
Macvey Napier by J P Slater.jpg
Macvey Napier 1776 1847 Q2422689
352 Alexander Duff 1777 1851 Aberdeenshire
353 Joseph Muter 1777 1840 Q201149
354
Joseph Hume by John Whitehead Walton cropped.jpg
Joseph Hume 1777 1855 Q420303
355
John Ross (1777-1856), by British school of the 19th century.jpg
John Ross 1777 1856 Q550606
356
Spence William.jpeg
William Spence (mathematician) 1777 1815 Q217831
357
Captain Frederick Lewis Maitland.jpg
Frederick Lewis Maitland 1777 1839 Q201149
358 Robert Scott 1777 1841 Q1002124
359
Catherine Eliza Richardson crop.png
Catherine Eliza Richardson 1777 1853 Q5033327
360
Thomas Brown philosopher.jpg
Thomas Brown 1778 1820 Q550606
361 George Downie 1778 1814 Q7820910
362
Mary Nisbet.jpg
Mary Bruce, Countess of Elgin 1778 1855 Q2020424
363
Rev John Thomson02.jpg
John Thomson 1778 1840 Q793283
364
David Irving calotype.jpg
David Irving 1778 1860 Q1014104
365 Patrick Campbell 1779 1857 Escòcia
366 Alexander Walker 1779 1852 Escòcia
367
John Galt 7.jpg
John Galt 1779 1839 Q1774629
368 David Buchan 1780 1838 Escòcia
369
John Dundas Cochrane RN wmm v1.jpg
John Dundas Cochrane 1780 1825 Escòcia
370 Archibald Galloway 1780 1850 Q1247411
371
Walter Newall.jpg
Walter Newall 1780 1863 Q3338902
372 James Colquhoun 1780 1855 Q530296
373
Mary Somerville.jpg
Mary Fairfax Somerville 1780 1872 Q1012401
374
Alexander Adams (Hawaii).jpg
Alexander Adams 1780 1871 Q630668
375 John Smith 1781 1852 Aberdeenshire
376 William Mitchell 1781 1854 Q1009331
377 Isobel Gunn 1781 1861 Orcadas
378
David-Brewster.jpg
David Brewster 1781 1868 Q1012401
379
General William Elphinstone.JPG
William George Keith Elphinstone 1782 1842 Escòcia
380 Grace Kennedy 1782 1825 Q793283
381
James Chalmers.jpg
James Chalmers 1782 1853 Q630668
382
Charles Malcolm.Jpeg
Charles Malcolm 1782 1851 Q1247384
383 Charles Menzies 1783 1866 Q1247411
384
William-gibson-1783-1857.jpg
William Gibson 1783 1857 Q630668
385
D Mackenzie.jpg
Donald Mackenzie 1783 1851 Escòcia
386
John Crawfurd.jpg
John Crawfurd 1783 1868 Islay
387
George Chalmers Tannock.jpg
James Tannock 1784 1863 Q576562
388
William Jardine in Study.jpg
William Jardine 1784 1843 Escòcia
389
Frederick Adam.jpg
Frederick Adam 1784 1853 Escòcia
390
Allan Cunningham by Henry Room.jpg
Allan Cunningham 1784 1842 Q6383793
391
David Wilkie.jpg
David Wilkie 1785 1841 Q201149
392 John Clunies-Ross 1786 1854 Escòcia
393
RobertGordon.jpg
Robert Gordon 1786 1853 Q5568223
394
RobertHeriotBarclay.jpg
Robert Heriot Barclay 1786 1837 Q201149
395
Sir George Simpson.jpg
George Simpson 1787 1860 Escòcia
396
James Drummond.jpg
James Drummond 1787 1863 Q6060004
397 John Ferguson 1787 1856 Q1774629
398 David Lennox 1788 1873 Q654216
399
PSM V10 D008 Neil Arnott.jpg
Neil Arnott 1788 1874 Q630668
400
Hugh Clapperton portrait.jpg
Hugh Clapperton 1788 1827 Q564495
401
Thomas Pringle.jpg
Thomas Pringle 1789 1834 Escòcia
402
John Ramsay McCulloch by Sir Daniel Macnee detail.jpg
John Ramsay McCulloch 1789 1864 Q1788927
403
Peter McGill.jpg
Peter McGill 1789 1860 Q550606
404 Hugo Campbell 1790 1850 Escòcia
405 George Buchanan 1790 1852 Q420303
406
Fenton - George Brown crop.jpg
George Brown 1790 1865 Q841074
407 Robert Graham Dunlop 1790 1841 Q217831
408
Jamesstirling.jpg
James Stirling 1791 1865 Q530296
409 Andrew Aldcorn 1792 1877 Q935702
410 John Gillies 1792 1834 Brechin
411
AndersonAr.JPG
Arthur Anderson 1792 1868 Q213485
412 John Parish Robertson 1792 1843 Escòcia
413
Murchison Roderick.jpg
Roderick Murchison, 1st Baronet 1792 1871 Q1586842
414
Edward Irving.jpg
Edward Irving 1792 1834 Q564495
415 William "Tiger" Dunlop 1792 1848 Q217831
416
Robert Lee (1793-1877).png
Robert Lee 1793 1877 Q632993
417
Cousin Thomas, or, the Swan River Job.jpg
Thomas Peel 1793 1865 Q1012395
418
William Beattie (physician).jpg
William Beattie 1793 1875 Q919147
419
John Goldie Portrait.jpg
John Goldie 1793 1886 Q6415798
420 James Grant 1793 1836 Escòcia
421
James Dunlop, ca. 1843 oil portrait by Joseph Backler a2448001h.jpg
James Dunlop 1793 1848 Escòcia
422
John Fairbairn Esq - Cape Educator and Politician.jpg
John Fairbairn 1794 1864 Escòcia
423
Joseph Morrin.png
Joseph Morrin 1794 1862 Q1247384
424 Charles Shaw 1795 1871 Q654216
425
James Braid, portrait.jpg
James Braid 1795 1860 Q201149
426
Alexander Keith.png
Alexander Keith 1795 1873 Q1011584
427 Janet Hamilton 1795 1873 Q530296
428
Thomas Carlyle.jpg
Thomas Carlyle 1795 1881 Q1015818
429 John Robertson 1797 Q1247411
430 William Grant Stewart 1797 1869 Q806432
431
James Ferguson (astronomer).jpg
James Ferguson 1797 1867 Q1247411
432 Donald Gunn 1797 1878 Orcadas
433
PSM V01 D242 and V20 D610 Charles Lyell.jpg
Charles Lyell 1797 1875 Angus
434
Sir Andrew Smith.jpg
Andrew Smith 1797 1872 Q407183
435 Andrew Petrie 1798 1872 Q201149
436
John Cochrane, 19th-century chessplayer.gif
John Cochrane 1798 1878 Escòcia
437 George Don 1798 1856 Q996509
438 Henry Scott Riddell 1798 1870 Q7563326
439 Robert Pollok 1798 1827 Q211091
440 John Bell 1799 1868 Q111444
441 John Gray 1799 1883 Escòcia
442
JohnRobertson23.jpg
John Robertson 1799 1876 Q1247411
443 Andrew Anderson 1799 1861 Escòcia
444 Patrick Bell 1799 1869 Q4819471
445
David Douglass00.jpg
David Douglas 1799 1834 Q852883
446
William Auld, 1902.jpg
Andrew Auld 1799 1873 Q1016911
447
John Dunmore Lang.jpg
John Dunmore Lang 1799 1878 Q217831
448
Margaret Agnes Bunn-3.jpg
Margaret Agnes Bunn 1799 1883 Q1002124
449 David Don 1799 1841 Angus
450
Archdeacon Dodgson.jpg
Charles Dodgson 1800 1868 Hamilton
451 Sir Charles Dalrymple Fergusson, 5th Baronet 1800 1849 Q1426707
452
Archibald Clunes Innes (Captain).jpg
Archibald Clunes Innes 1800 1857 Q864668
453 Leitch Ritchie 1800 1865 Q217831
454
James Ferrier 2.jpg
James Ferrier 1800 1888 Q201149
455
George Monro.png
George Monro 1801 1878 Escòcia
456 Thomas Clark 1801 1867 Q654216
457
11th Earl of Dalhousie.jpg
Fox Maule-Ramsay, 11th Earl of Dalhousie 1801 1874 Q9705138
458 Andrew Bisset 1801 1891 Q420303
459 James Grant 1802 1879 Q841074
460 George Rennie 1802 1860 Q207257
461 John Templeton 1802 1886 Q45853
462
William Sharpey 3.jpg
William Sharpey 1802 1880 Q630668
463 Adam Thom 1802 1890 Brechin
464
HughMiller.jpg
Hugh Miller 1802 1856 Q1012390
465 R. R. McIan 1803 1856 Escòcia
466 George Taylor 1803 1891 Q211113
467
ThomasGuthrie1843.jpg
Thomas Guthrie 1803 1873 Brechin
468 Benjamin Boyd 1803 1851 Q550606
469 James Mackay 1804 1875 Escòcia
470 William Beattie Booth 1804 1874 Q1247411
471 John Henderson 1804 1862 Brechin
472 David Gibson 1804 1864 Angus
473 William Muir 1805 1888 Q1010000
474
Alexander Burnes.JPG
Alexander Burnes 1805 1841 Q420303
475
James Wilson by Sir John Watson-Gordon.jpg
James Wilson 1805 1860 Q407183
476
David Urquhart (1805-1877).jpg
David Urquhart 1805 1877 Escòcia
477
William Cunningham DD.jpg
William Cunningham 1805 1861 Hamilton
478 John Graham 1805 1839 Q1247384
479
LadyFloraHastings.jpg
Flora Hastings 1806 1839 Q1871345
480 John Hossack 1806 1891 Q841074
481 David Dale Owen 1807 1860 Q530296
482 Macgregor Laird 1808 1861 Q217831
483
PSM V31 D010 James Fergusson.png
James Fergusson 1808 1886 Q654216
484 Charles Hope 1808 1893 Q204940
485 William Lambie Nelson 1808 1887 Q576562
486 Evan MacColl 1808 1898 Argyll e Bute
487 William Arnot 1808 1875 Q852883
488 Alexander Allan 1809 1891 Q420303
489
John West (captain) circa 1850.jpg
John West 1809 1888 Q1016911
490
William Dunlop Brackenridge (young).jpg
William Brackenridge 1810 1893 Q654216
491
General Neill.jpg
James George Smith Neill 1810 1857 Q7658460
492
Sir Hugh Allan of Ravenscrag, Montreal.jpg
Hugh Allan 1810 1882 Q1018756
493 Lydia Miller 1811 1876 Q1012390
494 Alexander Keiller 1811 1892 Q630668
495
Alexander Bain.jpg
Alexander Bain 1811 1877 Q2726131
496
John Young.jpg
John Young 1811 1878 Q654216
497
James McCosh.jpg
James McCosh 1811 1894 Q793283
498
Hugo Reid at Rancho Santa Anita.png
Hugo Reid 1811 1852 Q212088
499
Mlemen073.jpg
James Pagan 1811 1870 Q7808553
500
Bust of Prof James Miller, by Sir John Steell, Old College, University of Edinburgh.jpg
James Miller 1812 1864 Q5327553
501
Andrew Douglas Maclagan 1881.jpg
Douglas Maclagan 1812 1900 Q654216
502
Marquess of Dalhousie.JPG
James Broun-Ramsay, 1st Marquess of Dalhousie 1812 1860 Q206934
503
Norman MacLeod01.jpg
Norman Macleod 1812 1872 Q1012490
504 Archibald Campbell Swinton 1812 1890 Escòcia
505
Daniel McNaughton c 1856.jpg
Daniel M'Naghten 1813 1865 Glasgow
Escòcia
506
EdwardBalfour.jpg
Edward Green Balfour 1813 1889 Angus
507
Daniel Macmillan 1813 1857.png
Daniel Macmillan 1813 1867 Q211873
508
John Rae by Stephen Pearce.jpg
John Rae 1813 1893 Q3126032
509
JamesFergus.JPG
James Fergus 1813 1902 Q530296
510
Charles Davidson Bell05.jpg
Charles Davidson Bell 1813 1882 Q201149
511 William Leitch 1814 1864 Q1818828
512 George Alexander 1814 1903 Q806432
513
DrummondHay1908.jpg
Henry Maurice Drummond-Hay 1814 1896 Q207679
514
William Gibson.jpg
William Gibson 1815 1890 Q1247384
515
William C Burns.jpg
William Chalmers Burns 1815 1868 Q1266199
516
Sir George Furguson.jpg
George Raff 1815 1889 Escòcia
517
William Schaw Lindsay.jpeg
William Lindsay 1815 1877 Q654216
518
William Irving.jpg
William Irving 1816 1872 Q564495
519
Sir John Hay.jpg
John Hay 1816 1892 Escòcia
520 Archibald Sturrock 1816 1909 Angus
521
JamesSinclairSmith23.jpg
James Sinclair Smith 1816 1897 Q864668
522
John Brander.jpg
John Brander 1817 1877 Q841074
523
Captain Louis Hope - Queensland politician.jpg
Louis Hope 1817 1894 Q1016911
524
William Stirling-Maxwell.jpg
Sir William Stirling-Maxwell, 9th Baronet 1818 1878 Q2422689
525 William Menelaus 1818 1882 Q207257
526
John ross macduff.jpg
John Ross Macduff 1818 1895 Q852883
527 John Augustus Wood 1818 1878 Q848909
528 James Lorimer 1818 1890 Q207679
529
George Brown.jpg
George Brown 1818 1880 Q1009331
Edimborg
530
WalterMcIndoe.png
Walter D. McIndoe 1819 1872 Dunbartonshire
531
John Campbell Shairp 1819-1885 by Robert Inerarity Herdman 1886.jpg
John Campbell Shairp 1819 1885 Q204940
532
John McKinlay.jpg
John McKinlay 1819 1872 Escòcia
533
John-Faed-xx-Self-portrait-ca-1850.jpg
John Faed 1819 1902 Escòcia
534 Hugh Andrew Johnstone Munro 1819 1885 Q841074
535
James Lowry, Jr.jpg
James Lowry, Jr. 1820 1876 Escòcia
536
ARCHER Archibald.jpg
Archibald Archer 1820 1902 Q201149
537 Patrick Stirling 1820 1895 Q576562
538
Donald McLean, 1870s.jpg
Donald McLean 1820 1877 Q511617
539
John Caird (theologian).jpg
John Caird 1820 1898 Q217831
540 William Houston Stewart 1821 1901 Q793283
541 Norman Macbeth 1821 1888 Q217831
542
John Dalrymple-Hay Vanity Fair 12 June 1875.jpg
Sir John Dalrymple-Hay, 3rd Baronet 1821 1912 Q1017196
543 William Gardner 1821 1897 Q530296
544 William Rennie 1821 1896 Q841074
545 John Francis Campbell 1821 1885 Islay
546
James Irvine the painter died 1889.jpg
James Irvine 1822 1889 Q15059193
547 William Crawford 1825 1869 Q654216
548
James B. Beck - Brady-Handy.jpg
James B. Beck 1822 1890 Q1247384
549
Allan-mclean-holly-lea.jpg
Allan McLean 1822 1907 Q194451
550
Andrew Allan (1822-1901) of Montreal.jpg
Andrew Allan 1822 1901 Q1018756
551
John Fraser.jpg
John Fraser 1823 1878 Q1012390
552
Archibald Hood Statue.jpg
Archibald Hood 1823 1902 Q576562
553 Neil Mathieson 1823 Q1012490
554 Thomas Bantock 1823 1895 Q1061313
555
George Douglas Campbell, 8th Duke of Argyll by George Frederic Watts.jpg
George John Douglas Campbell, 8th Duke of Argyll 1823 1900 Dunbartonshire
556
Douglas Brymner.png
Douglas Brymner 1823 1902 Q217831
557 Hugh Buchanan 1823 1890 Q652539
558 John Welsh 1824 1859 Q4944918
559
Earl of Munster 25 February 1882.jpg
William FitzClarence, 2nd Earl of Munster 1824 1901 Q420303
560
Donald MacInnes.jpg
Donald MacInnes 1824 1900 Q935702
561 Duncan Millar 1824 1881 Q576562
562
Baikie explorer.jpg
William Balfour Baikie 1824 1864 Q208329
563 John Ritchie Findlay 1824 1898 Q630668
564
ArthurHayHume.jpg
Arthur Hay, 9th Marquess of Tweeddale 1824 1878 Q207257
565
John Kerr (physicist).jpg
John Kerr 1824 1907 Q640073
566
Archibald Clark, 1860.jpg
Archibald Clark 1824 1875 Q1013620
567
Andrew Kennedy Hutchison Boyd.jpg
Andrew Kennedy Hutchison Boyd 1825 1899 Q209135
568 James Avery 1825 1898 Escòcia
569
StateLibQld 1 52768 William Landsborough pictured with two of his daughters, ca. 1870.jpg
William Landsborough 1825 1886 Q1018756
570
StateLibQld 1 113600 William Pettigrew, Brisbane, ca. 1875.jpg
William Pettigrew 1825 1906 Q1011743
571
Donald Currie (1825-1909), by Walter William Ouless.jpg
Donald Currie 1825 1909 Q217831
572
Thomas Edmondston.png
Thomas Edmondston 1825 1846 Q805562
573
Catherine Helen Spence.jpg
Catherine Spence 1825 1910 Q632993
574 David Sime Cargill 1826 1904 Escòcia
575 Peter Barr 1826 1909 Q530296
576
George Augustus Frederick Elphinstone Dalrymple.jpg
George Elphinstone Dalrymple 1826 1876 Aberdeenshire
577
RobertChristie23.jpg
Robert Christie 1826 1914 Orcadas
578
Eilley Bowers.jpg
Eilley Bowers 1826 1903 Q996509
579 James Munro 1826 1871 Q2481662
580 Herbert Taylor MacPherson 1827 1886 Q1011351
581
ST-grant.jpg
James Augustus Grant 1827 1892 Q980084
582
John Macadam (1827–1865).png
John Macadam 1827 1865 Escòcia
583 Alexander Black 1827 1897 Q806432
584
William McEwan, Vanity Fair, 1902-12-11.jpg
William McEwan 1827 1913 Q1009331
585 William Watson 1827 1899 Q530296
586 George Lawson 1827 1895 Escòcia
587 Alexander Fraser 1827 1899 Q1016911
588
William King Thomas.jpg
Alexander Keith 1827 1875 Q1011584
589
Henry Thomson, 1882.jpg
Henry Thomson 1828 1903 Q1247384
590 Frederick Robertson Aikman 1828 1888 Q209142
591
George Laidlaw.jpg
George Laidlaw 1828 1889 Q1061313
592 William Mack 1828 1897 Q530296
593
William Budge.jpg
William Budge 1828 1919 Q1002124
594
James McDougal Hart.jpg
James McDougal Hart 1828 1901 Q576562
595 Thomas Parker 1829 1903 Q793283
596 Collins John H. Baronett 1829 1901 Q956688
597 George Gordon 1829 1907 Q630668
598 Phineas Ryrie 1829 1892 Q165845
599
JamesGilfillan1890.jpg
James Gilfillan 1829 1894 Q806906
600
A O Hume.jpg
Allan Octavian Hume 1829 1912 Q420303
601
Hugh Stewart Cochrane VC IWM Q 80494.jpg
Hugh Stewart Cochrane 1829 1884 Q848909
602
James Henry McLean (Missouri Congressman).jpg
James Henry McLean 1829 1886 Q793283
603 David Allan Poe Watt 1830 1917 Q793283
604 Alexander C. Kirk 1830 1892 Q4863943
605
James Murray (Ohio politician).jpg
James Murray 1830 1881 Escòcia
606 Peter Bayne 1830 1896 Q2667320
607
PSM V22 D594 Charles Wyville Thompson.jpg
Charles Wyville Thomson 1830 1882 Q204940
608 Thomas George Montgomerie 1830 1878 Q793283
609
Countess Munster.jpg
Wilhelmina FitzClarence 1830 1906 Q1148897
610
Portrait head of Alexander Smith (poet) on his grave, Warriston Cemetery, Edinburgh.JPG
Smith, Alexander 1829-1867 1830 1867 Q576562
611 John Paterson 1831 1871 Q530296
612
Capt. Alexander Henderson, photographer, by William Notman.jpg
Alexander Henderson 1831 1913 Escòcia
613
Robert Fairlie.jpg
Robert Francis Fairlie 1831 1885 Escòcia
614 Elizabeth Gray 1831 1924 Q3396445
615 James Lorimer 1831 1889 Q1247384
616
Couper Archibald Scott.jpg
Archibald Scott Couper 1831 1892 Q2422689
617
Lt William Alexander Kerr, VC.jpg
William Alexander Kerr 1831 1919 Q632993
618
JamesParisLeePortrait.jpg
James Paris Lee 1831 1904 Q407183
619
Sir Andrew Noble c1907.jpg
Sir Andrew Noble, 1st Baronet 1831 1915 Q217831
620 David MacKay 1831 1880 Q864668
621 Robert Hamilton Lang 1832 1913 Q1009694
622
Jamesmunro.jpg
James Munro 1832 1908 Q1061313
623
Robert Jaffray.png
Robert Jaffray 1832 1914 Q806906
624 John Walker 1832 1889 Q652539
625 John Bruce 1832 1901 Q1229763
626
John M. Farquhar.jpg
John M. Farquhar 1832 1918 Q793283
627
David Ireland - Grave.jpg
David Ireland 1832 1864 Q996509
628
BlainDavid.jpg
David Blain 1832 1909 Q654216
629 David McNicol 1833 Q1011746
630 John Lambie 1833 1895 Q1018756
631
Self Portrait 3 by Chalmers.jpg
George Paul Chalmers 1833 1878 Q420303
632 John Howie 1833 1895 Q45853
633
James McCosh Clark, ca 1885-1889.jpg
James Clark 1833 1898 Q1013620
634
Thomas Moonlight.jpg
Thomas Moonlight 1833 1899 Q630668
635
Alexander Young (Hawaii).jpg
Alexander Young 1833 1910 Q1016707
636
Alexander Taylor Innes.jpg
Alexander Taylor Innes 1833 1912 Q1020220
637
Andrew Duncan (mayor).jpg
Andrew Duncan 1834 1880 Escòcia
638 John Shand 1834 1914 Q841074
639 Neil McColman 1834 1907 Islay
640 Robert Blair 1834 1859 Q1016911
641
John Henry (1898).jpg
John Henry 1834 1912 Q213485
642 John Horne 1835 1905 Q1247411
643
George Stott CIM.jpg
George Stott 1835 1889 Escòcia
644 James Brunton Stephens 1835 1902 Q896424
645
Robert Herbert Story.jpg
Robert Herbert Story 1835 1907 Q213377
646
Edward Caird.jpg
Edward Caird 1835 1908 Q217831
647 Charlotte Louisa Hawkins Dempster 1835 1913 Q996509
648
Governor Duff.jpg
Robert Duff 1835 1895 Q1145710
649
Thomas McIlwraith.jpg
Thomas McIlwraith 1835 1900 Q654216
650
Andrew Tennant-1890-B11308.jpg
Andrew Tennant 1835 1913 Q407183
651
JamesBainWhite.jpg
James Bain White 1835 1897 Q1229763
652
James Wilson, congressman from Iowa and Secretary of Agriculture.jpg
James Wilson 1835 1920 Q793283
653
Major General Robert Murdoch Smith.jpg
Robert Murdoch Smith 1835 1900 Q576562
654 John Hardy 1835 1913 Escòcia
655
Sir Hugh Nelson.jpg
Hugh Nelson 1835 1906 Q576562
656
John Gregorson Campbell (cropped).jpg
John Gregorson Campbell 1836 1891 Q652539
657 Robert Hamilton 1836 1895 Q565640
658 James Ross 1837 1892 Q1016904
659 Henry Beveridge 1837 1929 Escòcia
660 James Jardine 1837 1922 Escòcia
661 Robert Giffen 1837 1910 Q530296
662 Andrew Scott Irving 1837 1904 Q564495
663
Harkness William.jpg
William Harkness 1837 1903 Q1015818
664 Alexander Hay Japp 1837 1905 Q420303
665 Samuel McGaw 1838 1878 Q3776817
666 George Graham 1838 1922 Q1016911
667
William sloan.jpg
William Gibson Sloan 1838 1914 Q793283
668
No-nb bldsa f1c007.jpg
William M'Intosh 1838 1931 Q201149
669 John Dempster 1839 Escòcia
670 John Harris 1839 Escòcia
671 Harriet Miller Davidson 1839 1883 Q1012390
672 James Howe 1839 1920 Q996509
673 James Bonar 1839 1915 Q217831
674 William Paton MacKay 1839 1885 Q420303
675
Charles Stewart McGhie - Queensland politician.jpg
Charles McGhie 1839 1917 Q1017196
676
David McNaught.jpg
David McNaught 1839 1922 Q7164556
677
Lord Walter Kerr Vanity Fair 1900-11-08.jpg
Lord Walter Kerr 1839 1927 Q604291
678
John McKenzie, Palmerston.jpg
John McKenzie 1839 1901 Q3777336
679 David Cleghorn Hogg 1840 1914 Escòcia
680 Robert L. Alexander 1840 1923 Q206926
681 Dugald Drummond 1840 1912 Q640073
682
John McLachlan, ca 1900.jpg
John McLachlan 1840 1915 Q640073
683
Samuel Calvin.jpg
Samuel Calvin 1840 1911 Q550606
684
19Allanmclean.jpg
Allan McLean 1840 1911 Q935702
685
John Boyd Dunlop 418px.jpg
John Boyd Dunlop 1840 1921 Q793283
686
Robert Mackay.jpg
Robert Mackay 1840 1916 Q864668
687 Hugh Smellie 1840 1891 Q654216
688
Donald Mackintosh - Queensland Politician.png
Donald MacKintosh 1840 1932 Q3181006
689
James Taylor Middleton.jpg
James Taylor Middleton 1840 1926 Q1009331
690
Campbell.png
William Campbell 1841 1921 Escòcia
691 Adam Black 1841 1902 Q1012054
692 Angus Sinclair 1841 1919 Q996509
693 Alexander Stuart Murray 1841 1904 Q630668
694 Peter MacPherson 1841 1913 Q630668
695 Alexander McKay 1841 1917 Q3776689
696 Donald Macnish 1841 1927 Q652539
697 John Maxwell 1841 1931 Q530296
698 David Dickie 1841 1904 Escòcia
699
James Chalmers missionary.jpg
James Chalmers 1841 1901 Q640035
700 Duncan John McIntyre 1841 1920 Q511617
701
Angus Gibson - Queensland Politician.png
Angus Gibson 1842 1920 Q205448
702 David Robert Lyall 1842 1917 Angus
703 David Boyle 1842 1911 Q217831
704
William Hastie 1842 1903.jpg
William Hastie 1842 1903 Q1670511
705
Malcolm Alexander MacLean.png
Malcolm Alexander MacLean 1842 1895 Q511617
706
Senator William Russell.jpg
William Russell 1842 1912 Q530296
707
Bindon Blood.png
Bindon Blood 1842 1940 Q211113
708
Margaret Dunlop Gibson.jpg
Margaret Dunlop Gibson 1843 1920 Q1774629
709 David Payne 1843 1894 Q564495
710
Andrea Rabagliati.jpg
Andrea Rabagliati 1843 1930 Escòcia
711 Robert Bruce 1843 1917 Q207257
712
Robert Caldwell PRG-280-1-5-334.jpeg
Robert Caldwell 1843 1909 Q793283
713
William Orr.jpg
William Orr 1843 1929 Q793283
714
Henry Faulds2.jpg
Henry Faulds 1843 1930 Q1013620
715
Arthur Annesley Vanity Fair 14 September 1899.jpg
Arthur Annesley, 11th Viscount Valentia 1843 1927 Escòcia
716
William Sawers.jpg
William Sawers 1844 1916 Q1229763
717
Alexander Paterson.jpg
Alexander Paterson 1844 1908 Q217831
718
Lauder Brunton 1881.jpg
Lauder Brunton 1844 1916 Q1714424
719 William Hood 1844 1920 Q1012054
720
Andrew Lang.jpg
Andrew Lang 1844 1912 Q772507
721 Alexander Maitland 1844 1925 Q576562
722
Andrew Heron Wilson - Queensland politician.jpg
Andrew Heron Wilson 1844 1906 Q654216
723
Minnie Dean (1872).jpg
Minnie Dean 1844 1895 Q217831
724
Robert Stout, ca 1919.jpg
Robert Stout 1844 1930 Q213485
725 James Manson 1845 1935 Q1018756
726 Andrew Mitchell Torrance 1845 1909 Q1010019
727 Gilbert McKechnie 1845 1930 Q1012490
728 James Campbell 1845 1893 Q391948
729
Cecil De Vere.jpg
Cecil Valentine De Vere 1845 1875 Q420303
730
Margaret McLean 1863.jpg
Margaret McLean 1845 1923 Q1774629
731 John Roberts 1845 1934 Q772507
732 John MacCunn 1846 1929 Q217831
733 John F. McIntosh 1846 1918 Q5435992
734 James Thomson 1846 1933 Escòcia
735
Mcgregor.jpg
William McGregor 1846 1911 Q1247411
736 Marion Adams-Acton 1846 1928 Q211873
737
Andrew-gilbert-wauchope.jpg
Andrew Gilbert Wauchope 1846 1899 Q206934
738
William Spence.jpg
William Spence 1846 1926 Q1282606
739
Sir William MacGregor.jpg
William MacGregor 1846 1919 Escòcia
740
WilliamRobertsonSmith.jpg
William Robertson Smith 1846 1894 Aberdeenshire
741
Lord Francis Douglas.jpg
Lord Francis Douglas 1847 1865 Escòcia
742 Robert W. Gardner 1847 1887 Q980084
743
JLillie.jpg
John Lillie 1847 1921 Q1247384
744
James Ross of Montreal, 1901.jpg
James Ross 1848 1913 Q1012390
745 Robert Parlane 1848 1918 Dunbartonshire
746 John Mather 1848 1916 Hamilton
747
MacEwen-surgeon and neurosurgeon.jpg
William Macewen 1848 1924 Q248076
748
Gregor McGregor1.jpg
Gregor McGregor 1848 1914 Q723315
749
Thomas Millie Dow.png
Thomas Millie Dow 1848 1919 Q201149
750
6thLordBalfourOfBurleigh.jpg
Alexander Bruce, 6th Lord Balfour of Burleigh 1849 1921 Clackmannanshire
751 Daniel McAlpine 1849 1932 Q1018756
752 George Scott Railton 1849 1913 Q630668
753 Annie S. Macdonald 1849 1924 Q1002124
754
James Glenny Wilson, ca 1910.jpg
James Wilson 1849 1929 Q407183
755 Murdo MacKenzie 1850 1939 Q1020220
756 Eliza Humphreys 1850 1938 Q21959140
757 John Hannah Gordon 1850 1923 Q1011533
758
Portrait of Thomas Wilson Paterson (c. 1914).jpg
Thomas Wilson Paterson 1850 1921 Escòcia
759 William McWhirter 1851 1933 Q654216
760 John Ferguson Nisbet 1851 1899 Q3463586
761
StateLibQld 1 53084 Archibald Meston (1851-1924).jpg
Archibald Meston 1851 1924 Aberdeenshire
762 Joseph Taylor 1851 1888 Q1020251
763
Isaac B. Cameron 1903.jpg
Isaac B. Cameron 1851 1930 Q980084
764 John Wald 1851 1871 Q839556
765
William Balfour.png
William Balfour 1851 1896 Q996509
766
George Younger Vanity Fair 6 January 1910.jpg
George Younger, 1st Viscount Younger of Leckie 1851 1929 Q1009331
767
QueensParkFC1874.jpg
Billy MacKinnon 1852 1942 Escòcia
768 James Hastings 1852 1922 Aberdeenshire
769
James McLachlan.jpeg
James McLachlan 1852 1940 Q652539
770 Durward Lely 1852 1944 Q630668
771
Robert Ramsay Wright.png
Robert Ramsay Wright 1852 1933 Q1009331
772 John Ferguson 1852 1925 Aberdeenshire
773 Thomas Highet 1853 1907 Q654216
774 James Hamilton 1853 1894 Q1010328
775
HectorAMacdonald.jpg
Hector MacDonald 1853 1903 Q880324
776
James Mackenzie (cardiologist).jpg
James Mackenzie 1853 1925 Q852883
777 Margaret Moyes Black 1853 1935 Q201149
778 David George Ritchie 1853 1903 Q1012401
779 Malcolm MacFarlane 1853 1931 Q5210233
780 Peter McNeil 1854 1901 Q219427
781
RBMantel01.jpg
Robert B. Mantell 1854 1928 Q1774629
782 James Douie 1854 1935 Q1016169
783
Thomas Mackenzie.jpg
Thomas Mackenzie 1854 1930 Q206934
784
Andrew Dunn.JPG
Andrew Dunn 1854 1934 Q217831
785 Thomas Gifford 1854 1935 Q216045
786 Thomas Lang 1854 1902 Q772507
787 William Wyinks 1854 1921 Q841074
788
David Dunbar Buick.jpg
David Dunbar Buick 1854 1929 Q630668
789 John L. Kennedy 1854 1946 Q793283
790
CharlesPMcClelland1893.jpg
Charles P. McClelland 1854 1944 Q1017187
791 Peter Thompson 1854 1928 Q201149
792
John James Pringle.jpeg
John James Pringle 1855 1922 Escòcia
793 James Ballantyne Hannay 1855 1931 Q1007088
794
Andrew Walker.tif
Andrew Walker 1855 1934 Q1012054
795 George Thomson 1855 1920 Q654216
796 Lionel Wordsworth Hinxman 1855 1936 Q1229763
797 Arthur Melville 1855 1904 Angus
798 John McConnell Black 1855 1951 Q1017196
799 Moses McNeil 1855 1938 Q219427
800 William Ritchie Sorley 1855 1935 Q772507
801
Portrait of the painter William Brymner.jpg
William Brymner 1855 1925 Q217831
802
Allan wilson.jpg
Allan Wilson 1856 1893 Escòcia
803
John Glaister.jpg
John Glaister 1856 1932 Q1002124
804 Adam Brown Crosby 1856 1921 Belfast
Q1774629
805
Sir william arbuthnot-lane, 1st bt.jpg
Sir William Arbuthnot-Lane, 1st Baronet 1856 1943 Q1426707
806
James Keir Hardie by John Furley Lewis, 1902.jpg
Keir Hardie 1856 1915 Q207111
807
Matthew Reid.jpg
Matthew Reid 1856 1947 Q793283
808 J. M. Robertson 1856 1933 Q211873
809 Matthew Stirling 1856 1931 Q576562
810 Johnny Graham 1857 1927 Q654216
811 Peter Campbell 1857 1883 Q219427
812 Thomas Stewart 1857 1942 Q1247411
813
ProfJAMpicl1.png
John Alexander MacWilliam 1857 1937 Q2790381
814
Senator George Henderson.jpg
George Henderson 1857 1933 Clackmannanshire
815 James Allan 1857 1911 Q654216
816
George Henry.png
George Henry 1858 1943 Q1774629
817 Peter Miller 1858 1914 Q723315
818 Wallace Lindsay 1858 1937 Q201149
819
Joseph Thomson.png
Joseph Thomson 1858 1895 Q7164556
820
Tcitp d782 j h stewart lockhart commissioner at weihaiwei.jpg
James Haldane Stewart Lockhart 1858 1937 Q652539
821 Douglas Reid Kinnier 1858 1916 Q1018756
822
JamesKayPre1909.jpg
James Kay 1858 1942 Q1011746
823 George Robert Milne Murray 1858 1911 Q630668
824 Ned Haig 1858 1939 Q1012401
825
Miss Louisa Macdonald, Principal of the Women's College, c1890s.jpg
Louisa Macdonald 1858 1949 Q630668
826 Alexander Cleghorn 1859 1922 Q201149
827
StateLibQld 1 65799 Alexander Mayes.jpg
Alexander Mayes 1859 1941 Q201149
828 George McIver 1859 1945 Q1442295
829 George Maxwell 1859 1935 Q420303
830
Neil Douglas Findlay.png
Neil Douglas Findlay 1859 1914 Q530296
831
James Guthrie.png
James Guthrie 1859 1930 Q217831
832 Grace Harriet Warrack 1859 1930 Q420303
833
Archie hunter.jpg
Archie Hunter 1859 1894 Q793283
834 Colin Campbell 1859 1928 Escòcia
835 James Miller 1860 1947 Q1247411
836 Jock Hepburn 1860 Q1009331
837 Duncan Stewart 1860 Q217831
838 Francis McDonald 1860 1938 Q2464541
839 John Stewart 1860 1938 Q3544875
840 Robert John Harvey-Gibson 1860 1929 Q1007088
841
Ac.munroferguson.jpg
Ronald Munro Ferguson, 1st Viscount Novar 1860 1934 Q201149
842 Robert Fleming 1860 Q217831
843 Andrew Kirkaldy 1860 1934 Escòcia
844 William McGuire 1860 Q1013620
845 John Flaws Reid 1860 1943 Q1282606
846 William Wallace 1860 1940 Q217831
847 John Kane 1860 1934 Q1011751
848
Hopetoun.jpg
John Hope, 1st Marquess of Linlithgow 1860 1908 Q767798
849 James Gourlay 1860 1939 Q205448
850 Daniel Hamilton 1860 1939 Q211873
851
William Throsby Bridges.jpg
William Bridges 1861 1915 Q217831
852
LPDF 219 Henry Horne.jpg
Henry Horne, 1st Baron Horne 1861 1929 Q864668
853 William Stewart MacGeorge 1861 1931 Q126514
854 Alexander Russell 1861 1943 Q654216
855
James Ronald.jpg
James Ronald 1861 1941 Escòcia
856 Agnes Jekyll 1861 1937 Escòcia
857 Charles James William Grant 1861 1932 Aberdeenshire
858
Baird photo.jpg
Andrew Blain Baird 1862 1951 Q7416249
859 David Russell 1862 1918 Q1013620
860 John Mooney 1862 1950 Orcadas
861 Alexander Ludovic Duff 1862 1933 Aberdeenshire
862
Andrewfisher.JPG
Andrew Fisher 1862 1928 Q996516
863 Patrick Stirling 1862 1925 Q576562
864 William Irvine 1863 1947 Q1010328
865 Andrew Allan 1863 1942 Q640073
866 John Alexander Smith 1863 1939 Q1011416
867 David Allan 1863 1930 Q1774629
868 John Robertson Henderson 1863 1925 Q632993
869 Violet Jacob 1863 1946 Q420303
870
Laszlo - Winifred Anna Cavendish-Bentinck (née Dallas-Yorke), 6th Duchess of Portland, 1912.jpg
Winifred Cavendish-Bentinck, Duchess of Portland 1863 1954 Q1247411
871 Alex Higgins 1863 1920 Q576562
872 Marion Wallace Dunlop 1864 1942 Escòcia
873 Dan Doyle 1864 1918 Escòcia
874 Hughie Phillips 1864 Q1002124
875 Thomas Moore 1864 Q630668
876 Robert Neill 1864 1930 Q217831
877
John Henry Mackay.gif
John Henry Mackay 1864 1933 Q217831
878 David Calderhead 1864 1938 Q209135
879
John Newlands.jpg
John Newlands 1864 1932 Q1247441
880 Edward Alexander Walker 1864 1946 Escòcia
881
Cosmo Lang, Prelate of the Order of Knights of St. John of Jerusalem.jpg
Cosmo Gordon Lang 1864 1945 Escòcia
882
Edward Little.jpg
Edward Little 1864 1945 Q206934
883 James Brogan 1865 Q1013620
884 Bob Barr 1865 1935 Q576562
885
William Walton.jpg
William Wilton 1865 1920 Q1016169
886 Arthur James Arnot 1865 1946 Hamilton
887 Bob Kelso 1865 1942 Q212088
888 James McMillan 1866 Escòcia
889 John Smith 1866 1911 Q793283
890 Herbert John Clifford Grierson 1866 1960 Q213485
891 Hughie Clifford 1866 1929 Q530296
892
Sir Arthur Keith.jpg
Arthur Keith 1866 1955 Aberdeenshire
893
Arthur Robertson Cushny.jpg
Arthur Robertson Cushny 1866 1926 Escòcia
894 David Mitchell 1866 1948 Q576562
895 William Scott Fell 1866 1930 Q213377
896
Ned Doig.jpg
Ned Doig 1866 1919 Q630668
897 Gerald Tait 1866 1938 Q1012490
898
William Finlayson.jpg
William Finlayson 1867 1955 Dunbartonshire
899 Archibald Stirling 1867 1931 Q217838
900 Davy Christie 1867 1945 Q996509
901 William Stewart 1867 Q630668
902 George Mitchell 1867 1937 Q793283
903
CarlosBacaFlor.jpg
Carlos Baca-Flor 1867 1941 Islay
904 Bob Hill 1867 1938 Q996509
905
James Arthur Boyd.jpg
James Boyd 1867 1941 Q793283
906
Robert D. Young.jpg
Robert D. Young 1867 1962 Q2422689
907
Evelina Haverfield.jpg
Evelina Haverfield 1867 1920 Escòcia
908 Thomas Neill 1867 1949 Q217831
909
Millicent Duches of Sutherland.jpg
Millicent Leveson-Gower, Duchess of Sutherland 1867 1955 Q201149
910 David Jardine 1867 Q216045
911 James Wyllie Rodger 1867 1896 Q793283
912 Cecil Brown 1868 1926 Q654216
913 Archie Osborne 1868 1913 Q530296
914 Daniel Spiers 1868 Q793283
915 Jock Espie 1868 Hamilton
916 Alec Stewart 1868 Q217831
917 Harry Gardiner 1868 1922 Q576562
918 Jimmy Oswald 1868 1948 Q217831
919 Donald McIntosh 1868 1957 Q806432
920
Hamish MacCunn.JPG
Hamish MacCunn 1868 1916 Q217831
921 David Black 1868 1940 Q1774629
922 Richard Deans Waugh 1868 1938 Q632993
923
Portrait of Sir John Blackwood McEwen.jpg
John Blackwood McEwen 1868 1948 Q407183
924 Henry Dalziel, 1st Baron Dalziel of Kirkcaldy 1868 1935 Q4945091
925 John McPherson 1868 1926 Q576562
926 Bob Foyers 1868 1942 Hamilton
927 Daniel Nicol Dunlop 1868 1935 Q576562
928 William James Lovie 1868 1938 Aberdeenshire
929 Jock Stirling 1869 1924 Q996502
930
Gavin Crawford.jpg
Gavin Crawford 1869 1955 Q576562
931
CTR Wilson.jpg
Charles Thomson Rees Wilson 1869 1959 Q206934
932 George Grant Elmslie 1869 1952 Aberdeenshire
933 James Campbell 1869 1938 Q576562
934
John Flett portrait cropped from TA239.jpg
John Flett 1869 1947 Q208329
935 Thomas McLeod 1873 1960 Q165845
Glasgow
936 Bob Morrison 1869 1891 Q217831
937 George Hogg 1869 Q1011751
938 Jim Cassidy 1869 Q576562
939
Wingham American golfer 1896.jpg
H. J. Whigham 1869 1954 Q1011743
940 Alex Sands 1870 Q1020251
941 James Cleland 1870 1940 Q530296
942 Jock Wilson 1870 Q793283
943 James Gillespie 1870 Dunbartonshire
944 Bob McSkimming 1870 Q576562
945 John Patrick 1870 Q1010328
946
James Braid (golfer) 1913.jpg
James Braid 1870 1950 Q201149
947 Horatio Scott Carslaw 1870 1954 Q1007088
948
Senator David Watson.jpg
David Watson 1870 1924 Q530296
949 Frank McGinnes 1870 1892 Q576562
950 Robert Milne 1870 1932 Q6060004
951 Tommy Fitzsimmons 1870 Q1013611
952 Charles McFarlane Inglis 1870 1954 Q841074
953 Alexander Munro 1870 1934 Q165845
954 Arthur Kelvin 1871 Q576562
955 David Skea 1871 1950 Q630668
956 Andrew Thomas McDonald 1871 1950 Q848909
957 P.C. Anderson 1871 1955 Q15059193
958 David Beveridge 1871 1952 Escòcia
959 William Jackson 1871 1955 Q209142
960 George Campbell 1871 1898 Q1016169
961 Phil Kelso 1871 1935 Q1016169
962 Angus Cameron 1871 1961 Q980084
963 John Mackenzie 1871 1915 Q2801181
964 David Clouston 1871 1948 Orcadas
965
John George Stewart-Murray, Vanity Fair, 1905-03-23.jpg
John Stewart-Murray, 8th Duke of Atholl 1871 1942 Q532627
966 Constance Clyde 1872 Escòcia
967
WillieAndersonAlexSmith.jpg
Alex Smith 1872 1930 Q1012395
968 James Haddow 1872 1943 Q576562
969 Jimmy Inglis 1872 Escòcia
970 Jock Hamilton 1872 1931 Q654216
971 Len Mudie 1872 Q996509
972 Samuel Meston 1872 1948 Q630668
973 Roddy McLeod 1872 1931 Q1010328
974 Peter Meehan 1872 1915 Q991350
975
John Cameron Footballer.jpg
John Cameron 1872 1935 Q654216
976 Thomas Dunlop 1872 Q1013611
977 David McPherson 1872 Q576562
978 Archie Livingstone 1872 Q2064938
979
Donald Ross 1905.png
Donald Ross 1872 1948 Q1016920
980 Stuart Munn 1872 1959 Q217831
981 Adam Gunn 1872 1935 Q1020232
982 Sandy Main 1873 Q1011751
983 Tommy Davidson 1873 1949 Q1011751
984 James Drever 1873 1950 Q1434255
985 Jocky Wright 1873 1946 Hamilton
986 Jimmy Simpson 1873 Q640073
987 Harry Rennie 1873 1954 Q217831
988 Matthew Dickie 1873 1959 Q219427
989
ManCity1904.jpg
Billie Gillespie 1873 1942 Q124661
990 Tommy Bowman 1873 1958 Q1011743
991 Alec Smith 1873 1908 Q2064938
992 Sam Donnelly 1874 Q1013611
993 Monro Orr 1874 1900 Q654216
994 Henry Gullane 1874 1907 Q1012054
995 Alex Maley 1874 1949 Q1016169
996
John Muir South African doctor.jpg
John Muir 1874 1947 Escòcia
997
GeorgeLowSr.JPG
George Low Sr. 1874 1950 Q1012395
998 Lewis Spence 1874 1955 Angus
999
RobertGBremner.jpg
Robert G. Bremner 1874 1914 Q864668
1000 Mary Violet Graeme 1875 2000 Escòcia
1001 William Bertram 1875 1957 Hamilton
1002 Albert Buick 1875 1948 Q630668
1003 William Wright Smith 1875 1956 Q1247384
1004
Jessie Marion King.jpg
Jessie M. King 1875 1949 Q1908426
1005 David Copeland 1875 1931 Q654216
1006 George Allan 1875 1899 Q1016911
1007 Frank McAvoy 1875 Q654216
1008 Robert Thomson 1875 1954 Q1012054
1009 John Stewart 1876 1957 Q1012490
1010 John Dick 1876 Q638046
1011 Cuthbert Strachan Butchart 1876 1955 Q1012395
1012 Richard Bell 1876 1952 Escòcia
1013 Alex Downie 1876 1953 Q1020251
1014 George Colville 1876 1928 Q1011743
1015 James Hay 1876 1940 Q1002124
1016 George Sutherland 1876 1956 Escòcia
1017 Andrew Norman Meldrum 1876 1934 Q1009331
1018
Bob Jack.jpg
Bob Jack 1876 1943 Q1009331
1019 James Hepburn 1876 1945 Q1012395
1020 William Maxwell 1876 1940 Q630668
1021 John Mackenzie 1876 1949 Q217831
1022 George Lockhart 1877 Q4863470
1023 George Anderson 1877 1930 Q576562
1024 John Ramsay 1877 1962 Q654216
1025 Andy Aitken 1877 1955 Q654216
1026 Robert Hamilton 1877 1948 Q841074
1027 Dugald McInnes 1877 1929 Q1011513
1028 Barlowe Borland 1877 1948 Q217831
1029
GL Hunter.jpg
Leslie Hunter 1877 1931 Q1818828
1030 Alister Howden 1877 1938 Q1818828
1031 Peter McBride 1877 1951 Q654216
1032 Willie Muir 1877 Q654216
1033 George Spence 1877 Q1818828
1034 Thomas Murray 1877 1944 Q209142
1035 James Bellingham 1878 Q1229763
1036 Bill Henderson 1878 1945 Q991350
1037 Jack Forrest 1878 Q530296
1038
Cforbes.jpg
Charles R. Forbes 1878 1952 Escòcia
1039 Matthew Steele 1878 1937 Q896424
1040
MawsonMcKayDavid.jpg
Alistair Mackay 1878 1914 Escòcia
1041 Alex McDonald 1878 1949 Q217831
1042
Stewart Gardner - Exmoor Country Club.JPG
Stewart Gardner 1878 1931 Q1021167
1043 Harcourt Ommundsen 1878 1915 Q1009331
1044 Alex Glen 1878 1966 Q1010328
1045 Samuel Aitken 1879 1930 Q654216
1046 Andrew Mitchell 1879 1899 Escòcia
1047 Gavin Jarvie 1879 Q1018543
1048 John Anderson 1879 Q1818828
1049
Robert Gardiner - (1920-1930) (16682253679).jpg
Robert Gardiner 1879 1945 Aberdeenshire
1050 Jock Hamilton 1879 1925 Q201149
1051 Sandy Brown 1879 1944 Q1013620
1052
Eric Campbell.jpg
Eric Campbell 1879 1917 Q1020251
1053 James Stewart-Murray, 9th Duke of Atholl 1879 1957 Q532627
1054 Tom Nicolson 1879 1951 Argyll e Bute
1055
WillieAnderson1909.jpg
Willie Anderson 1879 1910 Q1012054
1056 Wattie Wilson 1879 1926 Q2706897
1057 William Agnew 1879 1936 Q576562
1058 John Black 1879 1963 Q1021167
1059 Francis George Scott 1880 1958 Q407183
1060 Ernest Linton 1880 1957 Escòcia
1061 Bill Duncan 1880 Q1010328
1062 Bobby Templeton 1880 1919 Q1011801
1063 Adam Bowman 1880 1937 Q996509
1064
BCLM-Mary Macarthur 6b.jpg
Mary Macarthur 1880 1921 Q654216
1065
Air Chief Marshal Sir Frederick Bowhill.jpg
Frederick Bowhill 1880 1960 Q1947185
1066
John Boyd Orr nobel.jpg
John Boyd Orr, 1st Baron Boyd-Orr 1880 1971 Q205448
1067
John Lymburn.jpg
John Lymburn 1880 1969 Q654216
1068 Charlie Clark 1881 Q207111
1069 Jack Diment 1881 2000 Escòcia
1070
AlecRoss.jpg
Alec Ross 1881 1952 Q1016920
1071 Jimmy McLean 1881 Escòcia
1072 Dan Gordon 1881 1958 Q1011751
1073
Thomas Fairfoul.jpg
Thomas Fairfoul 1881 1952 Q1011751
1074 Jimmy Hay 1881 1940 Q1011743
1075 Harry Ross 1881 1953 Brechin
1076
Robert Thomson Leiper 1960.jpg
Robert Thomson Leiper 1881 1969 Q576562
1077
Dr. Robert C. Wallace - (ca. 1931) (16842517976).jpg
Robert Charles Wallace 1881 1955 Orcadas
1078 Willie Kyle 1881 1959 Q407183
1079 James Maiden 1881 1958 Q1012395
1080
Ramsay MacDonald ggbain.37952.jpg
Tom Johnston 1881 1965 Q2422689
1081
Lewis McDonald Queensland Labor Party administrator ca. 1915.jpg
Lewis McDonald 1881 1936 Q1002124
1082 Hugh Marwick 1881 1965 Q1551897
1083 Alastair Denniston 1881 1961 Q217831
1084 John Cameron 1881 1953 Escòcia
1085 Bill Eadie 1882 Q217831
1086 Sam McAllister 1882 1957 Q576562
1087 William Fullarton 1882 Q640073
1088 John Black 1882 1924 Q1011801
1089 Jock Walker 1882 1968 Q1013620
1090 Alexander Gray 1882 1968 Angus
1091
Wedderburn.jpeg
Joseph Wedderburn 1882 1948 Q996509
1092
Robert Morrison Maciver.jpg
Robert Morrison MacIver 1882 1970 Q165845
1093 George Lambie 1882 1965 Q640073
1094
FredMcLeod.jpg
Fred McLeod 1882 1976 Q1012054
1095
Norah Neilson Gray - Self-portrait 1918.jpg
Norah Neilson Gray 1882 1931 Q1007088
1096 Bob Mackie 1882 Q806906
1097
Edmond Bréon (inspecteur Juve) 1913.jpg
Edmund Breon 1882 1951 Hamilton
1098 John Maxwell 1882 1968 Q1008937
1099 John Stewart McDiarmid 1882 1965 Q1247411
1100
George W. Easton.jpg
George W. Easton 1883 1966 Q896424
1101 John Harper 1883 Q793283
1102 David Neave 1883 Q630668
1103 George Fotheringham 1883 1971 Q1012395
1104 Malcolm McLean 1883 1942 Islay
1105
DorothyCampbellPortrait1909.jpg
Dorothy Campbell 1883 1945 Q1012054
1106 John Daykins 1883 1933 Q407183
1107 Richard Finlay 1883 1948 Q1007088
1108 Paddy Travers 1883 1962 Q1013620
1109 Andrew Armour 1883 1955 Q1774629
1110
Mealtime - Evans Bowers Wilson Scott.jpg
Henry Robertson Bowers 1883 1912 Q217831
1111 Hugh Main 1883 1961 Q640073
1112 Mary Elphinstone, Lady Elphinstone 1883 1961 Angus
1113 Davie Black 1883 1974 Q1021167
1114
Neill birthday.jpg
A. S. Neill 1883 1973 Q996509
1115 Alec McNair 1883 1951 Q896424
1116 Sam Shearer 1883 1971 Q1011801
1117 David Wilson 1884 Q1774629
1118 Ernest Wedderburn 1884 1958 Angus
1119 Charles Duguid 1884 1986 Q1018756
1120 James Forbes-Robertson 1884 1955 Q1011526
1121
Peter Fraser.jpg
Peter Fraser 1884 1950 Q1020220
1122 Harcus Strachan 1884 1982 Q896424
1123 Tom Anderson, Jr. 1885 1915 Q1012054
1124 James Soutter 1885 1966 Aberdeenshire
1125 George Browse 1885 1977 Q841074
1126 Winifred Rushforth 1885 1983 Q204940
1127 Tina Gray 1885 1985 Q1007088
1128
GrantKeynes.jpg
Duncan Grant 1885 1978 Escòcia
1129 Philip Langstaffe Ord Guy 1885 1952 Escòcia
1130
Sir Wilson Jameson.jpg
Wilson Jameson 1885 1962 Escòcia
1131 Arthur Young 1885 1977 Q793283
1132 George Law 1885 Q630668
1133 Sandy McCubbin 1886 Q217831
1134 Bob Young 1886 1970 Q758623
1135 Bill Shaw 1886 Q1008937
1136 Jock Taylor 1886 1916 Q841074
1137 Alexander Stevens 1886 1965 Q576562
1138 Stewart Maiden 1886 1948 Q1012395
1139 John Baillie 1886 1960 Q1442295
1140 Helen Cruickshank 1886 1975 Q420303
1141 James Keith, Baron Keith of Avonholm 1886 1964 Hamilton
1142 James Main 1886 1909 Q1011751
1143
Otto kiep.jpg
Otto Kiep 1886 1944 Escòcia
1144 Jackie Chalmers 1886 Q1013620
1145 George Chapman 1886 Q991350
1146 Jock Tait 1886 1945 Q213485
1147 William McLaren 1887 Q1009114
1148 Charles Dinnie 1887 Q630668
1149 Stanley Cursiter 1887 1976 Q208329
1150 Walter Lyon 1887 1915 Q1012054
1151 Jeffrey Batters Home-Hay 1887 1956 Q1009331
1152 Al Herman 1887 1967 Escòcia
1153 Edwin Muir 1887 1959 Orcadas
1154 J. A. Hunter 1887 1963 Escòcia
1155 Victor Hope, 2nd Marquess of Linlithgow 1887 1952 Q767798
1156
A Y Jackson - Portrait of Lieutenant Robert Shankland CWM 19710261-0175.jpg
Robert Shankland 1887 1968 Q654216
1157 David McLean 1887 1967 Q996509
1158
Mary Broadfoot Walker 1920s.jpg
Mary Broadfoot Walker 1888 1974 Q1017196
1159 Alexander MacRae 1888 1938 Escòcia
1160 Bob Torrance 1888 1918 Q2422689
1161
William Angus.jpg
William Angus 1888 1959 Q2706897
1162 John Nicholson 1888 1970 Q654216
1163 E. T. Burke 1888 1941 Q841074
1164
Willie Ogg, pro golfer (cropped).PNG
Willie Ogg 1888 1959 Q1012395
1165
William Masson.png
William Masson 1888 1983 Q1985973
1166 John Gray 1888 1947 Escòcia
1167 Jimmy Gordon 1888 1954 Q1018756
1168 Hugh Alexander Pollock 1888 1971 Q654216
1169 D. A. Clarke-Smith 1888 1959 Q420303
1170
John Logie Baird in 1917.jpg
John Logie Baird 1888 1946 Q1007088
1171 Colin Hampton 1888 1968 Brechin
1172 William Bryce 1888 1963 Q1002124
1173 Walter Elliot 1888 1958 Q1002124
1174 John Bethune 1888 1955 Q1438673
1175 Bob McTavish 1888 1972 Escòcia
1176
John Shearer Fletcher.jpg
John Shearer Fletcher 1888 1934 Q2422689
1177 George McKenzie Samson 1889 1923 Q1012395
1178 John MacGregor 1889 1952 Q1028188
1179 Wylie Watson 1889 1966 Q530296
1180 Bob Pursell 1889 1974 Q1012490
1181
Harry Hampton.PNG
Harry Hampton 1889 1965 Q420303
1182 James MacKenzie 1889 1914 Q3338902
1183 Valentine Lawrence 1889 1961 Q630668
1184 John Semple 1889 Q2422689
1185 George de Cardonnel Elmsall Findlay 1889 1967 Q805302
1186 James Mowat 1889 1962 Orcadas
1187
Hutchison, Graham Seton.jpg
Graham Seton Hutchison 1890 1946 Escòcia
1188 Tommy Fleming 1890 1965 Q1013620
1189 William Frater 1890 1974 Q204940
1190 Tom Fernie 1890 1952 Q1021167
1191 Willa Muir 1890 1970 Q420303
1192 Collie Martin 1890 1917 Brechin
1193 Arthur Landsborough Thomson 1890 1977 Escòcia
1194 Robert Page Arnot 1890 1986 Q217831
1195
Margaret Fairlie.jpg
Margaret Fairlie 1891 1963 Angus
1196 Charles S. T. Calder 1891 1972 Q996509
1197 Jack Buchanan 1891 1957 Q1007088
1198 Malcolm Mackinnon 1891 1975 Q652539
1199
Donald McKinlay-2.jpg
Donald McKinlay 1891 1959 Q1018543
1200 William Gammie Ogg 1891 1979 Aberdeenshire
1201 Neil M. Gunn 1891 1973 Q2464541
1202 William Watson Smith 1892 Q806432
1203 Alex Rainnie 1892 1965 Q806432
1204 Emily Blair 1892 1963 Escòcia
1205 John Pearson 1892 1937 Q630668
1206
Macdonald Smith and wife Louise - 1923.PNG
Macdonald Smith 1892 1949 Q1012395
1207
Robert Watson-Watt.jpg
Robert Watson-Watt 1892 1973 Brechin
1208 Archibald Dawson 1892 1938 Escòcia
1209 Alexander Watt 1892 1985 Aberdeenshire
1210 Thomas L. Purdom 1892 2000 Q407183
1211 John Ballantyne 1892 Q45853
1212
Hugh MacDiarmid - geograph.org.uk - 1518563.jpg
Hugh MacDiarmid 1892 1978 Q1014104
1213
J C Buchan.jpg
John Crawford Buchan 1892 1918 Q1009331
1214 George Getgood 1892 1970 Q1011801
1215 Alastair Smallwood 1892 1985 Q1009331
1216 Bob Wallace 1893 1970 Q217831
1217
Louis McGuffie.jpg
Louis McGuffie 1893 1918 Q1017196
1218 Bill Dickie 1893 1960 Q576562
1219 Hilary Rudolph Robert Blood 1893 1967 Q576562
1220
Bissettvc.jpg
William Davidson Bissett 1893 1971 Q1247411
1221
WilliamMorrisonDunrossil.jpg
William Morrison, 1st Viscount Dunrossil 1893 1961 Q935702
1222 James Martin 1893 1940 Q896424
1223 Jimmy McStay 1893 1973 Q640073
1224 Colin Fraser Barron 1893 1958 Q806432
1225
SempillMission.jpg
William Forbes-Sempill, 19th Lord Sempill 1893 1965 Q1138741
1226 George Blake 1893 1961 Q217831
1227
John Anderson, 1926.jpeg
John Anderson 1893 1962 Escòcia
1228 George Stuart Henderson 1893 1920 Q211113
1229 Arthur Cram 1894 1954 Escòcia
1230 William Arthur 1894 1979 Q793283
1231 Clarence Hackney 1894 1941 Q1012395
1232 Alexander Thom 1894 1985 Q652539
1233 Peter Pursell 1894 1968 Q1012490
1234 Bill Carnihan 1894 1964 Hamilton
1235 James Kerr 1894 Q564495
1236 John Durnin 1894 Q1012490
1237 Donald Campbell 1894 1963 Q2491521
1238 Dave Willis 1895 1973 Escòcia
1239 Frederick John Knowles 1895 Q980084
1240
AVM Sir Ralph Cochrane.jpg
Ralph Cochrane 1895 1977 Q7580892
1241 Isobel Baillie 1895 1983 Q407183
1242 Alex Troup 1895 1951 Q996509
1243 David Lowe MacIntyre 1895 1967 Islay
1244 John Macqueen 1895 1969 Q880324
1245 David Slimmon 1895 1917 Q576562
1246 George Henry Tatham Paton 1895 1917 Q1009637
1247 John Millar Watt 1895 1975 Q217831
1248 Neil McBain 1895 1974 Q1012490
1249
Ishbel Ross.jpg
Ishbel Ross 1895 1975 Q1993025
1250 Alex McNab 1895 1960 Q217831
1251 Charles Davidson 1896 1936 Escòcia
1252 Thomas Seller Wallace 1896 1935 Q806432
1253 Colin McKay 1896 Q576562
1254
JohnDuncan.JPG
Johnny Duncan 1896 1966 Q201149
1255
Knocker iwn.jpg
Mairi Chisholm 1896 1981 Q980084
1256 James Tennant 1896 Q4980755
1257 Sheina Marshall 1896 1977 Q1818828
1258 James Price 1896 1970 Q1013611
1259 William Kennedy-Cochran-Patrick 1896 1933 Q1013620
1260
John Dedman.jpg
John Dedman 1896 1973 Q550606
1261 John Inglis Gilmour 1896 1928 Q1007088
1262
A. J. Cronin 1931b.jpg
A. J. Cronin 1896 1981 Q212088
1263
Robert George 1956.jpg
Robert George 1896 1967 Q1586842
1264 John Thomson 1896 1980 Q217831
1265 Alec Lorimer 1896 Q576562
1266 Taketsuru Rita 1896 1961 Q2422689
1267 Giovanni Moscardini 1897 1985 Q216802
1268 Findlay Kerr 1897 1980 Q391948
1269 Bill Harper 1897 1989 Escòcia
1270 Bobby McFarlane 1897 1971 Q896424
1271 Bobby Anderson 1897 1974 Q640073
1272 Billy Birrell 1897 1968 Escòcia
1273 David McCallum, Sr. 1897 1972 Q1010328
1274 Geordie Henderson 1897 1953 Q996509
1275
Jimmie Guthrie memorial - geograph.org.uk - 1197908.jpg
Jimmie Guthrie 1897 1937 Q407183
1276
Jane Haining Portrait.jpg
Jane Haining 1897 1944 Q5315672
1277 George McLean 1897 Q996509
1278 Sandy Archibald 1897 1946 Q201149
1279 Bill McPherson 1897 1976 Q217831
1280 Jim Higgins 1897 1964 Hamilton
1281 Ivor Campbell 1898 1971 Q2422689
1282 Peter MacDougall 1898 1955 Q213485
1283 Charles Sutherland 1898 Brechin
1284 Robert Howie 1898 1992 Escòcia
1285 Doris Zinkeisen 1898 1991 Q213377
1286 Alexina Calvert 1898 2008 Escòcia
1287 John Meikle 1898 1918 Q2422689
1288 Jock Gilfillan 1898 1976 Q7830119
1289 John Murray 1898 1975 Escòcia
1290 John Hutton 1898 1970 Escòcia
1291
JohnWishart.jpg
John Wishart 1898 1956 Q420303
1292 Robert McBeath 1898 1922 Q1018558
1293 James Grant 1899 1918 Q652539
1294 Viola Paterson 1899 1981 Q1007088
1295 Alex Fergus 1899 Q2422689
1296 Alexander Raven Thomson 1899 1955 Escòcia
1297 Nevile Davidson 1899 1976 Q1012054
1298 Jimmy McConnell 1899 1949 Q654216
1299 Andrew Miller 1899 Q896424
1300 Ronald G. J. Fraser 1899 1985 Q1011526
1301 Doug Davies 1899 1987 Escòcia
1302 Dorothy Donaldson Buchanan 1899 1985 Q1247384
1303 Jack Lambert 1899 1976 Q640073
1304 Dave Edwards 1900 1946 Escòcia
1305 Helena M.L. Forbes 1900 1959 Q996509
1306 Francis Reid 1900 1970 Q1908426
1307 Jimmy Shields 1900 1949 Q217831
1308 Jeremiah Kelly 1900 1962 Hamilton
1309 William Young 1900 2007 Q530296
1310 Alexander Gillies 1900 1980 Escòcia
1311 Grace Wyndham Goldie 1900 1986 Q2206041
1312 Bob Bennie 1900 1972 Escòcia
1313
Henry Hugh Arthur Fitzroy Somerset, 10th Duke of Beaufort.jpg
Henry Somerset, 10th Duke of Beaufort 1900 1984 Hamilton
1314 Alec Donald 1900 1949 Q2422689
1315 Robert Blyth 1900 1956 Q1008937
1316
James Harper McDonald.jpg
James Harper McDonald 1900 1973 Escòcia
1317
Kenneth Strong.jpg
Kenneth Strong 1900 1982 Q420303
1318 Laurence Jackson 1900 1984 Q209142
1319 Flora Garry 1900 2000 Aberdeenshire
1320 Tony Weldon 1900 1953 Q2501201
1321 George Anderson 1901 Escòcia
1322 James Nelson 1901 1965 Q217831
1323
Duncan Munro, Toronto Granites.jpg
Dunc Munro 1901 1958 Q211106
1324
Leslie-mitchell.jpg
James Leslie Mitchell 1901 1935 Aberdeenshire
1325 Norman Thomson 1901 1984 Q217831
1326 Dan Drysdale 1901 1987 Escòcia
1327 Jimmy Gallagher 1901 1971 Q2422689
1328 Moultrie Kelsall 1901 1980 Q1908426
1329 Jane Gray 1901 2014 Q1009823
1330 James William Slessor Marr 1902 1965 Aberdeenshire
1331 James Beveridge Thomson 1902 1983 Q996502
1332 Marion Cameron Gray 1902 1979 Q654216
1333 Alec Leslie 1902 1974 Q217831
1334 Donald Caskie 1902 1983 Bowmore
1335 Jimmy Smith 1902 1975 Q2064938
1336 William Smith 1902 1937 Q217831
1337 Bill Bann 1902 1973 Q991350
1338 Edmund Smith 1902 1978 Q630668
1339 Jim Kirkpatrick 1903 Q564495
1340 Nib Hogg 1903 Q420303
1341 Henry McCall 1903 1980 Q1016169
1342 Robert Middleton 1903 Brechin
1343 Dan McPhail 1903 1987 Q1012490
1344 George Nicol 1903 1968 Q1018756
1345
James Ormonde.jpg
James Ormonde 1903 1970 Q201149
1346 George Porteous 1903 1978 Q5301155
1347 George Dickie 1903 1960 Q420303
1348 Dave McEachran 1903 1983 Q996502
1349 Willie McLean 1904 Q996502
1350 David MacDonald 1904 1983 Q1007088
1351 Johnny McIlwaine 1904 1980 Q1774629
1352 Robert Gourlay 1904 1951 Q6899864
1353 Jimmy Forsyth 1904 1982 Q2706897
1354 George Anderson 1904 1974 Q1018756
1355 Jennie Lee, Baroness Lee of Asheridge 1904 1988 Q201149
1356 Bert Oswald 1904 1961 Q896424
1357 Sam Gallacher 1904 Q1013611
1358 Alex Binnie 1905 Q1010328
1359 William Grant 1905 1994 Q896424
1360 Henry Roll 1905 1967 Q1009331
1361 George Wilson 1905 1984 Q576562
1362 David Hutcheson 1905 1976 Q1147435
1363 Don Douglas 1905 1945 Escòcia
1364 Walter Dick 1905 1989 Q2422689
1365 John Keswick 1906 1982 Q1247384
1366 Jimmy Easson 1906 1983 Brechin
1367 Harry Lind 1906 1986 Escòcia
1368 Frank Hill 1906 1993 Q996509
1369 Peter Ritchie Calder 1906 1982 Q996509
1370 Hugh McMahon 1906 1997 Q1018756
1371 John Coats 1906 1979 Q654216
1372 Walter MacEwen 1906 1986 Q793283
1373 Willie Welsh 1907 1987 Q407183
1374 Andrew Allan 1907 1974 Q630668
1375 Gordon Sutherland 1907 1980 Q2726131
1376 Tom Hanlin 1907 1953 Q2706897
1377 John Beattie 1907 1977 Q407183
1378 John Dodds 1907 1982 Escòcia
1379 George Jones 1907 1954 Q216045
1380 Andy Durnion 1907 1985 Hamilton
1381 Harry Lowe 1907 1988 Q201149
1382 Irv Frew 1907 1995 Q1010328
1383 Alex Forrest 1908 Hamilton
1384 Peter Miller 1908 1979 Q896424
1385 Jimmy Thomson 1908 1985 Q1012054
1386 Neil Dewar 1908 1982 Q1017159
1387 Wilfred Brown, Baron Brown 1908 1985 Q217831
1388 George Denholm 1908 1997 Q896424
1389 Alastair Dunnett 1908 1998 Q1011533
1390
USA team line up 13 July.jpg
Jim Brown 1908 1994 Q576562
1391 Alec Troup 1909 Orcadas
1392 Ally Gallacher 1909 1964 Escòcia
1393 Scotty Rankine 1909 1995 Hamilton
1394 Francis McGurk 1909 1978 Hamilton
1395 Robin Orr 1909 2006 Brechin
1396 Tom Steele 1909 1990 Escòcia
1397 Ian Allison 1909 1990 Q217831
1398 John McHugh 1909 1966 Hamilton
1399 James Reston 1909 1995 Q996502
1400 John Blair 1910 Q996502
1401 Alex Macdonald 1910 1969 Q217831
1402
Uk rc st-andrews f2 gray card.png
Gordon Gray 1910 1993 Escòcia
1403 Tom Douglas 1910 1943 Q654216
1404 George Millar 1910 2005 Q2682379
1405 F. F. Bruce 1910 1990 Q841074
1406 Francis Moulds 1910 1973 Q576562
1407 Jimmy Adams 1910 1986 Q1021167
1408 Jim Kelso 1910 1987 Q212088
1409 Andy McCall 1911 1979 Q1010019
1410 George Fraser 1911 1992 Q1247411
1411 George Kennedy Young 1911 1990 Q1247384
1412 Bobby Reid 1911 1987 Hamilton
1413 Viola Keats 1911 1998 Q1014524
1414 David Russell 1911 1945 Q654216
1415 Willie Ross, Baron Ross of Marnock 1911 1988 Q654216
1416 Peter Jackson 1911 1999 Q1247411
1417
Lord Lovat, Newhaven, 1942.JPG
Simon Fraser, 15th Lord Lovat 1911 1995 Q2757635
1418 John Divers 1911 1984 Q996502
1419 Matthew Dymond 1911 1996 Aberdeenshire
1420 David McCulloch 1911 1979 Hamilton
1421
Somhairlemacgilleain2.png
Sorley MacLean 1911 1996 Q969065
1422 Jim Carson 1912 Q996502
1423 George Campbell 1912 2004 Q1011416
1424 Margot Bennett 1912 1980 Q2967298
1425 Bill Kennedy 1912 1989 Q1018756
1426 Danny Liddle 1912 1982 Q896424
1427 Bobby Finan 1912 1983 Q2064938
1428 Mary Anne MacLeod 1912 2000 Q7820910
1429 Jerry Kerr 1912 1999 Q2706897
1430 John Douglas Pringle 1912 1999 Q407183
1431 David Affleck 1912 1984 Q1011801
1432 Tom Sneddon 1912 1972 Q848287
1433 W. B. Gallie 1912 1998 Q2967298
1434 Laurie Duff 1912 2002 Escòcia
1435
Margaret Duchess of Argyll crop.jpg
Margaret Campbell, Duchess of Argyll 1912 1993 Q1018543
1436 Bud Maxwell 1913 1990 Q576562
1437 William Scott 1913 1989 Q217831
1438 Jack Stubbs 1913 1997 Escòcia
1439 Sam Black 1913 1997 Q640073
1440
Angus and calf.jpg
Angus McPhee 1914 1997 Q841059
1441 Kenneth Craik 1914 1945 Escòcia
1442 Hector Ross 1914 1980 Q1020220
1443 Bill Thomson 1914 1993 Q1021167
1444 Ian McGeoch 1914 2007 Q1007088
1445 Gavin Maxwell 1914 1969 Q5367342
1446 W.C.W. Murdoch 1914 1987 Q2064938
1447 Duncan Macrae 1914 2007 Escòcia
1448 Robert Colquhoun 1914 1962 Q576562
1449 Stewart McAllister 1914 1962 Q530296
1450 Arthur Milne 1915 1997 Brechin
1451 Tom Haliburton 1915 1975 Q219427
1452
Jock Brown.jpg
John Brown 1915 2005 Q1021167
1453 Tom Lyon 1915 1998 Q996502
1454
Tommy Walker (1947).png
Tommy Walker 1915 1993 Q848287
1455 Duncan Clark 1915 2003 Q217831
1456 Jimmy Gordon 1915 1996 Q1009114
1457 Robert Alexander Rankin 1915 2001 Q5523474
1458 Thomas Gibson 1915 1993 Escòcia
1459 Francis McFadzean, Baron McFadzean of Kelvinside 1915 1992 Q1021167
1460 Stuart Hood 1915 2011 Q1011820
1461 Edward Boyd 1916 1989 Q206926
1462 Ernest Gordon 1916 2002 Q217831
1463 Leslie Thorne 1916 1993 Q217831
1464
Lieutenant Commander GE Hunt, DSO, DSC, RN (Art.IWM ART LD 5391).jpg
George Hunt 1916 2011 Q1011562
1465 Neil Paterson 1916 1995 Q217831
1466 William Mole 1917 1962 Escòcia
1467 Anne Harcourt 1917 1985 Q630668
1468 Philip Tower 1917 2006 Q219427
1469 Allan Cameron 1917 2011 Q3299043
1470
KennethCampbellVC.jpg
Kenneth Campbell 1917 1941 Q1018756
1471 Anna Macleod 1917 2004 Q1810528
1472 Alison Fairlie 1917 1993 Q213485
1473 Jock Newall 1917 2004 Q654216
1474 Duggie Reid 1917 2002 Q1010320
1475 George Hamilton 1917 2001 Q1774629
1476 John Fox Watson 1917 1976 Hamilton
1477 Allan Collins 1918 2002 Q576562
1478 Elspeth Davie 1918 1995 Q576562
1479 James Copeland 1918 2002 Q1007088
1480 Sheila Burnford 1918 1984 Escòcia
1481 Margaret Tait 1918 1999 Q208329
1482 W. S. Graham 1918 1986 Q217831
1483 Donald Shaw Ramsay 1919 1998 Q1010322
1484 Sandy Gunn 1919 1944 Q758623
1485 Douglas F. S. Thomson 1919 2009 Q211091
1486 Andy Aitken 1919 2000 Escòcia
1487
Tom Brown Commando Wikipedia pic.jpg
Tom Brown 1919 2000 Q1021167
1488 Jackie Oakes 1919 1995 Hamilton
1489 Tommy Orr 1920 1972 Q217831
1490 Alan MacNaughtan 1920 2002 Q1908426
1491 John Hammersley 1920 2004 Q1007088
1492 William White 1920 1990 Q1021167
1493 Alec Davies 1920 1998 Q5314885
1494 D.M. Devine 1920 1980 Q217831
1495 Alex Davidson 1920 2005 Q1014104
1496 Jackie Paterson 1920 1966 Q793283
1497 Joe Johnson 1920 Q217831
1498 Donald Stewart 1920 1992 Q165845
1499
George Thompson VC IWM CH 14685.jpg
George Thompson 1920 1945 Q1247411
1500 Ian McHarg 1920 2001 Q996502
1501 Alexander Stuart Douglas 1921 1998 Q841074
1502
George Dick.jpg
George Dick 1921 1960 Escòcia
1503 Jock Whyte 1921 1998 Mid Calder
1504 John Neilson 1921 1988 Hamilton
1505 Matt Gillies 1921 1998 Q204940
1506 Danny Smith 1921 1998 Q2706897
1507 John Johnston 1921 1989 Q896424
1508
Deborah Kerr in colour Allan Warren.jpg
Deborah Kerr 1921 2007 Q1007088
1509 Robert Urquhart 1921 1995 Q996526
1510 George Mackay Brown 1921 1996 Q839556
1511 Alex Shirley 1921 1990 Q1438673
1512 Willie Kilmarnock 1922 2009 Q1774629
1513 James Inglis 1922 1951 Escòcia
1514 Billy Williamson 1922 2006 Q2967298
1515 John Alexander Simpson 1922 2009 Q217831
1516 Bill Smillie 1922 2003 Q7616000
1517 Elphinstone Forrest Gilmour 1922 Q45853
1518 Hector Monro, Baron Monro of Langholm 1922 2006 Q1014104
1519 Tom Doonan 1922 1998 Q1011751
1520 Jock Campbell 1922 1983 Q654226
1521 David Gray 1923 Q996502
1522 David Letham 1923 2007 Escòcia
1523 Jim Clark 1923 1994 Q1016920
1524 Douglas Elliot 1923 2005 Escòcia
1525 Mitchell Downie 1923 2001 Q1021167
1526 Bill McLaren 1923 2010 Q407183
1527 Jock Weir 1923 2003 Q1009114
1528 John Millar 1923 1986 Q2706897
1529
MoiraPatersonBritishOpen.jpg
Moira Milton 1923 2012 Q2967298
1530 Jimmy McColl 1924 2013 Escòcia
1531 John Bonnar 1924 2004 Q1011751
1532 Anne Macaulay 1924 1998 Q201149
1533 David Lapsley 1924 2001 Q2422689
1534 Angus Morrison 1924 2002 Q1011416
1535
James Black (pharmacologist).jpg
James W. Black 1924 2010 Escòcia
1536 Billy Millar 1924 1995 Q1774629
1537 Stella Sutherland 1924 2015 Q565640
1538 Ed McIlvenny 1924 1989 Q217831
1539 John McGarrity 1925 2006 Q201149
1540 Jimmy Scoular 1925 1998 Q848287
1541 Gordon Y. Craig 1925 Q1438673
1542 Andy McCall 1925 2014 Hamilton
1543
Cardinal winning.JPG
Thomas Winning 1925 2001 Escòcia
1544 Robert Fyfe 1925 Q1009331
1545 John Downie 1925 2013 Q1002124
1546 Johnny McNichol 1925 2007 Q576562
1547 Anne Hepburn 1925 2016 Q1011838
1548 Angus McLean 1925 1979 Q767798
1549 Jimmy Kirk 1925 Q1011743
1550 Johnny McKim 1926 2000 Q217831
1551 Jimmy McGill 1926 2013 Q1010328
1552 Alastair Reid 1926 2014 Q1788927
1553 Jimmy Munro 1926 1997 Q841074
1554 Andrew Keir 1926 1997 Q530296
1555 Maurice Taylor 1926 Hamilton
1556 Bob Stevenson 1926 2003 Q530296
1557 Robert Kilpatrick, Baron Kilpatrick of Kincraig 1926 2015 Q201149
1558 Willie Ormond 1926 1992 Q217831
1559 William Francis 1926 Q996502
1560 Patrick Jenkin 1926 2016 Escòcia
1561 Frank Quinn 1926 2008 Q1018756
1562 Allan Brown 1926 2011 Escòcia
1563 John Crabbe Cunningham 1927 1980 Escòcia
1564 Willie McCulloch 1927 2013 Q1011743
1565 Jimmy Andrews 1927 2012 Q1011677
1566 Jimmy Bradley 1927 2008 Q217831
1567 Bill Heggie 1927 1977 Q852883
1568
James Mackay.jpg
James Mackay, Baron Mackay of Clashfern 1927 Q1061313
1569 Alec Valentine 1928 1997 Q407183
1570 Frances Murray 1928 Q1002124
1571 Con Devitt 1928 2014 Q217831
1572 Thomas Kennedy 1928 2013 Q407183
1573 Calum Kennedy 1928 2006 Lewis
1574 Edwin Duff 1928 2012 Q996509
1575 James Kennaway 1928 1968 Q758623
1576 Bryden Thomson 1928 1991 Q654216
1577 George Mulholland 1928 2002 Q654216
1578 Adam Robson 1928 2007 Q407183
1579 Willie Brown 1928 Q996509
1580 Willie Fernie 1928 2011 Q201149
1581 Jackie Stewart 1929 2004 Q2706897
1582 Bill Livingstone 1929 2011 Q217831
1583 Tom McQueen 1929 2015 Q1011751
1584 Gudrun Ure 1929 Q1011562
1585 Ian Armit 1929 1992 Q201149
1586 Walter D. Munn 1929 2008 Q1021167
1587 Hugh Shaw 1929 1985 Q996502
1588 Fred Martin 1929 2013 Q1012395
1589 Harry Yorston 1929 1992 Escòcia
1590 Bobby Conroy 1929 1978 Q2422689
1591 Jimmy Gunning 1929 1993 Q1007088
1592 Charlie Church 1929 2010 Q1021167
1593 Rhoda Bulter 1929 1994 Q213485
1594 Robert David MacDonald 1929 2004 Q841074
1595 Bobby Johnstone 1929 2001 Q772507
1596 Jack Stewart-Clark 1929 Escòcia
1597 Willie Harvey 1929 2014 Q996502
1598
Shaykh Abdalqadir as-Sufi.jpg
Abdalqadir as-Sufi 1930 Q654216
1599 Donald Malcolm 1930 2013 Escòcia
1600 Isla Cameron 1930 1980 Escòcia
1601 Roy MacLaren 1930 Q758623
1602 Bill Paterson 1930 2002 Q1013614
1603 Patricia Dainton 1930 Hamilton
1604 Charlie Sneddon 1930 1992 Q896424
1605 Tommy Gemmell 1930 2004 Q1011743
1606 Chic Milligan 1930 Q640073
1607
Princess Margaret.jpg
Princess Margaret, Countess of Snowdon 1930 2002 Q1529151
1608 George Hunter 1930 1990 Q1021167
1609 Margaret J. Anderson 1931 Q216045
Q1009833
1610 David Rose 1931 Q1012401
1611
Carl gordon.jpg
Carl Gordon 1931 2002 Q217831
1612 Robin Gray 1931 Q4945091
1613 Pat Heywood 1931 Q1026315
1614 Bill Simpson 1931 1986 Q5315777
1615 Malcolm Caldwell 1931 1978 Escòcia
1616 Bill Brown 1931 2004 Q630668
1617 Graham Cairns-Smith 1931 2016 Q576562
1618 Stan Cowan 1931 2015 Q772507
1619 Bobby Shearer 1931 2006 Hamilton
1620 Jim Maguire 1932 Q638046
1621 Bob Swankie 1932 2011 Q630668
1622 Peter Price 1932 2015 Q1011743
1623 Rory McEwen 1932 1982 Escòcia
1624 Jimmy McDonald 1932 Q217831
1625 Mark Herdman 1932 2015 Q219427
1626 Alexander MacAra 1932 2012 Q1774629
1627 Dave Caldwell 1932 Q996502
1628 Hugh McLeod 1932 2014 Q407183
1629 Donny MacLeod 1932 1984 Q165845
1630 Henry Cunison Rankin 1932 2010 Hamilton
1631 Harry Robertson 1932 1996 Q841074
1632 Bobby Cameron 1932 Q217831
1633 Eric Walker 1933 Escòcia
1634 John Frye 1933 2005 Q640073
1635 Ian MacFarlane 1933 Q1002124
1636 Frank Garden 1933 2007 Q630668
1637 Elenor Gordon 1933 2014 Hamilton
1638 Harold Davis 1933 Escòcia
1639 George Stevenson 1933 Q407183
1640 Alex Byrne 1933 Q217831
1641 Dave Duncan 1933 Escòcia
1642
Hedrick Smith May 2014.jpg
Hedrick Smith 1933 Q1011533
1643 Vince Jack 1933 2006 Q1010388
1644 Julian Oswald 1933 2011 Q1011677
1645 Willie Devine 1933 1997 Q654216
1646 Jim Fotheringham 1933 1977 Hamilton
1647 Gus Alexander 1934 2010 Q630668
1648 Mario Conti 1934 Q841074
1649 John Scott 1934 Hamilton
1650 David Herd 1934 2016 Hamilton
1651 Eric Caldow 1934 Q1010019
1652 Dave MacLaren 1934 2016 Q758623
1653 Jimmy Mack 1934 2004 Q217831
1654 Willie Polland 1934 2010 Q2706897
1655 Bobby Bell 1934 2007 Q654216
1656
DavidThouless 1995 UW.jpg
David J. Thouless 1934 Q1908426
1657 Bill Calder 1934 Q217831
1658 Billy Price 1934 2004 Q1011743
1659 Chas McDevitt 1934 Escòcia
1660
David Wilson 2008.jpg
David Wilson 1935 Q1009331
1661 Mark McManus 1935 1994 Hamilton
1662 Mary Riggans 1935 2013 Q996502
1663 Iain Gillies 1935 Q1010557
1664 John Corrie 1935 Escòcia
1665 Alex Parker 1935 2010 Q1774629
1666 Billy Hume 1935 1990 Q2706897
1667 Pat Holton 1935 2014 Hamilton
1668 David Bell 1936 1990 Escòcia
1669 Margaret McDowall 1936 Q576562
1670 Danny Paton 1936 2011 Q1011751
1671
Ken Laidlaw 1960.jpg
Ken Laidlaw 1936 Q407183
1672 Tommy Heron 1936 Q1774629
1673 Alex Hamilton 1936 1990 Q2706897
1674 Rona Lightfoot 1936 Q841059
1675 George Herd 1936 Q1002124
1676 James Mirrlees 1936 Q6868854
1677
Richard Wilson.jpg
Richard Wilson 1936 Q217831
1678 David Cargill 1936 2011 Q630668
1679 Nicol Williamson 1938 2011 Hamilton
1680 Joe Caven 1936 Q2422689
1681
William McIlvanney at the Edinburgh International Book Festival 2013.jpg
William McIlvanney 1936 2015 Q576562
1682 Andrew Cowan 1936 Escòcia
1683 John Donnelly 1937 2009 Q991350
1684 Jimmy Frizzell 1937 2016 Q217831
1685 Joseph Devine 1937 Q2422689
1686 John Egan 1937 Q1010328
1687 Jim Kilgannon 1937 2000 Q806906
1688 Ian Deans 1937 2016 Q576562
1689 Ian Davidson 1937 Q207257
1690 Jim Sillars 1937 Q654216
1691 Alex Hamilton 1937 2009 Q6415625
1692 David Lee 1938 2008 Escòcia
1693 John Roe 1938 1996 Q991350
1694 Doug Grant 1938 Q841074
1695 Alan Cousin 1938 2016 Q1009331
1696 Derrick Grant 1938 Q407183
1697 Moira Anderson 1938 Q2422689
1698 Hugh McMahon 1938 Q1018756
1699 Jim McFadzean 1938 2016 Q576562
1700 John Smith 1938 1994 Q1109293
1701
Robinson derek.jpg
Derek John Scott Robinson 1938 Q420303
1702 Willie Brown 1938 Q996502
1703 Ralph Riach 1939 Q841074
1704
Iain Murray Rose.jpg
Murray Rose 1939 2012 Q980084
Birmingham
1705 Hugh Strachan 1939 Q576562
1706 Tommy Bryceland 1939 2016 Q217831
1707 Donald MacCormick 1939 2009 Escòcia
1708 Gordon Reid 1939 2003 Hamilton
1709
Jackie Stewart speaking.jpg
Jackie Stewart 1939 Dunbartonshire
1710 Brian Shillinglaw 1939 2007 Escòcia
1711 Ken Collins 1939 Hamilton
1712 Fraser Martin 1939 2016 Q217831
1713 Ian Ure 1939 Q654216
1714 Gus Ferguson 1940 Escòcia
1715 Tommy McKechnie 1940 Q1438673
1716 John Divers 1940 2014 Q996502
1717 Jim Storrie 1940 2014 Q2422689
1718 Tommy Halliday 1940 Q640073
1719 Jim Tierney 1940 Q654216
1720 Bert Templeton 1940 2003 Q1774629
1721 Chay Blyth 1940 Q407183
1722 Elizabeth Smith, Baroness Smith of Gilmorehill 1940 Escòcia
1723
Tommy Gemmell, Willie Wallace 1971.jpg
William Wallace 1940 Q2422689
1724 Craig Brown 1940 Hamilton
1725 Joe Mason 1940 Q576562
1726 Jim Scott 1940 Q216802
1727 Allan Scott 1940 Q841074
1728 Frank Laidlaw 1940 Q407183
1729 Alex Smith 1940 Escòcia
1730 Ian Jenkins 1941 Q1818828
1731 Andrew Robertson 1941 Escòcia
1732 Rob Valentine 1941 Q407183
1733
Michael Goodfellow.jpg
Michael Goodfellow 1941 Q1015818
1734 Andy Lochhead 1941 Q1438673
1735 Don Kerrigan 1941 1990 Q1010320
1736
McKenna.jpg
Rosemary McKenna 1941 Q211091
1737 Hammy McMeechan 1941 2012 Escòcia
1738
Alexander cockburn 2.jpg
Alexander Cockburn 1941 2012 Escòcia
1739 David Boner 1941 Q767798
1740 Dave Stevenson 1941 Q407183
1741
Peter Brown Rugby.jpg
Peter Brown 1941 Q1021167
1742 Mike Ryan 1941 Escòcia
1743 Davie Johnston 1942 2004 Q980084
1744 Jim Fleming 1942 Q1009331
1745 Malky Mackay 1942 Q1018756
1746 Piers Blaikie 1942 Q1007088
1747 John Kerr, Baron Kerr of Kinlochard 1942 Q208279
1748 Jock Young 1942 2013 Q206934
1749 Bill Bryden 1942 Q217831
1750
Geoffrey Hosking.png
Geoffrey Hosking 1942 Q1021167
1751 Rennie Fritchie, Baroness Fritchie 1942 Q201149
1752 Eddie Mulheron 1942 2015 Escòcia
1753 Walter McGowan 1942 2016 Hamilton
1754 John Benson 1942 2010 Q630668
1755 George T. Miller 1943 Escòcia
1756 John Cushley 1943 2008 Hamilton
1757 Gordon Reid 1943 Q407183
1758 Peter McRobbie 1943 Q407183
1759 Maureen Macmillan 1943 Q935702
1760 Brian Joseph Friel 1943 Escòcia
1761 Tommy Morrison 1943 Q2011685
1762 Sam Goodwin 1943 2005 Q1011743
1763
MargoMacDonaldMSP20111121.jpg
Margo MacDonald 1943 2014 Hamilton
1764 Eve Graham 1943 Q758623
1765 Gay Hamilton 1943 Hamilton
1766 Andy Donnelly 1943 Q1002124
1767 Nick Sharkey 1943 2015 Q1007088
1768 Anthony Clarke, Baron Clarke of Stone-cum-Ebony 1943 Q654216
1769 Gary Veneruzzo 1943 Q848909
1770 Rodney Pattisson 1943 Q1012490
1771
Sylvester.McCoy.JPG
Sylvester McCoy 1943 Q1020251
1772
Bobby Lennox (1971).jpg
Bobby Lennox 1943 Q1018756
1773
Andrew Jennings.jpg
Andrew Jennings 1943 Escòcia
1774 Hugh Curran 1943 Q1009254
1775
Jmcrae.jpg
Jimmy McRae 1943 Q1002124
1776 Gordon Fraser 1943 Q841074
1777 Douglas Gibson 1943 Q576562
1778 Isobel Black 1943 Escòcia
1779 Evan Armstrong 1943 Q654216
1780 Ron Geesin 1943 Escòcia
1781 Jimmy Mackay 1943 1998 Escòcia
1782 Andy Provan 1944 Q217831
1783 John McCluskey 1944 2015 Hamilton
1784 Norman Schofield 1944 Q1818828
1785 Ron Mathewson 1944 Q213485
1786 Lewis Thom 1944 Q165845
1787 Andrew Arbuckle 1944 Q201149
1788 Billy Ritchie 1944 Q1002124
1789 David Huish 1944 Q1012054
1790 John Cummings 1944 Q217831
1791 George Keith 1944 Escòcia
1792 Gordon Wallace 1944 Q1002124
1793 Alastair McHarg 1944 Q1774629
1794 Malcolm Clarke 1944 Q996502
1795 Robert Smith, Baron Smith of Kelvin 1944 Escòcia
1796
IanMcDiarmid (cropped).jpg
Ian McDiarmid 1944 Q1012395
1797 Harry Kirk 1944 Q1018756
1798 Willie Morgan 1944 Q1009331
1799 Judith Bain 1944 Q1020220
1800 Donald Ford 1944 Q1016911
1801
Photograph of Christopher Richard Markwell.jpg
Christopher Richard Markwell 1944 Q1818828
1802 John Markie 1944 Q896424
1803 Gilbert Adair 1944 2011 Q576562
1804 Dennis Setterington 1945 2005 Q896424
1805 Euan Heng 1945 Q935702
1806 Jim Townsend 1945 Q217831
1807 Bobby Ferguson 1945 Q640073
1808 Geoffrey K. Pullum 1945 Q1774629
1809 Ida Random 1945 Escòcia
1810
Miller Anderson 08072006 NSU 01.JPG
Miller Anderson 1945 Q211091
1811 David Keddie 1945 2011 Escòcia
1812
Benny Gallagher at the Upton Blues Festival in July 2013.jpg
Benny Gallagher 1945 Q1016169
1813 Andy Gemmell 1945 Q217831
1814 Alan Pope 1945 Q654216
1815 Malcolm Duncan 1945 Q420303
1816 Margaret Ewing 1945 2006 Q1002124
1817
John McAfee Def Con (14902350795) (cropped).jpg
John McAfee 1945 Escòcia
1818 Pat McMahon 1945 Q2011685
1819 Gus Moffat 1945 2015 Q530296
1820 Andrew McCulloch 1945 Q654216
1821 Andrew Hardie, Baron Hardie 1946 Q1009331
1822 Don Murray 1946 Q841074
1823 Catherine MacPhail 1946 Q217831
1824
John kirkbride.JPG
John Kirkbride 1946 Q996526
1825 John Clifton 1946 Escòcia
1826
George Robertson.jpg
George Robertson, Baron Robertson of Port Ellen 1946 Q1019330
1827 Stewart Scullion 1946 Q896424
1828
Cllr Sir Albert Bore.jpg
Albert Bore 1946 Q793283
1829 Aly Bain 1946 Q213485
1830 Jim Donnelly 1946 Escòcia
1831
Grenoble79 01.jpg
Bon Scott 1946 1980 Q996509
1832 Tom Walkinshaw 1946 2010 Q206934
1833 Charles Maclean 1946 Q652539
1834 John Lunn 1946 1973 Q201149
1835
Breslin.jpg
Theresa Breslin 1947 Escòcia
1836
Martin Walker crop.jpg
Martin Walker 1947 Escòcia
1837
PyeHastings.jpg
Pye Hastings 1947 Q806432
1838 David Reid 1947 Escòcia
1839
Ross Finnie.jpg
Ross Finnie 1947 Q217831
1840 Colin Telfer 1947 Q407183
1841 Tommy Ross 1947 2017 Q1020220
1842 Alan Guild 1947 Q996509
1843 Christine De Luca 1947 Q2816645
1844 Lech Kosiak 1947 Q793283
1845 Wilfrid Stevenson, Baron Stevenson of Balmacara 1947 Q939913
1846 Archie Knox 1947 Q7691396
1847 Henry Mowbray 1947 Hamilton
1848
Colin Stein (1969).jpg
Colin Stein 1947 Q1016911
1849
Air Chief Marshal Angus Houston AC, AFC.jpg
Angus Houston 1947 Q793283
1850 Drummond Bone 1947 Q793283
1851 John Keirs 1947 1995 Q1774629
1852 Morris Pert 1947 2010 Q630668
1853 Quinton Young 1947 Q1774629
1854
Andrew Norriss.jpg
Andrew Norriss 1947 Q1011416
1855
Gordon Brown 1974 WesTVL 2.jpg
Gordon Brown 1947 2001 Q1021167
1856
Джимми Бэйн.jpg
Jimmy Bain 1947 2016 Q1010363
1857 John Fisher 1947 Q654216
1858 Charles Wooley 1948 Q211873
1859 Joe Harper 1948 Q217831
1860 Alan Campbell 1948 Q630668
1861
2011-05-12 Sam Malcolmson.jpg
Sam Malcolmson 1948 Escòcia
1862 Walter Smith 1948 Q1002124
1863 Rosemary Byrne 1948 Q1774629
1864
Virginia Bottomley crop.jpg
Virginia Bottomley 1948 Q1020251
1865
Struan Stevenson.jpeg
Struan Stevenson 1948 Q3997904
1866 David L. Kennedy 1948 Q420303
1867 Joe Thomson 1948 Q1012490
1868 John Blackley 1948 Q216802
1869
James Cosmo.jpg
James Cosmo 1948 Q996502
1870 Essam E. Khalil 1948 Escòcia
1871 Gerard Menuhin 1948 Escòcia
1872
GJ losing.JPG
Gordon Jackson 1948 Q1018756
1873 Don Boyd 1948 Q980084
1874 David W. Potter 1948 Q996509
1875
Brian Donohoe.jpg
Brian Donohoe 1948 Q576562
1876 Jimmy Douglas 1948 Q216802
1877 Jocky Dempster 1948 Q1008937
1878 Brian Wilson 1948 Q1020251
1879
AlanGrant.jpeg
Alan Grant 1949 Escòcia
1880
F. Gwynplaine MacIntyre, aka Froggy (retouched).jpg
F. Gwynplaine MacIntyre 1949 2010 Escòcia
1881
Duncan Bannatyne in Felixstowe 2009.jpg
Duncan Bannatyne 1949 Q996502
1882 George Connelly 1949 Q201149
1883
Andrew McCulloch Love.jpg
Andy Love 1949 Q217831
1884
AlexFergussonMSP20110511.jpg
Alex Fergusson 1949 Q6532048
1885 Alan Marshall 1949 Q576562
1886 Tommy McLaren 1949 1978 Q848287
1887 Lou Macari 1949 Q1016169
1888 Jimmy Lindsay 1949 Hamilton
1889 Rory Macdonald 1949 Q1016920
1890 Erich Schaedler 1949 1985 Q211113
1891 Stewart Houston 1949 Q1020251
1892
John McGovern (footballer).jpg
John McGovern 1949 Q420303
1893
Margaret Burgess.jpg
Margaret Burgess 1949 Q793283
1894 David Pringle 1950 Q772507
1895 Simon Taylor 1950 Q201149
1896 George Urquhart 1950 Escòcia
1897 Enn Reitel 1950 Q996509
1898 Murray Tosh 1950 Q654216
1899
DuncanMcNeilMSP20110511.JPG
Duncan McNeil 1950 Q217831
1900
IanDavidsonMPPortrait.jpg
Ian Davidson 1950 Q1012401
1901 Lennox Cowie 1950 Q1012401
1902 Asa Hartford 1950 Q996502
1903 Tommy Horsfall 1951 Hamilton
1904
Gordon Brown official.jpg
Gordon Brown 1951 Q1016935
1905 Jim Gallacher 1951 Q996502
1906 Anne Kirk 1951 Escòcia
1907
Mike Miller (golfer).JPG
Mike Miller 1951 Q2967298
1908 Ian McCartney 1951 Q2422689
1909
Adam Ingram, Minister for Children and Early Years (1).jpg
Adam Ingram 1951 Q576562
1910
JohnScottMSP20110509.JPG
John Scott 1951 Q654216
1911 Donnie Gillies 1951 Q956688
1912
Russell Brown MP 2005-11-06.jpg
Russell Brown 1951 Q564495
1913
Ian Hudghton MEP, Strasbourg - Diliff.jpg
Ian Hudghton 1951 Q996509
1914 John Buchanan 1951 Q1011416
1915 Tom Wilson 1951 2004 Escòcia
1916 David Murray 1951 Q654216
1917
Colin Beattie.JPG
Colin Beattie 1951 Q996509
1918 Alan Tomes 1951 Q407183
1919 Billy McColl 1951 2014 Hamilton
1920 John Rea 1951 Escòcia
1921
Joe Jordan.jpg
Joe Jordan 1951 Escòcia
1922 Angus Peter Campbell 1952 Q841059
1923 Joe Watson 1952 2000 Escòcia
1924 Irene McGugan 1952 Angus
1925 Jim Renwick 1952 Q407183
1926 John Giblin 1952 Q530296
1927 Tommy Walker 1952 Q630668
1928 Pat McCluskey 1952 Q1010328
1929 David Urquhart 1952 Escòcia
1930 Ally Robertson 1952 Q1016911
1931 George Wood 1952 Q5301155
1932
Nigel Lockyer.jpg
Nigel Lockyer 1952 Q564495
1933 Hugh Sproat 1952 Q654216
1934 Bobby McKean 1952 1978 Q654226
1935 Tom McAlister 1952 Q996502
1936 Ian Read 1953 Escòcia
1937 Margaret Jamieson 1953 Q576562
1938 Francis Payne 1953 Escòcia
1939 Jackie Ballard 1953 Q1020251
1940
John Sessions 2014.jpg
John Sessions 1953 Q1016169
1941 Patrick Doyle 1953 Q209142
1942 Derek Parlane 1953 Q1007088
1943 David Maclean 1953 Q1012390
1944 Jim Devine 1953 Q1016707
1945 Sheilagh Kesting 1953 Q165845
1946 Allin F. Cottrell 1953 Q1774629
1947 Donald Park 1953 Q5034366
1948 Ian Bairnson 1953 Q213485
1949 David Baikie 1953 Escòcia
1950
Sam Torrance.JPG
Sam Torrance 1953 Q1016169
1951 Ian MacDonald 1953 Q841074
1952 Charles Turner 1953 Q640073
1953 Joe Filippi 1953 Q793283
1954
David Leslie 2003.jpg
David Leslie 1953 2008 Q564495
1955 Jimmy Allan 1953 Escòcia
1956 Calum MacDonald 1953 Q1738877
1957 Joe Carson 1953 Q1007088
1958
Ian Parker with The Hollies.jpg
Ian Parker 1953 Q1774629
1959 James Gourlay 1954 Escòcia
1960 David More 1954 Q1011416
1961
John McAslan headshot.jpg
John McAslan 1954 Q1020251
1962
Stanford2010DavidMiller.png
David A. B. Miller 1954 Hamilton
1963 John Brogan 1954 Hamilton
1964 David Taylor 1954 2014 Q996509
1965 Walker McCall 1954 Q1774629
1966
Chuck Dixon.jpg
Chuck Dixon 1954 Escòcia
1967
Tom McCabe.jpg
Tom McCabe 1954 2015 Hamilton
1968 Duncan Davidson 1954 Q841074
1969
Ken McLeod 2005.JPG
Ken MacLeod 1954 Q165845
1970 Alan Reid 1954 Q654216
1971
Jim Wallace.jpg
Jim Wallace, Baron Wallace of Tankerness 1954 Q564495
1972 Gary Liddell 1954 2015 Q806906
1973
Klarfeld Horse Trainter GAI WATERHOUSE.jpg
Gai Waterhouse 1954 Escòcia
1974 Danny Masterton 1954 Q654216
1975 Mike Brolly 1954 Q576562
1976 Michael Forsyth, Baron Forsyth of Drumlean 1954 Q420303
1977 Marie McLaughlin 1954 Hamilton
1978 David Francey 1954 Q793283
1979 Keith Robertson 1954 Q407183
1980 Iain McCulloch 1954 Q576562
1981
Alex Salmond (crop).JPG
Alex Salmond 1954 Q1016911
1982 Robin Robertson 1955 Q1247411
1983 Janice Galloway 1955 Q1018756
1984 Rose Reilly 1955 Q576562
1985 Robin Wales 1955 Q576562
1986 John McMaster 1955 Q217831
1987
RonnieMac12.jpg
Ronald MacDonald 1955 Escòcia
1988 Colin Deans 1955 Q407183
1989 Barbara Mearns 1955 Q217831
1990
Alan hansen in 2004.png
Alan Hansen 1955 Q1009331
1991
Douglas Flint - World Economic Forum Annual Meeting 2012.jpg
Douglas Flint 1955 Escòcia
1992
Jhon Mcgeoch.jpg
John McGeoch 1955 2004 Q217831
1993
George Fergusson.jpg
George Fergusson 1955 Escòcia
1994 Bobby Reid 1955 Escòcia
1995 Aggie MacKenzie 1955 Q790938
1996
Anne Addresses May Day Rally in 2008.JPG
Anne Begg 1955 Brechin
1997 Jim Holmes 1955 Hamilton
1998 John Dowie 1955 2016 Hamilton
1999 Robert H. McNaught 1956 Escòcia
2000
Craig Russell Photo2.jpg
Craig Russell 1956 Q201149
2001 Douglas Jackson 1956 Q1012401
2002 Georgie Glen 1956 Q1007088
2003 Malcolm Murray 1956 Q793283
2004 Derek Frye 1956 Q1774629
2005 Alistair Blair 1956 Q1007088
2006 Craig Pollock 1956 Q216802
2007 Davie Cooper 1956 1995 Hamilton
2008 Henry Smith 1956 Q530296
2009
Graham Watson MEP.JPG
Graham Watson 1956 Q1818828
2010
Professor Michael Benton FRS.jpg
Michael Benton 1956 Escòcia
2011
EU 2050 Europe's Tech Revolution - Anne Glover (1).jpg
Anne Glover 1956 Q630668
2012 Calum MacDonald 1956 Q165845
2013 Lindsay Muir 1956 Q1016911
2014 David McKellar 1956 Q1774629
2015 George Burley 1956 Q1010019
2016 Colin Lamont 1956 Q217831
2017
Scottie McClue.jpg
Scottie McClue 1956 Q217831
2018 Sheila Walsh 1956 Q654216
2019 Johnny McIntyre 1956 Q217831
2020
George Lyon MEP at Bournemouth 2009.jpg
George Lyon 1956 Q1818828
2021 Ian Gibson 1956 Hamilton
2022
Clark Sorley 2010.jpg
Clark Sorley 1956 Q576562
2023 Rikki Ferguson 1956 Q576562
2024 Peter-John Vettese 1956 Escòcia
2025 Gerry McCabe 1956 Hamilton
2026 Paul Clarke 1956 Q640073
2027 Billy Jeffrey 1956 Q1007088
2028
Cathy Jamieson.jpg
Cathy Jamieson 1956 Q576562
2029 Jim Docherty 1956 Q991350
2030 Colin Campbell 1956 Q755739
2031
LewisMacdonaldMSP20110510.JPG
Lewis Macdonald 1957 Q165845
2032 Laurence Rees 1957 Q654216
2033 John Black 1957 Q1007088
2034 Charles Allen 1957 Q530296
2035 Andy Bodel 1957 Q996502
2036 Dougie Johnstone 1957 Q1774629
2037 Mike Weir 1957 Q630668
2038 Billy Gilliland 1957 Q217831
2039 George Campbell 1957 Q5034366
2040
Pat Mc Kay.jpg
Pat McKay 1957 Q576562
2041 Neil McNab 1957 Q217831
2042 Ian Buchanan 1957 Hamilton
2043 Frank McGuire 1957 Hamilton
2044
AlisonMcInnesMSP20110511.JPG
Alison McInnes 1957 Q1774629
2045 Neil McAdam 1957 Q654226
2046 George Torrance 1957 Q1818828
2047 George McCluskey 1957 </