Lista de personatges escoceses

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquela lista es eissida de las donadas de Wikidata e periodicament mesa a jorn per un bòt.
Las edicions fachas al dintre de la lista seràn escafadas a la mesa a jorn seguenta!

# imatge nom nascut en defuntat en luòc de naissença
1
SaintNinian.jpg
Saint Ninian 360 432 Escòcia
2 Cumiano of Bobbio 501 661 Escòcia
3
Merlin and St Kentigern, Stobo Kirk.JPG
Saint Mungo 518 614 Glasgow
4
Auxerre - Saint-Germain - Saint-Fiacre.jpg
Fiacre 607 668 Escòcia
5
Odakapel.jpg
Saint Oda 680 726 Escòcia
6
Reims (51) Saint-Rémi Baie 204-2.jpg
Abel of Reims 700 764 Escòcia
7
Marius Scotus.jpg
Mario Scoto 750 Q2342092
8
Constantine II of Scotland.jpg
Constantine II of Scotland 801 952 Escòcia
9 Thorfinn Turf-Einarsson, Earl of Orkney 910 977 Orcadas
10 Demona 938 Escòcia
11 Goliath 938 Escòcia
12 Aaron Scotus 950 1052 Escòcia
13 Sigurd the Stout 960 1014 Orcadas
14 Brusi Sigurdsson 980 1030 Orcadas
15 Einar Sigurdsson 989 1020 Orcadas
16 Einar Suðringur 1000 1005 Q123377
17 Snæúlvur 1000 Q123377
18 Ethelred of Scotland 1001 1101 Escòcia
19
Donnchad I.jpg
Duncan I of Scotland 1001 1040 Escòcia
20 Thorfinn the Mighty 1009 1065 Orcadas
21 Rögnvald Brusason 1011 1046 Orcadas
22
Malcolm3Canmore.jpg
Malcolm III of Scotland 1031 1093 Escòcia
23
Domkirka statuer 37.jpg
Magnus Erlendsson, Earl of Orkney 1075 1117 Q1297992
24
David Seal (ob).JPG
David I of Scotland 1084 1153 Escòcia
25 Harald Haakonsson 1090 1131 Orcadas
26
RomanDeFergus.PNG
Fergus of Galloway 1100 1161 Q126514
27 Paul Haakonsson 1100 1138 Orcadas
28 Lucie de Sampigny 1100 1090 Escòcia
29 Aindréas of Caithness 1101 1184 Angus
30 Thomas of Galloway 1101 1231 Q126514
31 Adam, Earl of Angus 1101 Angus
32 Lochlann of Galloway 1101 1200 Q126514
33 Uhtred of Galloway 1120 1174 Q126514
34 Erlend Haraldsson 1124 1156 Orcadas
35
Haraldsonnens saga-Simon Skalp-W. Wetlesen.jpg
Eystein II of Norway 1125 1157 Escòcia
36 Gille Brigte of Galloway 1126 1185 Q126514
37
Malcolm iv.jpg
Malcolm IV of Scotland 1141 1165 Escòcia
38 Donnchadh, Earl of Angus 1150 1214 Angus
39 Harald Eiriksson 1155 1198 Orcadas
40 Donnchadh of Argyll 1175 1247 Argyll e Bute
41 Magnus II, Earl of Orkney 1175 1239 Angus
42
Michael Scot.png
Michael Scot 1175 1232 Escòcia
43 Margaret of Huntingdon, Lady of Galloway 1194 1228 Q126514
44
Alan fitz Roland (Oxford Bodleian Library Rawlinson B 489, folio 65r).jpg
Alan of Galloway 1199 1234 Q126514
45 Niall, Earl of Carrick 1200 1256 Q126514
46 Gille Críst, Earl of Angus 1200 1206 Angus
47
Donnchadh mac Gille-Brighdhe Seal.jpg
Donnchadh, Earl of Carrick 1200 1250 Q126514
48 Ludan 1200 1202 Escòcia
49 Thomas de Kirkcudbright 1201 1324 Q126514
50
Dervorguilla of Galloway (d.1290), Lady of Balliol.jpg
Dervorguilla of Galloway 1210 1290 Q126514
51 Patrick III, Earl of Dunbar 1213 1289 Q207257
52
Katherine Cameron-Thomas the Rhymer.png
Thomas the Rhymer 1220 1290 Q1010108
53
Alexander III and Ollamh Rígh.JPG
Alexander III of Scotland 1241 1286 Q1714424
54
William le hardi seal.jpg
William Douglas 1243 1298 Escòcia
55 Dungal MacDouall 1250 Q126514
56 Cailean of Carrick 1250 1201 Q126514
57 Malise mac Gilleain, 2nd Chief 1250 1300 Escòcia
58 Marjorie, Countess of Carrick 1256 1292 Q126514
59 Donnchadh III, Earl of Fife 1262 1289 Q201149
60 Alexander, Prince of Scotland 1264 1284 Q1012401
61 Andrew Moray 1265 1297 Escòcia
62
St Bride's Church Douglas - The Good Sir James.jpg
James Douglas, Lord of Douglas 1289 1330 Q5301155
63 Alice Comyn, Countess of Buchan 1289 1349 Aberdeenshire
64 Hugh the Dull, Lord of Douglas 1294 1340 Escòcia
65 John Mercer 1300 Escòcia
66 Mariota, Countess of Ross 1301 1440 Escòcia
67
Alexander Kininmund.png
Alexander de Kininmund 1301 1380 Escòcia
68 Gilbert Cavan 1301 1420 Q126514
69 Robert de Cardeny 1301 1437 Escòcia
70 Thomas Fleming, Earl of Wigtown 1301 1380 Q126514
71 Thomas de Buittle 1301 1422 Q126514
72 Margaret Bruce 1308 1364 Escòcia
73
Robert II (Alba) i.JPG
Robert II of Scotland 1316 1390 Q3018559
74 Elizabeth Bruce 1317 1364 Escòcia
75 John of Islay 1318 1386 Escòcia
76 Elizabeth Mure 1320 1355 Q7371768
77 Walter Wardlaw 1320 1387 Escòcia
78 Alexander Bur 1320 1397 Aberdeenshire
79 William Douglas, 1st Earl of Douglas 1327 1384 Escòcia
80
Seal of Archibald the Grim.jpg
Archibald Douglas 1328 1401 Escòcia
81
Robert III, King of Scotland.png
Robert III of Scotland 1330 1406 Q1269394
82 Catherine Bruce 1350 Escòcia
83 Christina Bruce 1350 Escòcia
84 Neil Bruce 1350 1346 Escòcia
85
Seal of 2nd Earl of Douglas.jpg
James Douglas, 2nd Earl of Douglas 1358 1388 Escòcia
86 Alexander Stewart 1368 1404 Escòcia
87
St Bride's Church Douglas - James the Gross.jpg
James Douglas, 7th Earl of Douglas 1371 1443 Escòcia
88
Seal of Archibald Douglas, 4th Earl of Douglas1400.jpg
Archibald Douglas, 4th Earl of Douglas 1372 1424 Escòcia
89 John Stewart of Darnley 1380 1429 Escòcia
90
John, Earl of Buchan.jpg
John Stewart, Earl of Buchan 1381 1424 Escòcia
91
St Bride's Church Douglas - Archibald.jpg
Archibald Douglas, 5th Earl of Douglas 1390 1439 Escòcia
92 James Mor Stewart 1400 1429 Escòcia
93 Andrew de Durisdeer 1401 1473 Q126514
94 William Douglas, 6th Earl of Douglas 1424 1440 Escòcia
95 James Douglas, 9th Earl of Douglas 1426 1488 Escòcia
96 William Stewart 1440 1500 Escòcia
97
Andrew Stewart seal.JPG
Andrew Stewart 1442 1501 Escòcia
98 John Macalpine 1450 1557 Escòcia
99 Domhnall Dubh 1450 1545 Q123377
100
Sir Andrew with two ships 'The yellow Carvel' and 'The Flower' beat four of the English.jpg
Andrew Wood of Largo 1450 1515 Escòcia
101
Statue of William Dunbar, Scottish National Portrait Gallery.jpg
William Dunbar 1460 1520 Q207257
102
HectorBoece.jpg
Hector Boece 1465 1536 Q123709
103
John Mair.jpg
John Major 1469 1550 Q1012054
104
Sir David Lyndsay.jpg
David Lyndsay 1490 1555 Q207257
105
Cardinal David Beaton.jpg
David Beaton 1494 1546 Q201149
106 James Wedderburn 1495 1553 Q123709
107 George Durie 1496 1577 Q201149
108 Richard Maitland 1496 1586 Q207257
109 Gilbert Winram 1500 1530 Escòcia
110 Robert Crichton 1500 1585 Escòcia
111 William Gordon 1500 1577 Aberdeenshire
112 James Chisholm 1500 1545 Escòcia
113
Below Hume Castle. - geograph.org.uk - 159533.jpg
Mariotta Haliburton 1500 1563 Q207257
114 Iníon Dubh 1500 Escòcia
115
Lady Janet Stewart by George Jamesone.jpg
Lady Janet Stewart 1502 1562 Escòcia
116 Henry Scrimgeour 1505 1572 Q123709
117 Henry Sinclair 1508 1565 Escòcia
118 Janet Beaton 1519 1569 Escòcia
119 James Paton 1522 1596 Escòcia
120
Crestet - Hommage aux évêques.JPG
William Chisholm 1525 1593 Escòcia
121 Agnes Campbell 1526 1601 Q1975734
122
John Lesley.jpg
John Lesley 1527 1596 Escòcia
123 David Lindsay 1531 1613 Escòcia
124
James Stewart Earl of Moray.jpg
James Stewart, 1st Earl of Moray 1531 1570 Escòcia
1566
125 Anne Hamilton 1535 Escòcia
126
Agnes Douglas Countess of Argyll.jpg
Agnes Leslie 1541 1606 Escòcia
127 Mary Livingston 1541 1585 Escòcia
128 Mary Fleming 1542 1600 Escòcia
129
Mary Beaton.jpg
Mary Beaton 1543 1598 Escòcia
130
William Barclay.png
William Barclay 1546 1608 Aberdeenshire
131 Margaret Knox 1547 1601 Escòcia
132 William Gibson 1548 1596 Q201149
133 Mary Seton 1549 1615 Escòcia
134 William Bellenden 1550 1633 Escòcia
135
Guillaume Douglas.JPG
William Douglas, 10th Earl of Angus 1552 1611 Escòcia
136 Robert Balfour 1553 1621 Angus
137 John Maxwell, 8th Lord Maxwell 1553 1593 Q126514
138 David Hume of Godscroft 1558 1629 Escòcia
139
James Law d1632.jpg
James Law 1560 1632 Q201149
140
James Crichton.png
James Crichton 1560 1582 Q126514
141 Gavin Hamilton 1561 1612 Escòcia
142 Alexander Forbes 1564 1617 Escòcia
143 Andrew Lamb 1565 1634 Escòcia
144
Wenceslas Hollar - John Spottiswoode (State 3).jpg
John Spottiswoode 1565 1639 Q204940
145 James Scott 1570 1635 Escòcia
146 Robert Aytoun 1570 1638 Q201149
147
Wenceslas Hollar - Alexander Leighton (State 2) cropped.jpg
Alexander Leighton 1570 1649 Escòcia
148 Sir James MacDonald, 9th of Dunnyveg 1570 1626 Escòcia
149 Samuel Cockburn 1574 1621 Escòcia
150 David Lindsay 1575 1641 Angus
151 Jean Kincaid 1579 1600 Escòcia
152 Thomas Dempster 1579 1625 Aberdeenshire
153
Alexleslie.jpg
Alexander Leslie, 1st Earl of Leven 1580 1661 Escòcia
154 John Guthrie 1580 1649 Escòcia
155 Patrick Young 1584 1652 Escòcia
156
Attributed to Abraham van Blijenberch - William Drummond of Hawthornden, 1585 - 1649. Poet - Google Art Project.jpg
William Drummond of Hawthornden 1585 1649 Q206934
157 John Maxwell, 9th Lord Maxwell 1586 1613 Q126514
158 Robert Maxwell, 1st Earl of Nithsdale 1586 1646 Q126514
159
2ndMarquessOfHamilton.jpg
James Hamilton 1589 1625 Escòcia
160 William Douglas, 1st Marquess of Douglas 1589 1660 Escòcia
161
Jakob von Ramsay.png
Jakob Ramsay 1589 1639 Escòcia
162 James Ramsey 1589 1639 Escòcia
163
Alexander Leslie of Auchintoul.JPG
Alexander Leslie of Auchintoul 1590 1663 Escòcia
164
Williamdavisson.jpeg
William Davidson 1593 1669 Aberdeenshire
165 George Learmonth 1596 1633 Q201149
166
Elizabeth, Queen of Bohemia from NPG.jpg
Elizabeth Stuart, Queen of Bohemia 1596 1662 Q201149
167 John Hepburn 1598 1636 Q207257
168 David Ramsay 1600 1660 Escòcia
169
James Ferguson, major general (D. 1705).jpg
James Ferguson 1601 1705 Aberdeenshire
170 David Abercromby 1601 1701 Escòcia
171 Sir John Maclean, 1st Baronet 1604 1666 Escòcia
172 John Paterson 1604 1679 Escòcia
173
Walter Leslie - Feldmarschall.jpg
Walter Leslie 1607 1667 Aberdeenshire
174 Robert Moray 1609 1673 Q1247411
175 Lord Neill Campbell 1610 1692 Escòcia
176 John Clerk of Pennycuik 1611 1674 Escòcia
177
Anthonis van Dyck 027.jpg
James Stuart, 1st Duke of Richmond 1612 1655 Escòcia
178 Anders Sinclair 1614 1689 Escòcia
179 Margaret Scott 1616 1692 Escòcia
180 William Drummond 1617 1677 Escòcia
181 William Drummond, 1st Viscount Strathallan 1617 1688 Escòcia
182 William Ballantine 1618 1661 Q5301155
183 Iain Lom 1624 1710 Q6472062
184 Andreas von Melville 1624 1706 Escòcia
185 David Gregory 1625 1720 Aberdeenshire
186 Daniel (Young) Leyonancker 1627 1688 Escòcia
187
John Paterson portrait.jpg
John Paterson 1632 1708 Escòcia
188 William Gouw Ferguson 1632 1695 Escòcia
189
FotoGordon.jpg
Patrick Gordon 1635 1699 Aberdeenshire
190
George Mackenzie after Kneller.jpg
George Mackenzie 1636 1691 Q123709
191 Paul Menesius 1637 1694 Escòcia
192 Sir Aeneas Macpherson of Invereshie 1644 1705 Escòcia
193 John Clement Gordon 1644 1726 Escòcia
194
George Walker from NPG.jpg
George Walker 1645 1690 Q126514
195
William Kidd.jpg
William Kidd 1645 1701 Q123709
196 James Douglas, 2nd Marquess of Douglas 1646 1700 Escòcia
197
Portrait of Alexandri Rofsaei (4673829) (cropped).jpg
Alexander Rose 1647 1720 Escòcia
198 John Barclay 1650 Escòcia
199
Jacobite broadside - Anna, Duchess of Buccleuch and sons.jpg
Anne Scott, 1st Duchess of Buccleuch 1651 1732 Q123709
200 Thomas Burnett Gordon 1652 1722 Escòcia
201 John Campbell 1653 1728 Escòcia
202
Robert Livingston (1654-1728).jpg
Robert Livingston the Elder 1654 1728 Q1012401
203
New Amsterdam and its people; studies, social and topographical, of the town under Dutch and early English rule (1902) (14579651777).jpg
William Paterson 1658 1719 Q126514
204 Maighread nighean Lachlainn 1660 Q111444
205
Lieutenant-Colonel John Blackadder.png
John Blackadder 1664 1729 Q126514
206
1stEarlOfGlasgow.jpg
David Boyle, 1st Earl of Glasgow 1666 1733 Q6385519
207 Sir William Keith, 4th Baronet 1669 1749 Escòcia
208
George Cheyne.jpg
George Cheyne 1671 1743 Aberdeenshire
209 James Ferguson, 1st Laird of Pitfour 1672 1734 Aberdeenshire
210
Colonel Francisco by George White.jpg
Francis Charteris 1675 1732 Q126514
211 Jamie Macpherson 1675 1700 Escòcia
212
Appletons' Hamilton Andrew.jpg
Andrew Hamilton 1676 1741 Escòcia
213 Colen Campbell 1676 1729 Q625533
214
George Grierson, of Rathfarnham House by Gilbert Stuart (American, 1755-1828).jpg
George Grierson 1678 1753 Escòcia
215 Patrick Blair 1680 1728 Q123709
216 Robert Montgomery 1680 1731 Escòcia
217 John Montgomerie 1680 1731 Q1013620
218
William Aikman.jpg
William Aikman 1682 1731 Aberdeenshire
219 Robert Dundas 1685 1753 Escòcia
220
JohnWatson.JPG
John Watson 1685 1768 Q126514
221
Archibald Bower Macardell.jpg
Archibald Bower 1686 1766 Q123709
222 John Blair, Sr. 1687 1771 Escòcia
223 Patrick Heron 1690 1752 Q126514
224 John Bell 1691 1780 Q1011562
225 William M'Culloch 1691 1771 Q126514
226
4thDukeOfArgyll.jpg
John Campbell, 4th Duke of Argyll 1693 1770 Escòcia
227
Robert Dinwiddie from NPG.jpg
Robert Dinwiddie 1693 1770 Glasgow
228 Alexander John Grant 1693 1727 Highlands
229
Andrew Michael Ramsay.jpg
Andrew Michael Ramsay 1693 1743 Q201149
230
Georgemurray.jpg
Lord George Murray 1694 1760 Escòcia
231 Archibald Douglas, 1st Duke of Douglas 1694 1761 Escòcia
232
Braddock.png
Edward Braddock 1695 1755 Q1247411
233 Gawen Hamilton 1698 1737 Escòcia
234
Colin maclaurin.jpg
Colin Maclaurin 1698 1746 Argyll e Bute
235 Gabriel Johnston 1699 1752 Escòcia
236 Alexander Ross 1699 1784 Aberdeenshire
237
James Ferguson, Lord Pitfour (1700-1777).jpg
James Ferguson, Lord Pitfour 1700 1777 Aberdeenshire
238 Roberto Young 1700 1743 Escòcia
239
DonaldCameronOfLochiel.jpg
Donald Cameron of Lochiel 1700 1748 Escòcia
240 Robert Douglas 1703 1745 Orcadas
241
Andrew Rollo, 5th Lord Rollo from the private collection of the Lord Rollo.jpg
Andrew Rollo, 5th Lord Rollo 1703 1765 Escòcia
242 Isaac Lawson 1704 1747 Escòcia
243
4thEarlOfLoudoun.jpg
John Campbell, 4th Earl of Loudoun 1705 1782 Q1871345
244 Robert Symmer 1707 1763 Q126514
245 John Inglis 1708 1775 Escòcia
246
Sir Allan Maclean, 6th Baronet in an oval frame.png
Sir Allan Maclean, 6th Baronet 1710 1783 Q111444
247 Andrew Gordon 1712 1751 Escòcia
248 James Drummond, 3rd Duke of Perth 1713 1746 Q5309218
249 Andrew Sprowle 1714 1776 Escòcia
250 James Robertson 1717 1788 Q201149
251 Robert Hairston 1717 1791 Escòcia
252
Matthew Stewart.jpeg
Matthew Stewart 1717 1785 Escòcia
253 Alexander Colville, 7th Lord Colville of Culross 1717 1770 Q123709
254
Andrew Meikle by A. Reddock.jpg
Andrew Meikle 1719 1811 Q207257
255
Adam Skirving by his son Archibald.jpg
Adam Skirving 1719 1803 Q11839232
256 Thomas West 1720 1779 Escòcia
257 John Fraser 1721 1773 Escòcia
258 Sir Gilbert Elliot, 3rd Baronet 1722 1777 Q2468490
259
John Pitcairn.jpg
John Pitcairn 1722 1775 Q201149
260 Robert Melville 1723 1809 Escòcia
261 William Hannan 1725 1772 Escòcia
262
Hugh Mercer, Jr. (Study for The Death of General Mercer at the Battle of Princeton, January 3, 1777), 1791.jpg
Hugh Mercer 1726 1777 Aberdeenshire
263
Angus McDonald.jpg
Angus McDonald 1727 1778 Highlands
264 Jean Elliot 1727 1805 Escòcia
265 Alexander Gerard 1728 1795 Escòcia
266 Robert Rutherford 1728 1803 Escòcia
267 John Ross 1729 1807 Escòcia
268 William Hunter 1729 1777 Escòcia
269 William Fleming 1729 1795 Q1012401
270
Thomas Gainsborough - William Johnstone-Pulteney, Later 5th Baronet - Google Art Project.jpg
Sir William Pulteney, 5th Baronet 1729 1805 Q126514
271
Sir Joshua Reynolds - John Murray, 4th Earl of Dunmore - Google Art Project.jpg
John Murray, 4th Earl of Dunmore 1730 1809 Escòcia
272 Alexander Garden 1730 1791 Aberdeenshire
273 Hugh Robertson 1730 1822 Escòcia
274 Patrick Miller of Dalswinton 1731 1815 Q126514
275
Adam Duncan, 1st Viscount Duncan by John Hoppner.jpg
Adam Duncan, 1st Viscount Duncan 1731 1804 Angus
276 James Abercrombie 1732 1775 Escòcia
277 John Elliot 1732 1808 Escòcia
278
George Dempster Willison.jpg
George Dempster of Dunnichen 1732 1818 Q123709
279 Lewis Hutchinson 1733 1773 Escòcia
280
John Forbes Skellater.jpg
John Forbes 1733 1808 Aberdeenshire
281
Samuel Johnston - Governeur von Nord Karolina.jpg
Samuel Johnston 1733 1816 Q123709
282 James Ferrier 1734 Escòcia
283 Henry Mowat 1734 1798 Escòcia
284
Portrait of Sir Ilay Campbell.jpg
Ilay Campbell 1734 1823 Q1908426
285
Admiral John MacBride.jpg
John MacBride 1735 1800 Escòcia
286
JamesTassie.jpg
James Tassie 1735 1799 Escòcia
287
Portrait of James Ferguson-crop.jpg
James Ferguson 1735 1820 Aberdeenshire
288 Peter Elmsley 1736 1802 Aberdeenshire
289 Patrick Brydone 1736 1818 Q1011149
290 James Lind 1736 1812 Q206934
291 Mary Walker 1736 1821 Q6813879
292 Gordon Forbes 1738 1828 Aberdeenshire
293
Gaskoin Karl by Saxon.jpg
Charles Gascoigne 1738 1806 Escòcia
294 Udney Hay 1739 1806 Escòcia
295
John Robison.png
John Robison 1739 1805 Escòcia
296 John Lees 1740 1807 Escòcia
297 Alexander Balmain 1740 1821 Escòcia
298
John Schanck by John James Masquerier.jpg
John Schank 1740 1823 Q201149
299 Isabel Pagan 1740 1821 Escòcia
300 Robert Ross 1740 1794 Escòcia
301
George Elliot illus 60.jpg
George Nicol 1740 1828 Escòcia
302
James Carmichael Smyth (physician).jpg
James Carmichael Smyth 1741 1821 Q201149
303
Portrait of Wilhelmina Campbell, Viscountess Glenorchy.jpg
Willielma Campbell 1741 1786 Q2342092
304
Lampi John Rogerson.jpg
John Rogerson 1741 1823 Q126514
305 Alexander Purdie 1743 1779 Escòcia
306
Alexander Gordon, 4th Duke of Gordon00.jpg
Alexander Gordon, 4th Duke of Gordon 1743 1827 Q11838964
307
1stMarquessOfBute1783.jpg
John Stuart, 1st Marquess of Bute 1744 1814 Q1545344
308
James McGill.jpg
James McGill 1744 1813 Glasgow
309
Anne Forbes, by David Allan.jpg
Anne Forbes 1745 1834 Escòcia
310 Thomas Smith 1745 1809 Escòcia
311 John Ritchie 1745 1790 Escòcia
312 John Hunter 1745 1837 Q126514
313 John Ainslie 1745 1828 Q1012401
314
James Tytler.jpg
James Tytler 1745 1804 Angus
315 Thomas Lewis 1746 1783 Escòcia
316 Thomas Lewis 1746 1783 Escòcia
317
JohnKnightEsqr.jpg
John Knight 1747 1831 Q123709
318 James Townsend Oswald 1748 1814 Escòcia
319
John Playfair by Sir Henry Raeburn.jpg
John Playfair 1748 1819 Q123709
320
Thomas Graham Lord Lynedoch.jpg
Thomas Graham, 1st Baron Lynedoch 1748 1843 Q1247411
321 Henrietta Hope 1750 1786 Escòcia
322
Portrait of David Bogue, D.D (4673639).jpg
David Bogue 1750 1825 Q1011149
323 Thomas Dundas 1750 1794 Escòcia
324
LadyAnneBarnardPortrait.gif
Lady Anne Barnard 1750 1825 Q4850223
325 William Anderson 1750 1778 Q1012054
326
William Adam.jpg
William Adam 1751 1839 Escòcia
327
William Leslie (1751-1777), by British School of the 18th century.jpg
William Leslie 1751 1777 Q201149
328 William Heste 1763 1832 Escòcia
329 David Stuart 1753 1814 Escòcia
330
1795 JamesSwan byGilbertStuart MFABoston.jpeg
James Swan 1754 1830 Q201149
331
Robert Cleghorn. Photograph by Annan. Wellcome V0028669.jpg
Robert Cleghorn 1755 1821 Escòcia
332
4thDukeOfAtholl.jpg
John Murray, 4th Duke of Atholl 1755 1830 Escòcia
333
Alexander Mackenzie Fraser2.jpg
Alexander Mackenzie Fraser 1756 1809 Aberdeenshire
334
John West (mathematician).png
John West 1756 1817 Q201149
335
James Currie b1756.jpg
James Currie 1756 1805 Q126514
336
William Anderson - Self portrait.jpg
William Anderson 1757 1837 Escòcia
337 James Irvine 1757 1832 Escòcia
338 James T. Callender 1758 1803 Escòcia
339 Margaret Chalmers 1758 1827 Escòcia
Q213485
340
Alexander Cochrane.jpg
Alexander Cochrane 1758 1832 Escòcia
341 James Carruthers 1759 1832 Q126514
342 Anne Rankine 1759 1843 Escòcia
343 Thomas Carstairs 1759 1830 Escòcia
344 William Playfair 1759 1823 Q123709
345
Maitland and Louverture.jpg
Thomas Maitland 1759 1824 Escòcia
346 William M'Intosh 1760 1832 Escòcia
347
James Coutts Crawford.jpg
James Coutts Crawford 1760 1828 Q123709
348 David Williamson, Lord Balgray 1761 Q126514
349 Sir James Hall, 4th Baronet 1761 1832 Q207257
350
John Rennie (Engineer).jpg
John Rennie 1761 1821 Q207257
351 Archibald Elliot 1761 1823 Escòcia
352
Sir John Moore by Sir Thomas Lawrence.jpg
John Moore 1761 1809 Glasgow
353
Malcolm Laing.jpg
Malcolm Laing 1762 1818 Orcadas
354 William McCoy 1763 1798 Escòcia
355
James Leith, by Charles Picart (1780-1837).jpg
James Leith 1763 1816 Q6520390
356
Robert Burns and Highland Mary Memorial - Failford.JPG
Mary Campbell 1763 1786 Escòcia
357 John Black 1764 Escòcia
358 Duncan Cameron 1764 1848 Escòcia
359
William McGillivray.jpg
William McGillivray 1764 1825 Escòcia
360 Sir Robert Laurie, 6th Baronet 1764 1848 Q126514
361
Charles Lennox, 4th Duke of Richmond - Project Gutenberg etext 20110.jpg
Charles Lennox, 4th Duke of Richmond 1764 1819 Q11838964
362
James Wilson anatomist.jpg
James Wilson 1765 1821 Q1013620
363 James Ivory 1765 1842 Q123709
364
John Leslie (1766-1832) by Ambroise Tardieu.jpg
John Leslie 1766 1832 Q201149
365
7th Earl of Elgin by Anton Graff around 1788.jpg
Thomas Bruce, 7th Earl of Elgin 1766 1841 Q201149
366
Чарльз Берд.jpg
Charles Baird 1766 1843 Escòcia
367
Charles Macintosh.jpg
Charles Macintosh 1766 1843 Glasgow
368 Charles Lyell 1767 1849 Angus
369 Peter Ewart 1767 1842 Q126514
370
George Johnstone Hope.jpg
George Johnstone Hope 1767 1818 Escòcia
371 Bazil Gordon 1768 Q126514
372 Robert Ferguson 1768 1851 Escòcia
373 James Alexander Haldane 1768 1851 Q123709
374
Charlotte, 4th Duchess of Richmond (1768-1842), by Joseph Nollekens.jpg
Charlotte Lennox, Duchess of Richmond 1768 1842 Q11838964
375
Samuel Hunter.jpg
Samuel Hunter 1769 1839 Q126514
376 James Bell 1769 1833 Q1012401
377
Charles Menteath Modern Athenians.jpg
Charles Granville Stuart Menteath 1769 Q126514
378 Sir Archibald Campbell, 2nd Baronet 1769 1846 Q1908426
379 Alexander Anstruther 1769 1819 Q4850225
380 William Carson 1770 1843 Q126514
381 William Nicol 1770 1851 Q207257
382
GG-George Ramsay.jpg
George Ramsay, 9th Earl of Dalhousie 1770 1838 Q206934
383
John Norton.jpg
John Norton 1770 1826 Escòcia
384 Alexander Ralston 1771 1827 Escòcia
385 John Heaviside Clark 1771 1863 Escòcia
386 John Maitland 1771 1836 Escòcia
387 William Brunton 1771 1851 Escòcia
388 John Melish 1771 1822 Escòcia
389
Thomas Douglas 5th Earl of Selkirk.jpg
Thomas Douglas, 5th Earl of Selkirk 1771 1820 Q126514
390
Mungo Park portrait.jpg
Mungo Park 1771 1806 Escòcia
391 John Oswald 1771 1840 Q201149
392 Alexander Robertson 1772 1841 Escòcia
393 Arnold von Schutter 1772 1843 Escòcia
394
Robert Stevenson (lighthouse engineer) - Google Book Search - Biographical Sketch of the Late Robert Stevenson.jpg
Robert Stevenson 1772 1850 Glasgow
395 Sir John Heron-Maxwell, 4th Baronet 1772 1830 Q126514
396 Roberto Ramsay 1773 1854 Escòcia
397 Thomas Webster 1773 1844 Orcadas
398 Thomas Jackson 1773 Q126514
399
James Mill.jpg
James Mill 1773 1836 Angus
400
Alexander Manson. Lithograph by M. Gauci after T. Barber. Wellcome V0003820.jpg
Alexander Manson 1774 1840 Q126514
401
Bust of Prof George Dunbar by Peter Slater 1851, Old College, University of Edinburgh.jpg
George Dunbar 1774 1851 Q1011149
402 Margaret Inglis 1774 1843 Q126514
403
Henry Duncan.jpg
Henry Duncan 1774 1846 Q126514
404
Rev thomas dick mills obs.jpg
Thomas Dick 1774 1857 Q123709
405 David Hare 1775 1842 Escòcia
406
George Kinloch.jpg
George Kinloch 1775 1833 Q123709
407
Alexander Murray 1867.jpg
Alexander Murray 1775 1813 Q126514
408 James Stewart 1775 1821 Escòcia
409 William W. Stewart 1776 1851 Escòcia
410
James Jardine by Patric Park, SNPG.JPG
James Jardine 1776 1858 Q126514
411
JohnNeilson - Pistard - 03Q P560S2D1P0951 - V2.jpg
John Neilson 1776 1848 Escòcia
412 John Beveridge 1777 1767 Escòcia
413 Alexander Duff 1777 1851 Aberdeenshire
414 Joseph Muter 1777 1840 Q201149
415 Matthew Lumsden 1777 1835 Escòcia
416
Thomas Campbell.jpg
Thomas Campbell 1777 1844 Glasgow
417
Captain Frederick Lewis Maitland.jpg
Frederick Lewis Maitland 1777 1839 Q201149
418 Anna Maria Walker 1778 1852 Q201149
419
Mary Nisbet.jpg
Mary Bruce, Countess of Elgin 1778 1855 Q2020424
420 John Graham 1778 1821 Q123709
421
Andrew Ure.jpg
Andrew Ure 1778 1857 Glasgow
422
General John Munro of Teaninich.jpg
John Munro, 9th of Teaninich 1778 1858 Escòcia
423 William Fraser 1779 1851 Escòcia
424 Patrick Campbell 1779 1857 Escòcia
425 Alexander Walker 1779 1852 Escòcia
426 David Landsborough 1779 1854 Q126514
427
Portrait of Revd. Ralph Wardlaw, D.D., Glasgow (4674281).jpg
Ralph Wardlaw 1779 1853 Escòcia
428 John Smith 1780 1815 Escòcia
429 David Buchan 1780 1838 Escòcia
430
John Dundas Cochrane RN wmm v1.jpg
John Dundas Cochrane 1780 1825 Escòcia
431 Alexander Henderson 1780 1863 Aberdeenshire
432
SirCharlesPasley.jpg
Charles Pasley 1780 1861 Q126514
433 William Bell 1780 1857 Escòcia
434
Mary Somerville.jpg
Mary Fairfax Somerville 1780 1872 Q1012401
435 John Smith 1781 1852 Aberdeenshire
436 Isobel Gunn 1781 1861 Orcadas
437
David-Brewster.jpg
David Brewster 1781 1868 Q1012401
438
General William Elphinstone.JPG
William George Keith Elphinstone 1782 1842 Escòcia
439
D Mackenzie.jpg
Donald Mackenzie 1783 1851 Escòcia
440 William Lithgow 1784 1864 Escòcia
441
Frederick Adam.jpg
Frederick Adam 1784 1853 Escòcia
442
David Wilkie.jpg
David Wilkie 1785 1841 Q201149
443 John Clunies-Ross 1786 1854 Escòcia
444
RobertHeriotBarclay.jpg
Robert Heriot Barclay 1786 1837 Q201149
445 John MacTavish 1787 1852 Escòcia
446
Portrait of Catherine Ward (4674279).jpg
Catherine George Ward 1787 1833 Escòcia
447
Sir George Simpson.jpg
George Simpson 1787 1860 Escòcia
448 Nathaniel Paterson 1787 1871 Q126514
449 Thomas Shortt 1788 1843 Q126514
450 James Blair 1788 1841 Q126514
451
Thomas Gordon.jpg
Thomas Gordon 1788 1841 Aberdeenshire
452
William Hamilton b1788.jpg
William Hamilton 1788 1856 Glasgow
453 James Shaw Kennedy 1788 1865 Q126514
454
Thomas Pringle.jpg
Thomas Pringle 1789 1834 Escòcia
455 Бякстер, Яков Николаевич 1789 Escòcia
456 William Low 1790 1841 Escòcia
457 Hugo Campbell 1790 1850 Escòcia
458
The memorial to Andrew Hardie and John Baird, Woodside Cemetery, Paisley.jpg
John Baird 1790 1820 Q207111
459 James Brown 1790 1870 Q123709
460 James Grierson 1791 Q126514
461
Admiral of the Fleet Sir Houston Stewart.JPG
Houston Stewart 1791 1875 Q126514
462 Peter Ballantine 1791 1883 Q123709
463 Lockhart Duff 1792 1858 Escòcia
464 John Parish Robertson 1792 1843 Escòcia
465 Sir James Stuart Menteath, 2nd Baronet 1792 Q126514
466
Beaumont Neilson cropped.jpg
James Beaumont Neilson 1792 1865 Glasgow
467
Lord-clyde.jpg
Colin Campbell, 1st Baron Clyde 1792 1863 Glasgow
468 Sir David Baxter, 1st Baronet 1793 1872 Q123709
469 James Grant 1793 1836 Escòcia
470
John Crichton-Stuart, 2nd Marquess of Bute.jpg
John Crichton-Stuart, 2nd Marquess of Bute 1793 1848 Q5313796
471
James Dunlop, ca. 1843 oil portrait by Joseph Backler a2448001h.jpg
James Dunlop 1793 1848 Escòcia
472 Kenneth Murchison 1794 1854 Escòcia
473
John Fairbairn Esq - Cape Educator and Politician.jpg
John Fairbairn 1794 1864 Escòcia
474
Robert Liston Stump.jpg
Robert Liston 1794 1847 Q204940
475
WLMackenzie1.jpg
William Lyon Mackenzie 1795 1861 Q123709
476
James Braid, portrait.jpg
James Braid 1795 1860 Q201149
477
Franceswright.jpg
Frances Wright 1795 1852 Q123709
478 John Munroe 1796 1861 Escòcia
479
John Redpath.jpg
John Redpath 1796 1869 Q1010108
480
RobertWight.jpg
Robert Wight 1796 1872 Q207257
481
John W. Brown (New York).jpg
John W. Brown 1796 1875 Q123709
482
John Campbell, 5th Earl and 2nd Marquess of Breadalbane, by Firmin Massot.jpg
John Campbell, 2nd Marquess of Breadalbane 1796 1862 Q123709
483 James Stanislaus Bell 1797 1858 Q123709
484
James Ferguson (astronomer).jpg
James Ferguson 1797 1867 Q1247411
485 Donald Gunn 1797 1878 Orcadas
486
PSM V01 D242 and V20 D610 Charles Lyell.jpg
Charles Lyell 1797 1875 Angus
487 Andrew Petrie 1798 1872 Q201149
488
John Cochrane, 19th-century chessplayer.gif
John Cochrane 1798 1878 Escòcia
489 Cosmo Innes 1798 1874 Escòcia
490 William Robertson 1798 1874 Escòcia
491 Sir Charles Fitzroy Maclean, 9th Baronet 1798 1883 Escòcia
492
Thomas James Henderson, 1798-1844 Henderson-01r.jpg
Thomas James Henderson 1798 1844 Q123709
493 John Bell 1799 1868 Q111444
494 John Gray 1799 1883 Escòcia
495 Andrew Anderson 1799 1861 Escòcia
496
Robert Caruthers (ca. 1840).jpg
Robert Carruthers 1799 1878 Q126514
497
Portrait of Thomas Oliphant - detail.jpg
Thomas Oliphant 1799 1873 Escòcia
498
William Mure b1799.jpg
William Mure 1799 1860 Q2695543
499
Lindsay James Bowman.jpg
James Bowman Lindsay 1799 1862 Angus
500 David Don 1799 1841 Angus
501 Бортвиг, Роман Иванович 1800 1827 Escòcia
502 Sir Charles Dalrymple Fergusson, 5th Baronet 1800 1849 Q1426707
503
Agnes Busby (Akld Museum).jpg
Agnes Busby 1800 1889 Escòcia
504
William Dow.jpg
William Dow 1800 1868 Escòcia
505 Robert Officer 1800 1879 Q123709
506
James Ferrier 2.jpg
James Ferrier 1800 1888 Q201149
507
George Monro.png
George Monro 1801 1878 Escòcia
508 George Rennie 1802 1860 Q207257
509 Francisco Drummond 1803 Q123709
510
MacAulay (R. R. McIan).png
R. R. McIan 1803 1856 Escòcia
511 John Longmuir 1803 1883 Aberdeenshire
512 James Mackay 1804 1875 Escòcia
513 David Gibson 1804 1864 Angus
514
Alexander Keiller (1804-1874) 1957.JPG
Alexander Keiller 1804 1874 Q123709
515
JohnDuncan 1805 1849.jpg
John Duncan 1805 1849 Q126514
516 Thomas S. Sinclair 1805 1881 Orcadas
517
Horatio McCulloch by Hill & Adamson.jpg
Horatio McCulloch 1805 1867 Glasgow
518
Thomas Graham.jpg
Thomas Graham 1805 1869 Glasgow
519 Richard Warren 1806 1875 Escòcia
520 David Robertson 1806 1896 Glasgow
521
LadyFloraHastings.jpg
Flora Hastings 1806 1839 Q1871345
522 David Moore 1807 1879 Q123709
523 Robert Thomson 1807 1863 Escòcia
524
John Cumming.jpg
John Cumming 1807 1881 Aberdeenshire
525
William Fergusson 1st Baronet.jpg
William Fergusson 1808 1877 Q207257
526
Russell J Scott.jpg
John Scott Russell 1808 1882 Glasgow
527 George William Hope 1808 1863 Q2188248
528 James Edward Earnshaw 1808 1870 Q123709
529 Montague Stanley 1809 1844 Q123709
530
Dr. A. Moody-Stuart.png
Alexander Moody Stuart 1809 1898 Escòcia
531
John Stenhouse 1873.jpg
John Stenhouse 1809 1880 Glasgow
532
GeorgeMoffat23.jpg
George Moffat Sr. 1810 1878 Q126514
533
Thomas Henderson (1860).jpg
Thomas Henderson 1810 1886 Q123709
534
General Neill.jpg
James George Smith Neill 1810 1857 Q7658460
535
Sir Hugh Allan of Ravenscrag, Montreal.jpg
Hugh Allan 1810 1882 Q1018756
536
Marquess of Dalhousie.JPG
James Broun-Ramsay, 1st Marquess of Dalhousie 1812 1860 Q206934
537 Archibald Campbell Swinton 1812 1890 Escòcia
538 James Dickson 1813 1863 Escòcia
539
EdwardBalfour.jpg
Edward Green Balfour 1813 1889 Angus
540
John Rae by Stephen Pearce.jpg
John Rae 1813 1893 Q3126032
541
Thomas Fulton.png
Thomas Fulton 1813 1859 Q123709
542
Charles Davidson Bell05.jpg
Charles Davidson Bell 1813 1882 Q201149
543
JohnFergusonSenator23.jpg
John Ferguson 1813 1888 Escòcia
544 David Brandon 1813 1897 Escòcia
545 William Leitch 1814 1864 Q1818828
546
Andrew C Ramsay.jpg
Andrew Ramsay 1814 1891 Glasgow
547
Thomas Stuart Smith Founder of the Institute 1874.jpg
Thomas Stuart Smith 1815 1869 Escòcia
548
JaMAC.jpg
John Alexander Macdonald 1815 1891 Glasgow
549
Arthur macarthur sr.png
Arthur MacArthur 1815 1896 Glasgow
550
Sir George Furguson.jpg
George Raff 1815 1889 Escòcia
551 George Tinline 1815 1895 Q1012401
552
Hon. A. B. Murray, M.L.C. (Notable South Australians).jpg
Alexander Murray 1816 1903 Q126514
553 James Harrison 1816 1893 Escòcia
554 Charles Alexander 1816 1905 Q123709
555
Sir John Hay.jpg
John Hay 1816 1892 Escòcia
556 John McMillan 1816 1886 Escòcia
557 Archibald Sturrock 1816 1909 Angus
558 James Cameron 1817 1882 Escòcia
559
Walter Hood Fitch01.jpg
Walter Hood Fitch 1817 1892 Glasgow
560 Robert Moodie 1818 1911 Escòcia
561 David Carmichael 1818 1895 Q123709
562
RobertCampbellMP23.jpg
Robert Campbell 1818 1887 Highlands
563 John L. Morrison 1819 1899 Escòcia
564
James Brown (Australian pastoralist).jpg
James Brown 1819 1890 Q201149
565
WalterMcIndoe.png
Walter D. McIndoe 1819 1872 Dunbartonshire
566
Sir William Muir.jpg
William Muir 1819 1905 Glasgow
567
John McKinlay.jpg
John McKinlay 1819 1872 Argyll e Bute
568
Allan Pinkerton-retouch.jpg
Allan Pinkerton 1819 1884 Glasgow
569
John-Faed-xx-Self-portrait-ca-1850.jpg
John Faed 1819 1902 Escòcia
570 Alexander Campbell Fraser 1819 1914 Argyll e Bute
571
Walter Hill.jpg
Walter Hill 1820 1904 Q126514
572 William Collie 1820 1900 Aberdeenshire
573
James Lowry, Jr.jpg
James Lowry, Jr. 1820 1876 Escòcia
574
Joseph Gibb Robertson.jpg
Joseph Gibb Robertson 1820 1899 Escòcia
575 James Henderson 1820 1905 Escòcia
576
ARCHER Archibald.jpg
Archibald Archer 1820 1902 Q201149
577
Charles Moore (botanist).jpg
Charles Moore 1820 1905 Q123709
578
Busto de John Licert Wood Paterson-4300.jpg
John Licert Wood Paterson 1820 1867 Escòcia
579
Lady (Susan Elizabeth) Clementine Waring (née Hay) as Valentina; William Montagu Hay, 10th Marquess of Tweeddale as St Bris (Les Huguenots).jpg
Elizabeth Wellesley, Duchess of Wellington 1820 1904 Q207257
580
G.B.Simpson.jpg
George Buchan Simpson 1820 1892 Q123709
581 Jessie Finnie 1821 Escòcia
582 John Lindsay 1821 1898 Escòcia
583
James Croll.jpg
James Croll 1821 1890 Escòcia
584
RTCL 026.jpg
Hugh Matheson 1821 1898 Escòcia
585 Robert Leighton 1822 1869 Q123709
586
Andrew Allan (1822-1901) of Montreal.jpg
Andrew Allan 1822 1901 Q1018756
587 Joseph Brown 1823 1899 Q1012401
588
George Douglas Campbell, 8th Duke of Argyll by George Frederic Watts.jpg
George Campbell, 8th Duke of Argyll 1823 1900 Dunbartonshire
Argyll e Bute
589
Charles Tennant Vanity Fair 1883-06-09.jpg
Sir Charles Tennant, 1st Baronet 1823 1906 Escòcia
590
Inkermann.jpg
Thomas Beach 1824 1864 Q123709
591 William Buik 1824 1903 Q123709
592
John McMillan (11307023705).jpg
John McMillan 1824 1901 Q126514
593
ArthurHayHume (cropped).jpg
Arthur Hay, 9th Marquess of Tweeddale 1824 1878 Q207257
594
Archibald Clark, 1860.jpg
Archibald Clark 1824 1875 Q1013620
595
US Navy Medal of Honor (1862 original).png
James Avery 1825 1898 Escòcia
596
William Edward Baxter00.jpg
William Edward Baxter 1825 1890 Q123709
597 Thomas Simpson 1825 1908 Escòcia
598
StateLibQld 1 52768 William Landsborough pictured with two of his daughters, ca. 1870.jpg
William Landsborough 1825 1886 Q1018756
599
Canadafirstladyjanesym.jpg
Jane Mackenzie 1825 1893 Escòcia
600
Robert Dunsmuir.jpg
Robert Dunsmuir 1825 1889 Escòcia
601
Catherine Helen Spence.jpg
Catherine Spence 1825 1910 Q632993
602 James Rennie 1826 1924 Escòcia
603 Robert Munro Bryson 1826 1902 Escòcia
604 Charles Traill 1826 1891 Orcadas
605
Hon. Thomas Haughey, Ala. Surgeon, U.S. Army - NARA - 527423.jpg
Thomas Haughey 1826 1869 Glasgow
606 Pierce Galliard Smith 1826 1908 Escòcia
607 David Sime Cargill 1826 1904 Angus
608
George Augustus Frederick Elphinstone Dalrymple.jpg
George Elphinstone Dalrymple 1826 1876 Aberdeenshire
609
Victoria Cross Medal without Bar.png
James Leith 1826 1869 Aberdeenshire
610
RobertChristie23.jpg
Robert Christie 1826 1914 Orcadas
611
Alexander Fyfe - Australian Politician.jpg
Alexander Fyfe 1827 1903 Escòcia
612 Henrietta Keddie 1827 1914 Q1012047
Q201149
613
John Macadam (1827–1865).png
John Macadam 1827 1865 Escòcia
614
David Syme, the father of protection in Australia (1908) (14597998347).jpg
David Syme 1827 1908 Q1012054
615 George Lawson 1827 1895 Escòcia
616 David Davidson Hay 1828 1908 Q123709
617 William Duguid Geddes 1828 1900 Aberdeenshire
618
JamesBrownMP23.jpg
James Brown 1828 1897 Escòcia
619 James Smail 1828 1905 Q1012401
620 Simon Fraser, 13th Lord Lovat 1828 1887 Escòcia
621
John Reekie.jpg
John Reekie 1829 1885 Escòcia
622
George Yule.jpg
George Yule 1829 1892 Escòcia
623
Frank Gardiner bushranger.jpg
Frank Gardiner 1829 1904 Escòcia
624 Andrew Brinn 1829 Escòcia
625 David Mitchell 1829 1916 Angus
626 Alexander Ross 1829 1900 Q123709
627 James Carswell 1830 1897 Q126514
628
James Murray (Ohio politician).jpg
James Murray 1830 1881 Escòcia
629
PSM V22 D594 Charles Wyville Thompson.jpg
Charles Wyville Thomson 1830 1882 Q204940
630 William Mure 1830 1880 Q2695543
631 James Paxton 1831 Escòcia
632
Capt. Alexander Henderson, photographer, by William Notman.jpg
Alexander Henderson 1831 1913 Escòcia
633
Robert Fairlie.jpg
Robert Francis Fairlie 1831 1885 Escòcia
634 William McDougall 1831 1886 Escòcia
635 David Duncan 1831 1886 Angus
636 John Gibb 1831 1909 Escòcia
637 Robert Machray 1831 1904 Escòcia
638 David Ross 1831 1915 Escòcia
639 Philip Howard Colomb 1831 1899 Q126514
640 Thomas Brunton 1831 1908 Q1714424
641
Donald stewart 2.jpg
Donald Stewart 1832 Escòcia
642
JohnKirk1908.jpg
John Kirk 1832 1922 Angus
643
John Inglis (trade unionist).jpg
John Inglis 1834 1911 Q5301155
644 John Lambie 1833 1895 Q1018756
645 Francis Mackenzie 1833 1895 Escòcia
646
James McCosh Clark, ca 1885-1889.jpg
James Clark 1833 1898 Q1013620
647 James Cock 1833 1901 Q201149
648 Andrew Goodall 1833 1904 Escòcia
649
Alexander Young (Hawaii).jpg
Alexander Young 1833 1910 Q1016707
650 James Kerr 1834 1901 Q126514
651 Charles Hawkins 1834 1908 Escòcia
652
McCall1869.jpg
Thomas McCall 1834 1904 Q126514
653
Andrew Duncan (mayor).jpg
Andrew Duncan 1834 1880 Escòcia
654
ChristopherDresser.jpg
Christopher Dresser 1834 1904 Glasgow
655 Robert Ferguson 1834 1901 Q1010328
656
Thomas Bain.jpg
Thomas Bain 1834 1915 Q3778259
657
George Stott CIM.jpg
George Stott 1835 1889 Escòcia
658 Archibald Hamilton Charteris 1835 1908 Q126514
659 Matthew Arther 1835 1890 Escòcia
660 Robert Bowes 1835 1919 Q1013620
661 John Hardy 1835 1913 Escòcia
662 John Gray 1836 1887 Q123709
663
史釗域.jpg
Frederick Stewart 1836 1889 Aberdeenshire
664
Dr John Gillespie (1836–1912).jpg
John Gillespie 1836 1912 Q126514
665
Allan H. Dougall.jpg
Allan H. Dougall 1836 1912 Escòcia
666 Robert Hamilton 1836 1895 Q565640
667
Campbell-bannerman.jpg
Henry Campbell-Bannerman 1836 1908 Glasgow
668 James Bell 1836 1908 Q126514
669
Sir James Key Caird (LOC).jpg
James Key Caird 1837 1916 Q123709
670
हेनरी बेवरीज.jpg
Henry Beveridge 1837 1929 Escòcia
671
US-MOH-1862.png
James Jardine 1837 1922 Escòcia
672 William Esson 1838 1916 Q123709
673 Thomas John MacLagan 1838 1903 Q123709
674
JohnLMacDonald.jpg
John L. MacDonald 1838 1903 Glasgow
675
Charles Thomson Ritchie headshot.jpg
Charles Ritchie, 1st Baron Ritchie of Dundee 1838 1906 Q123709
676 William Miller 1839 Escòcia
677
US Navy Medal of Honor (1862 original).png
John Dempster 1839 Escòcia
678
US Navy Medal of Honor (1862 original).png
John Harris 1839 Escòcia
679 Robert Gair 1839 1927 Escòcia
680 Charles Robinson 1840 1896 Q123709
681 David Hogg 1840 1914 Escòcia
682 William Steel 1840 Escòcia
683
Golfer David Park in May 1867 at Leith Links.PNG
Davie Park 1840 Escòcia
684 Alexander Smith 1840 Escòcia
685 Henry Dow 1840 Escòcia
686
JohnScottKeltie.jpg
John Scott Keltie 1840 1927 Q123709
687
Sir William Wilson Hunter (1840-1900).png
William Wilson Hunter 1840 1900 Glasgow
688
Campbell.png
William Campbell 1841 1921 Escòcia
689 Adam Black 1841 1902 Q1012054
690 Robert Andrew 1841 Escòcia
691 John Wallace 1841 1905 Escòcia
692
John Maxwell Ferguson HOFWA.jpg
John Maxwell Ferguson 1841 1924 Q123709
693 David Paton Balfour 1841 1894 Escòcia
694
US-MOH-1862.png
David Dickie 1841 1904 Escòcia
695
Richard Claverhouse Jebb - Imagines philologorum.jpg
Richard Claverhouse Jebb 1841 1905 Q123709
696
William Black c1870s.png
William Black 1841 1898 Glasgow
697 Willie Strath 1842 Escòcia
698 David Robert Lyall 1842 1917 Angus
699 Colin Buchanan Sword 1842 1928 Escòcia
700 Robert Brown 1842 1895 Escòcia
701 Alexander Allen 1842 1924 Escòcia
702
Andrea Rabagliati.jpg
Andrea Rabagliati 1843 1930 Escòcia
703 Tom Hunter 1843 Escòcia
704
3 Lamb.jpg
Alexander Crawford Lamb 1843 1897 Q123709
705
Henry Faulds2.jpg
Henry Faulds 1843 1930 Q1013620
706 Charles Immanuel Forsyth Major 1843 1923 Glasgow
707
Arthur Annesley Vanity Fair 14 September 1899.jpg
Arthur Annesley, 11th Viscount Valentia 1843 1927 Escòcia
708
US-MOH-1862.png
William W. Fraser 1844 1915 Escòcia
709
Lauder Brunton 1881.jpg
Lauder Brunton 1844 1916 Q1714424
710
William Hood - Queensland Politician.png
William Hood 1844 1920 Q1012054
711
William Wilson McCardle.jpg
William Wilson McCardle 1844 1922 Q126514
712 Jessie Cadell 1844 1884 Londres
Escòcia
713 James Manson 1845 1935 Q1018756
714 Robert Fleming 1845 1933 Q123709
715 Ascott Robert Hope Moncrieff 1846 1927 Escòcia
716 Frederick William Burwell 1846 1915 Escòcia
717
George Hutchison, 1887.jpg
George Hutchison 1846 1930 Q123709
718
William Ewart Lockhart.jpg
William Ewart Lockhart 1846 1900 Q126514
719 James Thomson 1846 1933 Escòcia
720
Mcgregor.jpg
William McGregor 1846 1911 Q1247411
721 Margaret Kinnear Jobson 1846 1906 Q123709
722
Andrew-gilbert-wauchope.jpg
Andrew Wauchope 1846 1899 Q206934
723
Sir William MacGregor.jpg
William MacGregor 1846 1919 Escòcia
724
WilliamRobertsonSmith.jpg
William Robertson Smith 1846 1894 Aberdeenshire
725 David Anderson, Sr. 1847 1912 Escòcia
726
Lord Francis Douglas.jpg
Lord Francis Douglas 1847 1865 Q126514
727
John Crichton-Stuart.jpg
John Crichton-Stuart, 3rd Marquess of Bute 1847 1900 Q1545344
728 Henry Holmes Stewart 1847 1937 Escòcia
729 Robert Parlane 1848 1918 Dunbartonshire
730 John Duncan 1848 1924 Q123709
731 John Allan 1848 Escòcia
732
Francis Robert Japp.jpg
Francis Robert Japp 1848 1925 Q123709
733
Thomas Johnstone Lipton.jpg
Thomas Lipton 1848 1931 Glasgow
734 William Bruce Wood 1848 1928 Aberdeenshire
735
A mackay ruthquist.jpg
Alexina Ruthquist 1848 1892 Escòcia
736
Robert Walker Macbeth, by Robert Walker Macbeth.jpg
Robert Walker Macbeth 1848 1910 Glasgow
737
Thomas Millie Dow.png
Thomas Millie Dow 1848 1919 Q201149
738 William Cruikshank 1848 1922 Escòcia
739 John William Cousin 1849 1910 Escòcia
740
Sir David Murray, by Emil Fuchs,jpg.jpg
David Murray 1849 1933 Glasgow
741
PortraitCowie.png
William Clarke Cowie 1849 1910 Angus
742 Robert Nivison, 1st Baron Glendyne 1849 1930 Q126514
743 Galfred Congreve 1849 1882 Q126514
744
Robert Barr.jpg
Robert Barr 1849 1912 Glasgow
745
David Meekison 1899.jpg
David Meekison 1849 1915 Q123709
746 David Reid 1850 Escòcia
747 Aidan McQueen 1850 Escòcia
748 Evelyn Morrison 1850 Escòcia
749 Alex Robertson 1850 Escòcia
750 Billy Andrews 1850 1921 Escòcia
751 William Hunter 1850 Escòcia
752 Jamie Allan 1850 Escòcia
753 Hugh Brown 1850 Escòcia
754 William Miller 1850 1922 Q1758466
755 John MacFadyen 1850 1935 Q111444
756 E. Gertrude Thomson 1850 1929 Glasgow
757
Neil-cream.jpg
Thomas Neill Cream 1850 1892 Glasgow
758 Eliza Humphreys 1850 1938 Q21959140
759
John Hannah Gordon 2.jpeg
John Gordon 1850 1923 Q1011533
760
Alexander Wilkie.JPG
Alexander Wilkie 1850 1929 Q201149
761
Portrait of Thomas Wilson Paterson (c. 1914).jpg
Thomas Wilson Paterson 1850 1921 Escòcia
762 Jack Ferguson 1851 Escòcia
763
George Watt RBGE.jpg
George Watt 1851 1930 Escòcia
764 John Ferguson Nisbet 1851 1899 Q3463586
765 G. McCachnie 1851 Escòcia
766 Willie Thomson 1851 Escòcia
767
Sir William M. Ramsay.jpg
William Mitchell Ramsay 1851 1939 Glasgow
768
BannermanCastle3685.jpg
Francis Bannerman VI 1851 1918 Q123709
769
StateLibQld 1 53084 Archibald Meston (1851-1924).jpg
Archibald Meston 1851 1924 Aberdeenshire
770
GL Watson Cigarette Card.jpg
George Lennox Watson 1851 1904 Glasgow
771 W. D. O. Greig 1851 1942 Q123709
772 Tom Carson 1852 Escòcia
773 Hugh Morrison 1852 Escòcia
774 William Ker 1852 1911 Escòcia
775 James Hastings 1852 1922 Aberdeenshire
776 James Andrew Whitelock Mein 1852 1918 Q1012401
777
William Ramsay.jpg
William Ramsay 1852 1916 Glasgow
778
12th Earl of Dundonald.jpg
Douglas Cochrane, 12th Earl of Dundonald 1852 1935 Escòcia
779 John Ferguson 1852 1925 Aberdeenshire
780 Henry McNeil 1853 1924 Escòcia
781 James Hamilton 1853 1894 Q1010328
782
Alexander-Mann.png
Alexander Mann 1853 1908 Glasgow
783 Margaret Moyes Black 1853 1935 Q201149
784 David George Ritchie 1853 1903 Q1012401
785
JamesGeorgeFrazer.jpg
James George Frazer 1854 1941 Glasgow
786 William Brown 1854 Escòcia
787
Thomas Mackenzie.jpg
Thomas Mackenzie 1854 1930 Q206934
788
Sir Dugald clerk.jpg
Dugald Clerk 1854 1932 Glasgow
789 Peter Thompson 1854 1928 Q201149
790 Willie Brown 1855 Escòcia
791 John McPherson 1855 1934 Dunbartonshire
792 William McNab 1855 1923 Escòcia
793
John James Pringle.jpeg
John James Pringle 1855 1922 Q126514
794
Andrew Walker.tif
Andrew Walker 1855 1934 Q1012054
795 Matthew Hay 1855 1932 Q3778259
796
Ramsay, George.jpg
George Ramsay 1855 1935 Glasgow
797
James A Ewing 1855-1835.jpg
James Alfred Ewing 1855 1935 Q123709
798 Arthur Melville 1855 1904 Angus
799 William Ayerst Ingram 1855 1913 Glasgow
800 John Henry Muirhead 1855 1940 Glasgow
801
William Strang - William York MacGregor 1904.jpg
William York Macgregor 1855 1923 Escòcia
802 Joseph Angus Thomson 1856 1943 Escòcia
803
Hopekirk.jpg
Helen Hopekirk 1856 1945 Escòcia
804 Tom Vallance 1856 1935 Escòcia
805
Thomas Anderson Stuart.jpg
Thomas Peter Anderson Stuart 1856 1920 Q126514
806
Sir william arbuthnot-lane, 1st bt.jpg
Sir William Arbuthnot-Lane, 1st Baronet 1856 1943 Q1426707
807
James Keir Hardie by John Furley Lewis, 1902.jpg
Keir Hardie 1856 1915 Q207111
808
Isla-stewart.png
Isla Stewart 1856 1910 Q126514
809
Jim McCormick baseball card.jpg
Jim McCormick 1856 1918 Glasgow
810
Williamina Paton Stevens Fleming circa 1890s.jpg
Williamina Fleming 1857 1911 Q123709
811
Elias John Wilkinson Gibb.jpg
Elias John Wilkinson Gibb 1857 1901 Glasgow
812
Henry & Elwes.jpg
Augustine Henry 1857 1930 Q123709
813
John Campbell (architect).jpg
John Campbell 1857 1942 Escòcia
814 Ned Cosgrove 1858 Escòcia
815 James Fitzmaurice-Kelly 1858 1923 Glasgow
816 Wallace Lindsay 1858 1937 Q201149
817
US Navy Medal of Honor (1862 original).png
Peter Stewart 1858 1914 Escòcia
818 Easton Smith Valentine 1858 1940 Q123709
819 Angus Stuart 1858 1923 Escòcia
820
Andrew Russell Forsyth.jpg
Andrew Forsyth 1858 1942 Glasgow
821 Douglas Reid Kinnier 1858 1916 Q1018756
822 Ned Haig 1858 1939 Q1012401
823 Alexander Cleghorn 1859 1922 Q201149
824
StateLibQld 1 65799 Alexander Mayes.jpg
Alexander Mayes 1859 1941 Q201149
825
GNBarnes.jpg
George Nicoll Barnes 1859 1940 Q123709
826 Colin Campbell 1859 1928 Escòcia
827
John Joseph Dougall (Hay).jpg
John Joseph Dougall 1860 1934 Aberdeenshire
828 Isabella 'Marie' Imandt 1860 1946 Q123709
829 George Gordon Fraser 1860 1895 Escòcia
830
AndrewKirkaldy.JPG
Andrew Kirkaldy 1860 1934 Escòcia
831 William McGuire 1860 Q1013620
832 Dan McLeod 1860 1958 Escòcia
833 George Fernie 1860 1915 Escòcia
834 Ben Campbell 1861 Escòcia
835 Fitz Boothby 1861 1889 Escòcia
836 William Stewart MacGeorge 1861 1931 Q126514
837 William Burrell 1861 1958 Glasgow
838 David Kinley 1861 1944 Q123709
839
Alexander Ignatius Roche.png
Alexander Ignatius Roche 1861 1921 Glasgow
840
James Ronald.jpg
James Ronald 1861 1941 Escòcia
841 Agnes Jekyll 1861 1937 Escòcia
842 Charles James William Grant 1861 1932 Aberdeenshire
843 Margaret McKellar 1861 1941 Q111444
844 John Stevenson 1862 Escòcia
845 Thomas Grossett 1862 Escòcia
846
James Lorrain Smith.png
James Lorrain Smith 1862 1931 Q126514
847 David Russell 1862 1918 Q1013620
848 John Mooney 1862 1950 Orcadas
849 Thomas Coupar 1862 Q123709
850
John Blackley - Queensland Politician.png
John Blackley 1862 1952 Escòcia
851 Alexander Ludovic Duff 1862 1933 Aberdeenshire
852
John Adam Cramb.png
John Adam Cramb 1862 1913 Q3778259
853 Sir William Younger, 1st Baronet, of Auchen Castle 1862 1937 Q126514
854 Margaret Barnett 1862 1933 Escòcia
855 Walter Cox 1863 Escòcia
856 William Irvine 1863 1947 Q1010328
857 James Walker 1863 1935 Q123709
858
Laszlo - Winifred Anna Cavendish-Bentinck (née Dallas-Yorke), 6th Duchess of Portland, 1912.jpg
Winifred Cavendish-Bentinck, Duchess of Portland 1863 1954 Q1247411
859
Arthurhenderson.jpg
Arthur Henderson 1863 1935 Glasgow
860 Jessie Kinmond Craigie 1864 1947 Q123709
861 John Marshall 1864 1949 Escòcia
862
Eugen d Albert.png
Eugen d'Albert 1864 1932 Glasgow
863 Dan Doyle 1864 1918 Escòcia
864 Edward Alexander Walker 1864 1946 Escòcia
865 Bob Brand 1865 Escòcia
866 William Gillies 1865 1932 Q126514
867 George Ritchie Thomson 1865 1946 Q111444
868 Alice Everett 1865 1949 Glasgow
869 James Brogan 1865 Q1013620
870 Jimmy Grewer 1865 1950 Q123709
871 Archibald Leitch 1865 1939 Glasgow
872 Flora Philip 1865 1943 Q111444
873 Sir Ewen John Maclean 1865 1953 Highlands
874
Leishman1.jpg
William Boog Leishman 1865 1926 Glasgow
875 James McMillan 1866 Escòcia
876
Sir Arthur Keith.jpg
Arthur Keith 1866 1955 Aberdeenshire
877 William Gardner Smith 1866 1928 Q123709
878 William Shillinglaw Crockett 1866 1945 Q1010108
879 John Duncan 1866 1945 Q123709
880
Edwin-Scrymgeour.jpg
Edwin Scrymgeour 1866 1947 Q123709
881 John Wight Duff 1866 1944 Q123709
882 Peter Coupar 1866 1944 Q123709
883 John McLellan 1867 Escòcia
884
Scotty Allan and his dog Baldy.jpg
Scotty Allan 1867 1941 Q123709
885 Isaac Moore 1867 1954 Q123709
886
William Finlayson.jpg
William Finlayson 1867 1955 Q1010328
887
William Cragie.jpg
William Craigie 1867 1957 Q123709
888
Peter Alfred McLachlan - Queensland Politician.JPG
Peter McLachlan 1867 1929 Q123709
889
Millicent Duches of Sutherland.jpg
Millicent Leveson-Gower, Duchess of Sutherland 1867 1955 Q201149
890 William Davidson 1867 Aberdeenshire
891 James Colville 1868 Escòcia
892 Joseph Laing Waugh 1868 Q126514
893 Archibald Campbell Dickie 1868 1941 Q123709
894 Roderick MacKenzie 1868 1957 Escòcia
895
Lamond 1898.jpg
Frederic Lamond 1868 1948 Glasgow
896
Alice Keppel.jpg
Alice Keppel 1868 1947 Glasgow
897 Jimmie Robertson 1868 1950 Q123709
898
James Herbert McNair.jpg
Herbert MacNair 1868 1955 Glasgow
899 Watty Allan 1868 1943 Escòcia
900 William James Lovie 1868 1938 Aberdeenshire
901 George Douglas 1869 Escòcia
902 Thomas Hugh Milroy 1869 1950 Q126514
903 George Grant Elmslie 1869 1952 Aberdeenshire
904 William Allan Neilson 1869 1946 Escòcia
905 William E. Somerville 1869 1950 Escòcia
906
Bessie MacNicol - Self-portrait 1894.jpg
Elizabeth MacNicol 1869 1904 Glasgow
907 James Anderson 1870 Escòcia
908 John Reid 1870 Escòcia
909 James Gillespie 1870 Dunbartonshire
910 John Hubert Ward 1870 1938 Escòcia
911 John Patrick 1870 Q1010328
912 Jimmy Munro 1870 1899 Q123709
913
James Braid golf 1904.jpg
James Braid 1870 1950 Q201149
914 Harry Matthew 1870 1956 Q123709
915 Thomas W. Lamb 1870 1942 Q123709
916 Walter Rutherford 1870 1936 Escòcia
917
Davidlandsborough.png
David Landsborough III 1870 1957 Escòcia
918 Sandy McMahon 1870 1916 Escòcia
919 Malcolm McVean 1871 1907 Glasgow
920 David Beveridge 1871 1952 Escòcia
921 George Greig 1871 1940 Q123709
922 William Angus 1871 1965 Aberdeenshire
923
AstonVilla1896-97.jpg
John Campbell 1871 1947 Glasgow
924 David Clouston 1871 1948 Orcadas
925 William Thomas Calman 1871 1952 Q123709
926 George Morrell 1872 1915 Glasgow
927 Constance Clyde 1872 2000 Escòcia
928 James 1872 1932 Escòcia
929 Jimmy Inglis 1872 Escòcia
930 Samuel Parker 1872 Escòcia
931 Tom Lonie 1872 1941 Q123709
932 Catherine Hogg Blair 1872 1946 Q1012054
933 George McNaughton 1872 Q123709
934 John Gillespie 1872 Q3778259
935 Roddy McLeod 1872 1931 Q1010328
936 Thomas Hamilton 1872 1942 Q123709
937 Bob Stormont 1872 1943 Q123709
938 Norman Kemp Smith 1872 1958 Q123709
939 Frank Barrett 1872 1907 Q123709
940 Henry Allan 1877 1965 Q201149
941 John Smith Archibald 1872 1934 Escòcia
942 Jane Rae 1872 1959 Q3778259
943 Sam Ramsey 1873 1956 Escòcia
944 Gordon Ross 1873 1946 Escòcia
945 William Duthie 1873 1933 Escòcia
946
Henrietta Watson postcard.jpg
Henrietta Watson 1873 1964 Q123709
947 James Drever 1873 1950 Q1434255
948 Jessie Duncan Westbrook 1873 1952 Q123709
949 Jimmy Coupar 1873 1953 Q123709
950 Thomas Barron 1873 1943 Q126514
951 William P. Gibson 1873 1932 Escòcia
952 John Dow 1873 Q123709
953
Bundesarchiv Bild 102-02063, Reichskabinett Luther I.jpg
Albert Neuhaus 1873 1948 Glasgow
954
ManCity1904.jpg
Billie Gillespie 1873 1942 Q124661
955 Henry Julius Salomon Sand 1873 1944 Q123709
956 Joe Clark 1874 Q123709
957 John Young Hunter 1874 1955 Escòcia
958
Anne Anderson05.jpg
Anne Anderson 1874 1952 Escòcia
959 Willie Michael 1874 2000 Escòcia
960
NewLuffnessGolf-October-1894.JPG
Henry Gullane 1874 1907 Q1012054
961
John Muir South African doctor.jpg
John Muir 1874 1947 Escòcia
962 Harry Erentz 1874 1947 Q123709
963
Archibald Watson.JPG
Archibald Watson 1874 1941 Q123709
964 Bob Petrie 1874 1947 Q123709
965 John McKie 1874 1924 Escòcia
966
Lewis Spence writer.png
Lewis Spence 1874 1955 Angus
967 Hugh Morgan 1875 Escòcia
968
Tom Hutchinson.jpg
Tom Hutchinson 1875 1900 Escòcia
969 Mary Violet Graeme 1875 2000 Escòcia
970
John Robertson, 1935.jpg
John Robertson 1875 1952 Escòcia
971 Barney Battles, Sr. 1875 1905 Glasgow
972
Ivan Simpson in Little Lord Fauntleroy (1936).jpg
Ivan Simpson 1875 1951 Glasgow
973 Robert Patterson 1875 2000 Escòcia
974
Jessie Marion King.jpg
Jessie M. King 1875 1949 Q1908426
975
Scotland's 1903 International Golf Team.PNG
Robert Thomson 1875 1954 Q1012054
976
Hon.John Wallace Downie.jpg
John Wallace Downie 1876 1940 Escòcia
977 Mary Pollock Grant 1876 1957 Q123709
978 John L. Ritchie 1876 Dunbartonshire
979 James Kinnell 1876 1918 Escòcia
980 Peter Walker 1876 Escòcia
981 Joseph Lee 1876 1949 Q123709
982 George Sutherland 1876 1956 Escòcia
983
WillieSmith.jpg
Willie Smith 1876 1916 Q123709
984
1903 Cecilia Loftus.jpg
Cecilia Loftus 1876 1943 Glasgow
985 John Wilson 1876 1957 Escòcia
986 Alex Campbell 1876 1942 Escòcia
987 David Lockhart Robertson Lorimer 1876 1962 Q123709
988 John Cross 1877 1954 Escòcia
989
Ralph McElhaney - 1897.jpg
Ralph McElhaney 1877 1930 Escòcia
990 John Graham, Jr. 1877 1915 Escòcia
991 D. H. MacGregor 1877 1953 Angus
992 John Watson 1877 Q123709
993 Penrhyn Stanlaws 1877 1957 Q123709
994 Duncan Livingstone 1877 1964 Q111444
995 Hew Fraser 1877 1938 Glasgow
996
GL Hunter.jpg
Leslie Hunter 1877 1931 Q1818828
997 Alister Howden 1877 1938 Q1818828
998 George Spence 1877 Q1818828
999 Charles Thorn 1877 Escòcia
1000 Sandy Robertson 1878 Q123709
1001
Cforbes.jpg
Charles R. Forbes 1878 1952 Escòcia
1002
MawsonMcKayDavid.jpg
Alistair Mackay 1878 1914 Escòcia
1003 David Steven 1878 1903 Q123709
1004 John McInnes 1878 1950 Escòcia
1005 Harry Fletcher 1878 1917 Q1013620
1006 Douglas Monypenny 1878 1900 Q201149
1007
Celtic vs Heart of Midlothian 1912 (cropped).jpg
Jimmy Quinn 1878 1945 Q2011685
1008
Donald Meek in A Woman's Face trailer.jpg
Donald Meek 1878 1946 Glasgow
1009
A Glen spurs 1905.jpg
Alex Glen 1878 1966 Q1010328
1010 Fred Mackenzie 1879 Escòcia
1011 Andrew Mitchell 1879 1899 Escòcia
1012 Gavin Jarvie 1879 Q1018543
1013 William Reid Dick 1879 1961 Glasgow
1014
Richard Reid.jpg
Richard Gavin Reid 1879 1980 Glasgow
1015 Edward Anderson 1879 1954 Q1013620
1016
Robert Gardiner - (1920-1930) (16682253679).jpg
Robert Gardiner 1879 1945 Aberdeenshire
1017 Jock Hamilton 1879 1925 Q201149
1018
William Hew Clark-Kennedy VC.jpg
William Clark-Kennedy 1879 1961 Q126514
1019 Catherine Carswell 1879 1946 Glasgow
1020 Sandy Brown 1879 1944 Q1013620
1021
John MacLean passport.jpg
John Maclean 1879 1923 Glasgow
1022 John Anderson 1879 Q1818828
1023 Tom Nicolson 1879 1951 Argyll e Bute
1024
WillieAnderson1909.jpg
Willie Anderson 1879 1910 Q1012054
1025
William Duncan -001.jpg
William Duncan 1879 1961 Q123709
1026
Herbert Craik.jpg
Herbert Craik 1880 Escòcia
1027 David Bell 1880 Escòcia
1028 David Philip 1880 1917 Q123709
1029 George Higgins 1880 Q1013620
1030 Ernest Linton 1880 1957 Escòcia
1031 Bob Hay 1880 1959 Escòcia
1032 Bill Duncan 1880 Q1010328
1033 Preston Watson 1880 1915 Q123709
1034 Alfred Speakman 1880 1943 Q123709
1035 William McIntyre 1881 1949 Escòcia
1036 Sophia Gorham 1881 1969 Escòcia
1037 Jack Diment 1881 2000 Escòcia
1038 George Bain 1881 1968 Escòcia
1039 Jimmy McLean 1881 Escòcia
1040 Carlyle Gifford 1881 1975 Q126514
1041 Jack Lyall 1881 1944 Q123709
1042 John Keiller Greig 1881 1971 Q123709
1043
Dr. Robert C. Wallace - (ca. 1931) (16842517976).jpg
Robert Charles Wallace 1881 1955 Orcadas
1044
J Montgomery - 1907.jpg
John Montgomery 1881 Escòcia
1045 Alex Halkett 1881 1917 Q123709
1046 Hugh Marwick 1881 1965 Q1551897
1047 John Cameron 1881 1953 Escòcia
1048
Leslie Cheape, playing polo, 1911.jpg
Leslie St. Clair Cheape 1882 1916 Q201149
1049 Tom Rodger 1882 Q123709
1050 Bill Hodge 1882 1958 Escòcia
1051
Archie Taylor.jpg
Archie Taylor 1882 1961 Q123709
1052 Alexander Gray 1882 1968 Angus
1053 Sam Gilligan 1882 Q123709
1054 John Sewell 1882 1947 Q126514
1055
FredMcLeod.jpg
Fred McLeod 1882 1976 Q1012054
1056
Mary Gordon in The Irish in Us trailer.jpg
Mary Gordon 1882 1963 Glasgow
1057
John Brown Johnston.jpg
John B. Johnston 1882 1960 Glasgow
1058 Jock Walker 1882 1968 Q1013620
1059 Robert Harris 1882 1959 Q123709
1060 Ewart Adamson 1882 1945 Q123709
1061 Robert Prentice 1883 1960 Escòcia
1062 Peter Robertson 1883 Escòcia
1063 William Henderson 1883 Q123709
1064
Arthur Findlay spiritualist.png
Arthur Findlay 1883 1964 Glasgow
1065 John Marchbank 1883 1946 Q126514
1066
DorothyCampbellPortrait1909.jpg
Dorothy Campbell 1883 1945 Q1012054
1067
A Wrecked Railway Bridge Near The Hindenburg Line Near Villers Guislain (1917) (Art IWM Art 246).jpg
Keith Henderson 1883 1982 Escòcia
1068 Jimmy Kennedy 1883 1947 Q123709
1069 Paddy Travers 1883 1962 Q1013620
1070 John Buchanan 1884 1943 Escòcia
1071 John Daniel Revel 1884 1967 Q123709
1072 Ernest Wedderburn 1884 1958 Angus
1073 Harley Anderson 1884 1934 Escòcia
1074
Frank Pud Glass, Montreal Wanderers.jpg
Frank Glass 1884 1965 Escòcia
1075 Charles Duguid 1884 1986 Q1018756
1076 Wilhelmina Hay Abbott 1884 1957 Q123709
1077 William D. Marshall 1884 1971 Escòcia
1078 Eddie McMahon 1885 Escòcia
1079 Tom Anderson, Jr. 1885 1915 Q1012054
1080 James Soutter 1885 1966 Aberdeenshire
1081 Dyke White 1885 1933 Q126514
1082 William Mervyn Glass 1885 1965 Escòcia
1083 Tom Peebles 1885 Escòcia
1084 John Murdoch 1885 1939 Aberdeenshire
1085 Alan Don 1885 1966 Q123709
1086
Duncan Grant with John Maynard Keynes.jpg
Duncan Grant 1885 1978 Escòcia
1087 Philip Langstaffe Ord Guy 1885 1952 Escòcia
1088 Jimmy Lawrence 1885 1934 Glasgow
1089
Royal Air Force Operations in the Middle East and North Africa, 1939-1943. CNA964.jpg
Will Fyffe 1885 1947 Q123709
1090 Evan Bruce-Gardyne 1885 1949 Angus
1091
Sir Wilson Jameson.jpg
Wilson Jameson 1885 1962 Escòcia
1092 Margaret Hasluck 1885 1948 Escòcia
1093 Jock MacKenzie 1885 Q5301155
1094
William Albert Robertson.png
William Albert Robertson 1885 1942 Q123709
1095
Sir John Beazley.tif
John Beazley 1885 1970 Glasgow
1096 Tom Helm 1886 Escòcia
1097
J Gordon - 1910 - Coventry City.jpg
John Gordon 1886 1971 Escòcia
1098
WP Frank Lloyd 1920.jpg
Frank Lloyd 1886 1960 Glasgow
1099 Archibald Lyle 1886 2000 Maryhill
1100 James Friskin 1886 1967 Glasgow
1101
ED Williamson.jpg
Erskine Douglas Williamson 1886 1923 Escòcia
1102 Bob Craig 1886 1918 Q1013620
1103
John Harley Gravestone.jpg
John Harley 1886 1960 Glasgow
1104 Dot Allan 1886 1964 Q3778259
1105
Arthur Whitten Brown.jpg
Arthur Whitten Brown 1886 1948 Glasgow
1106
Otto kiep.jpg
Otto Kiep 1886 1944 Q1018756
1107 Alexander Moodie 1886 1968 Q123709
1108 Jackie Chalmers 1886 Q1013620
1109 Ian Heilbron 1886 1959 Glasgow
1110 Walter Lyon 1887 1915 Q1012054
1111 Al Herman 1887 1967 Escòcia
1112 Walter Aitkenhead 1887 1966 Glasgow
1113 J. A. Hunter 1887 1963 Q126514
1114 Fraser Gange-Adams 1887 1962 Q123709
1115 Jock Ferguson 1887 1973 Q123709
1116 Matt Paterson (footballer, born 1888) 1888 Escòcia
1117 Alexander MacRae 1888 1938 Escòcia
1118 George Comrie 1888 Q3778259
1119 K. G. MacLeod 1888 1967 Q1908426
1120 Scottie Wilson 1888 1972 Glasgow
1121 John Gray 1888 1947 Escòcia
1122 George Chaplin 1888 1963 Q123709
1123
J Bethune - Bristol Rovers.jpg
John Bethune 1888 1955 Q1438673
1124
B McTavish 1912.jpg
Bob McTavish 1888 1972 Escòcia
1125
James Mann Wordie - c. 1914.jpg
James Wordie 1889 1962 Glasgow
1126 John Christie Wright 1889 1917 Aberdeenshire
1127 James Mowat 1889 1962 Orcadas
1128
Guillermo Leslie.jpg
William Leslie 1890 2000 Escòcia
1129
Hutchison, Graham Seton.jpg
Graham Seton Hutchison 1890 1946 Escòcia
1130 Tommy Fleming 1890 1965 Q1013620
1131 Willie McStay 1890 1973 Escòcia
1132 James Crumley 1890 1981 Q123709
1133
Mortimer Wheeler bust.jpg
Mortimer Wheeler 1890 1976 Glasgow
1134 John Gordon 1890 1974 Q123709
1135 James Haldane 1890 1915 Q123709
1136 Alexander Easterman 1890 1983 Q123709
1137 Ernestine Bowes-Lyon 1891 1981 Q1529151
1138 Robert Forgan 1891 1976 Escòcia
1139
FrankRoss.jpg
Frank Mackenzie Ross 1891 1971 Glasgow
1140 Mike McCulloch 1891 1973 Q3778259
1141
Dr Tom J Honeyman by Leslie Hunter c.1930.jpg
Tom Honeyman 1891 1971 Escòcia
1142
Donald McKinlay-2.jpg
Donald McKinlay 1891 1959 Q1018543
1143 Dan Thomson 1891 Q123709
1144 Douglas Thomson 1891 Q123709
1145 William Gammie Ogg 1891 1979 Aberdeenshire
1146 Emily Blair 1892 1963 Escòcia
1147 Gilbert Christie 1892 2000 Q123709
1148 Alex Chaplin 1892 1986 Q123709
1149 Archibald Dawson 1892 1938 Escòcia
1150
William Jack.jpg
William Jack 1892 1982 Q123709
1151 Alexander Watt 1892 1985 Aberdeenshire
1152
Mab Copland Lineman, 1922 retouch.jpg
Mab Copland Lineman 1892 1957 Aberdeenshire
1153 Nora Connolly O'Brien 1892 1981 Escòcia
1154 Hardy Wright 1893 1974 Q126514
1155 George Matthew McNaughton 1893 1966 Q123709
1156
David L. MacFarlane.jpg
David L. MacFarlane 1893 1953 Q123709
1157
John Anderson, 1926.jpeg
John Anderson 1893 1962 Escòcia
1158 James Sharp 1894 1915 Q3778259
1159 Arthur Cram 1894 1954 Escòcia
1160 Jimmy Mills 1894 1990 Q123709
1161 Lewis Collins 1894 1971 Q123709
1162 Dave Willis 1895 1973 Escòcia
1163 Willie White 1895 1974 Escòcia
1164 Jimmy McMullan 1895 1964 Q3778259
1165 Jack Smith 1895 1946 Glasgow
1166 Hay Petrie 1895 1948 Q123709
1167
Ritchie Macdonald.jpg
Ritchie Macdonald 1895 1987 Escòcia
1168 Walter Scott-Elliot 1895 1977 Escòcia
1169 Billy Dougall 1895 1966 Q3778259
1170
Sir-Alexander-Galloway.jpg
Alexander Galloway 1895 1977 Q2468490
1171 Charles Davidson 1896 1936 Escòcia
1172 John Chisholm 1896 1958 Q123709
1173
JohnDuncan.JPG
Johnny Duncan 1896 1966 Q201149
1174 Sheina Marshall 1896 1977 Q1818828
1175 William Kennedy-Cochran-Patrick 1896 1933 Q1013620
1176 Alfred Anderson 1896 2005 Q123709
1177 Alex Lindsay 1896 1971 Q123709
1178 John Paterson 1896 Q123709
1179 Bill Harper 1897 1989 Escòcia
1180 Denys Whitehorn Reid 1897 1970 Q123709
1181 Billy Birrell 1897 1968 Escòcia
1182 David McCallum, Sr. 1897 1972 Q1010328
1183 Sandy Archibald 1897 1946 Q201149
1184 John Aitken 1897 1967 Glasgow
1185 George Aimer 1897 1935 Q123709
1186 Archie Stark 1897 1985 Glasgow
1187 Mattha Smith 1897 1953 Escòcia
1188 Lesley Storm 1898 1975 Maud
1189 Adam Black 1898 1981 Q3778259
1190 Stewart Duke-Elder 1898 1978 Q123709
1191 Robert Howie 1898 1992 Escòcia
1192 Alexina Calvert 1898 2008 Escòcia
1193 T. S. R. Boase 1898 1974 Q123709
1194 John Murray 1898 1975 Escòcia
1195 John Hutton 1898 1970 Escòcia
1196 Alexander Raven Thomson 1899 1955 Escòcia
1197 Nevile Davidson 1899 1976 Q1012054
1198 George Martin 1899 Glasgow
1199 Doug Davies 1899 1987 Escòcia
1200 Sutherland Scott 1900 2000 Escòcia
1201 Jean Taylor Smith 1900 1990 Escòcia
1202 Francis Reid 1900 1970 Q1908426
1203 Alexander Gillies 1900 1980 Escòcia
1204 Bob Bennie 1900 1972 Escòcia
1205 Dave Edwards 1900 1946 Escòcia
1206 Evelyn Irons 1900 2000 Glasgow
1207
James Harper McDonald.jpg
James Harper McDonald 1900 1973 Escòcia
1208 Billy Oswald 1900 1969 Q123709
1209 Denis William Brogan 1900 1974 Glasgow
1210 Duncan Stewart 1900 Q123709
1211 George Jessiman 1900 1986 Escòcia
1212 Flora Garry 1900 2000 Aberdeenshire
1213 Estelle Akofio-Sowah 1901 Escòcia
1214 Mike Dailly 1901 Escòcia
1215 Norman Snowy Walker 1901 Q123709
1216 Paul Quinn 1901 Q123709
1217 Stuart Martin 1901 Escòcia
1218 George Anderson 1901 Escòcia
1219 Ancell Stronach 1901 1981 Q123709
1220
Leslie-mitchell.jpg
James Leslie Mitchell 1901 1935 Aberdeenshire
1221 Dan Drysdale 1901 1987 Escòcia
1222
Isabella Gordon (1901-1988).jpg
Isabella Gordon 1901 1988 Escòcia
1223 Mike Cosgrove 1901 1972 Q123709
1224 John Steel 1901 Q3778259
1225 Moultrie Kelsall 1901 1980 Q1908426
1226 Robert Dobbie 1901 2000 Q123709
1227 Arthur Donaldson 1901 1993 Q123709
1228 J. D. Tytler 1902 1973 Escòcia
1229 Harry Monk 1902 1979 Escòcia
1230 Douglas Cameron 1902 1972 Q123709
1231 James Marr 1902 1965 Aberdeenshire
1232 Thomas Symington Halliday 1902 1998 Q126514
1233 Robert Kelly 1902 1971 Escòcia
1234 John Fulton, Baron Fulton 1902 1986 Q123709
1235 Archie Grant 1902 1991 Q2967298
1236 Philip Henry Kuenen 1902 1976 Q123709
1237 David Watson Mackie 1902 1984 Escòcia
1238 Herbert Waddell 1902 1988 Escòcia
1239 George Nicol 1903 1968 Q1018756
1240 George Porteous 1903 1978 Q5301155
1241
Ian Collins.jpg
Ian Collins 1903 1975 Glasgow
1242 David Webster 1903 1971 Q123709
1243 Roy Muir Kinnear 1904 1942 Escòcia
1244 Andy Aitkenhead 1904 1968 Glasgow
1245
Mcgrory celtic 1930.jpg
Jimmy McGrory 1904 1982 Glasgow
1246
William primrose.jpg
William Primrose 1904 1982 Glasgow
1247 William Hodge 1904 Q1011570
1248 George Anderson 1904 1974 Q1018756
1249
Jennie Lee, Baroness Lee of Asheridge.jpg
Jennie Lee, Baroness Lee of Asheridge 1904 1988 Q201149
1250 Alex Binnie 1905 Q1010328
1251 Danny Blair 1905 1985 Glasgow
1252 Henry Mollison 1905 1985 Q123709
1253 Suttie Smith 1905 1975 Q123709
1254 Don Douglas 1905 1945 Escòcia
1255 James Foster 1905 1969 Glasgow
1256 Peter Wilson 1905 1983 Q1013620
1257 Douglas McLelland 1905 Escòcia
1258 Bobby Farrell 1906 1971 Q123709
1259 Willie Cook 1906 1981 Q123709
1260 Alex Massie 1906 1977 Glasgow
1261 Harry Lind 1906 1986 Escòcia
1262 Jimmy MacDonald 1906 1991 Q123709
1263 Gilbert Highet 1906 1978 Glasgow
1264 Joan du Plat Taylor 1906 1983 Glasgow
1265 Malcolm Comrie 1906 Q3778259
1266 Jock Thomson 1906 1979 Escòcia
1267 Hugh McMahon 1906 1997 Q1018756
1268
Canada Men 4x200m team 1928 Olympics.jpg
James Thompson 1906 1966 Q123709
1269 Francis Moncreiff 1906 1984 Q1012054
1270 Harry Watt 1906 1987 Glasgow
1271 Jock Reid 1907 1965 Escòcia
1272 William Lyon Brown 1907 1971 Escòcia
1273 John Dodds 1907 1982 Escòcia
1274 Harry Lowe 1907 1988 Q201149
1275 Alec Cheyne 1907 1983 Glasgow
1276 Irv Frew 1907 1995 Q1010328
1277
Alexander Todd Nobel.jpg
Alexander R. Todd 1907 1997 Glasgow
1278
Helen MacInnes 1969.jpg
Helen MacInnes 1907 1985 Glasgow
1279 John Henderson 1908 Escòcia
1280 צבי עלי בקר 1908 1994 Escòcia
1281
Bundesarchiv R 8076 Bild-0114, Olympische Winterspiele, Abfahrtslauf Damen.jpg
Jeanette Kessler 1908 1972 Aberdeenshire
1282 Jimmy Thomson 1908 1985 Q1012054
1283 Alastair Dunnett 1908 1998 Q1011533
1284 Alec Troup 1909 Orcadas
1285 Ally Gallacher 1909 1964 Escòcia
1286 Helena Gloag 1909 1973 Escòcia
1287
Alexander King (1987).jpg
Alexander King 1909 2007 Glasgow
1288 Seán Rafferty 1909 1998 Q126514
1289 Eduard Roderich Dietze 1909 1960 Glasgow
1290 Peter Dougall 1909 1974 Q3778259
1291 William James Millar Mackenzie 1909 1996 Q123709
1292 George Kidd 1909 1988 Q123709
1293 Tom Steele 1909 1990 Escòcia
1294 Mea Allan 1909 1982 Q1908426
1295 William Gemmell Cochran 1909 1980 Glasgow
1296 Andrew Hay 1909 Escòcia
1297 Nigel Tranter 1909 2000 Glasgow
1298 Helen Adam 1909 1993 Glasgow
1299 Jimmy Robertson 1910 Q123709
1300
Portrait de Stephen Gilbert.jpg
Stephen Gilbert 1910 2007 Escòcia
1301 Ronald Kinnoch 1910 1995 Q123709
1302
Cameron of Lochiel coat of arms.svg
Donald Hamish Cameron of Lochiel 1910 2004 Escòcia
1303 George Millar 1910 2005 Q2682379
1304
Walter Gore at Merioola.jpg
Walter Gore 1910 1979 Escòcia
1305 Jay Turnbull 1911 1992 Escòcia
1306 Jean Ewen 1911 1987 Escòcia
1307 William Hughes, Baron Hughes 1911 1999 Q123709
1308 Jimmy Milne 1911 1997 Q123709
1309 Ian Fraser, Baron Fraser of Tullybelton 1911 1989 Glasgow
1310 David Walker 1911 1992 Q123709
1311 Willie Phillips 1911 1992 Escòcia
1312 Mike Gilbert 1911 2002 Q1818828
1313 Viola Keats 1911 1998 Q1014524
1314
UK Women 4x100m team 1928 Olympics (cropped).jpg
Cissie Stewart 1911 2008 Q123709
1315 Matthew Dymond 1911 1996 Aberdeenshire
1316 Margot Bennett 1912 1980 Q2967298
1317 Stephen McGill 1912 2005 Glasgow
1318 Robert Lickley 1912 1998 Q123709
1319 Bill Kennedy 1912 1989 Q1018756
1320
George Davie 1.jpg
George Elder Davie 1912 2007 Q123709
1321 William Young 1912 2012 Escòcia
1322 Robert Forbes Combe 1912 1952 Aberdeenshire
1323 W. B. Gallie 1912 1998 Q2967298
1324 Laurie Duff 1912 2002 Escòcia
1325
Margaret Duchess of Argyll crop.jpg
Margaret Campbell, Duchess of Argyll 1912 1993 Q1018543
1326 Tommy Gray 1913 1992 Escòcia
1327 Jack Stubbs 1913 1997 Escòcia
1328 Winifred Drinkwater 1913 1996 Q7973987
1329 Paul Curran 1913 1986 Escòcia
1330 Douglas Stewart 1913 1991 Escòcia
1331 Benny Lynch 1913 1946 Glasgow
1332 Jimmy Dougal 1913 1999 Q3778259
1333 Joseph Kyle 1913 1993 Escòcia
1334
Bundesarchiv B 145 Bild-F088120-0001, Gordon Craig.jpg
Gordon A. Craig 1913 2005 Glasgow
1335 Robert Browning 1914 1997 Glasgow
1336 Dave Russell 1914 2000 Q123709
1337 Charles St Clair, 17th Lord Sinclair 1914 2004 Q126514
1338 William Gillies 1914 1986 Escòcia
1339 George Paterson 1914 1985 Q3778259
1340 Duncan Macrae 1914 2007 Escòcia
1341 George Chisholm 1915 1997 Glasgow
1342 John Anderson 1915 1987 Q123709
1343 Edward Boyd 1916 1989 Q206926
1344 Dawson Walker 1916 1973 Q123709
1345 Cyril Bowles 1916 1999 Glasgow
1346
Lieutenant Commander GE Hunt, DSO, DSC, RN (Art.IWM ART LD 5391).jpg
George Hunt 1916 2011 Q1011562
1347
Douglas Fraser, ca. 1981.jpeg
Douglas Fraser 1916 2008 Glasgow
1348 Colin Norman Mackenzie 1917 1994 Q2305643
1349 William Mole 1917 1962 Escòcia
1350 Allan Cameron 1917 2011 Q3299043
1351
KennethCampbellVC.jpg
Kenneth Campbell 1917 1941 Q1018756
1352 Davie Shaw 1917 1977 Escòcia
1353
John Harris (1947).png
John Harris 1917 1988 Glasgow
1354 David Blair 1917 1985 Escòcia
1355 Phillip Clancey 1917 2001 Glasgow
1356 Denis Forman 1917 2013 Q126514
1357 Murray MacLehose 1917 2000 Glasgow
1358 Andrew Crawford 1917 1994 Glasgow
1359 Robert Carson 1918 2006 Escòcia
1360 Sheila Burnford 1918 1984 Escòcia
1361
Bill Strannigan.jpg
Bill Strannigan 1918 1997 Escòcia
1362 Robert Craig 1919 1943 Escòcia
1363 Iain Tennant 1919 2006 Q1012054
1364 Gerry Follon 1919 1993 Q123709
1365 Andy Aitken 1919 2000 Escòcia
1366 Ian Sneddon 1919 2000 Glasgow
1367 Henry Morris 1919 1993 Q123709
1368 David M. Stewart 1920 1984 Escòcia
1369 Ian Buchan 1920 1965 Escòcia
1370 Richard Grayson 1922 2005 Escòcia
1371 Willie Hurrell 1920 1999 Q123709
1372 Willie Thornton 1920 1991 Escòcia
1373 Alan MacNaughtan 1920 2002 Q1908426
1374
Edwin Morgan by Alex Boyd.jpg
Edwin Morgan 1920 2010 Glasgow
1375 Joe Henderson 1920 1980 Glasgow
1376 Victor Turner 1920 1983 Glasgow
1377 Jack McNie 1920 2006 Escòcia
1378 Alf Boyd 1920 1998 Q123709
1379 Hugh O'Connor 1921 1967 Escòcia
1380 George Thomson, Baron Thomson of Monifieth 1921 2008 Q123709
1381 Charlie Dempsey 1921 2008 Glasgow
1382 Leslie A. Geddes 1921 2009 Escòcia
1383 Walter Perry 1921 2003 Q123709
1384 Andrew Ronald Mitchell 1921 2007 Q123709
1385 Alick Isaacs 1921 1967 Glasgow
1386 Matt Gillies 1921 1998 Q204940
1387 George Hill 1921 2002 Q123709
1388 Alex Shirley 1921 1990 Q1438673
1389 James Inglis 1922 1951 Escòcia
1390
Large Horse- William Turnbull.jpg
William Turnbull 1922 2012 Q123709
1391 Billy Williamson 1922 2006 Q2967298
1392 Iain Hamilton 1922 2000 Glasgow
1393
Bobby Campbell (1947).png
Bobby Campbell 1922 2009 Glasgow
1394 William Cochran 1922 2003 Escòcia
1395
BenjaminCremeNYClecture2008.jpg
Benjamin Creme 1922 2016 Glasgow
1396 David Letham 1923 2007 Escòcia
1397 M. A. R. Herries 1923 1995 Q126514
1398 Douglas Elliot 1923 2005 Escòcia
1399 Billy Steel 1923 1982 Q3778259
1400 Elizabeth Sellars 1923 Glasgow
1401
MoiraPatersonBritishOpen.jpg
Moira Milton 1923 2012 Q2967298
1402 Gordon Jackson 1923 1990 Glasgow
1403 Jimmy McColl 1924 2013 Escòcia
1404 Willie Hastie 1924 1995 Escòcia
1405 Mary Catherine Tinney 1924 2006 Escòcia
1406 Anne Macaulay 1924 1998 Q201149
1407 Graeme Moodie 1924 2007 Q123709
1408 John McGarrity 1925 2006 Q201149
1409 George Kidd 1925 1998 Q123709
1410 Gordon Y. Craig 1925 Q1438673
1411 Alex Forbes 1925 2014 Q123709
1412 Ninian Sanderson 1925 1985 Glasgow
1413
Cardinal winning.JPG
Thomas Winning 1925 2001 Escòcia
1414 George Higgins 1925 1993 Q123709
1415 Harry Haddock 1925 1998 Glasgow
1416 Alexander Trocchi 1925 1984 Glasgow
1417 Joe Locherty 1925 2000 Q123709
1418 Rosemary Hutton 1925 2004 Q123709
1419 Dickson Mabon 1925 2008 Glasgow
1420
Alistair McCorquodale in the Olympic Village, London 1948.jpg
Alastair McCorquodale 1925 2009 Glasgow
1421 Ian MacNaughton 1925 2002 Glasgow
1422 Gerald Hammond 1926 Escòcia
1423 Jimmy McGill 1926 2013 Q1010328
1424 Douglas Haldane 1926 2012 Q126514
1425
James Stirling 01.jpg
James Stirling 1926 1992 Glasgow
1426 Neil Kennedy-Cochran-Patrick 1926 1994 Escòcia
1427 George Merchant 1926 2015 Q123709
1428 Edward Lyons 1926 2010 Glasgow
1429 Stanley Baxter 1926 Glasgow
1430 Robert Kilpatrick, Baron Kilpatrick of Kincraig 1926 2015 Q201149
1431 George William Gray 1926 2013 Escòcia
1432 Patrick Jenkin 1926 2016 Escòcia
1433 Frank Quinn 1926 2008 Q1018756
1434 Thomas Hetherington 1926 2007 Q126514
1435 Ron Wilson 1926 2010 Q123709
1436 Allan Brown 1926 2011 Q201149
1437 Bobby Dougan 1926 2010 Glasgow
1438 Ian Harnett 1926 2001 Escòcia
1439 Pat Callaghan 1927 2009 Escòcia
1440 Ian Henderson 1927 2013 Aberdeenshire
1441 John Crabbe Cunningham 1927 1980 Escòcia
1442 John McLevy 1927 2002 Q123709
1443 Stewart McCallum 1927 1992 Q1908426
1444 Bobby Evans 1927 2001 Glasgow
1445 Bruce Millan 1927 2013 Q123709
1446
Ronald D. Laing.jpg
Ronald David Laing 1927 1989 Glasgow
1447 Michael Rosen 1927 2018 Q123709
1448 Thomas K. Caughey 1927 Escòcia
1449 Tiny Wharton 1927 2005 Glasgow
1450 Joe Hutton 1927 1999 Q123709
1451
BoLindgrenNormanMacleodBenidorm1990.jpg
Norman Macleod 1927 1991 Glasgow
1452 Eddie Marsh 1927 2010 Q123709
1453 Bill Knox 1928 1999 Glasgow
1454 A. Ian Scott 1928 2007 Glasgow
1455
Tommy Docherty 2017 01.jpg
Tommy Docherty 1928 Glasgow
1456 Alex Arnold 1928 Escòcia
1457
Sydney-jordan-by-joe-zatter.jpg
Sydney Jordan 1928 Q123709
1458 Alan Paterson 1928 1999 Glasgow
1459 Iain T. A. C. Adamson 1928 2010 Q123709
1460 Willie Fernie 1928 2011 Q201149
1461
Fotothek df roe-neg 0006288 011 Radrennfahrer beim Etappenstart auf dem Karl-Mar.jpg
Ian Steel 1928 2015 Glasgow
1462 Ron Thomson 1929 2004 Escòcia
1463 Olive McFarland 1929 2011 Escòcia
1464
Alasdair MacIntyre.jpg
Alasdair MacIntyre 1929 Glasgow
1465 Danny Malloy 1929 Q3778259
1466 Gudrun Ure 1929 Q1011562
1467
Pat Page working on The Secret Cabaret.jpg
Pat Page 1929 2010 Q123709
1468 Sam Shields 1929 1986 Q3778259
1469 Jimmy MacEwan 1929 2017 Q123709
1470 Bob Wyllie 1929 1981 Q123709
1471 Ian Armit 1929 1992 Q201149
1472 John Garrow 1929 2016 Q123709
1473 Stan Kane 1929 2015 Escòcia
1474 Harry Yorston 1929 1992 Escòcia
1475 John Mone 1929 2016 Glasgow
1476 Winnie Ewing 1929 Glasgow
1477 John Duffy 1929 2004 Q123709
1478 Eddie McLaren 1929 Q123709
1479 Jack Stewart-Clark 1929 Escòcia
1480 Ewan Fenton 1929 2006 Q123709
1481 George Blues 1930 Escòcia
1482 John Woods 1930 Escòcia
1483 Donald Malcolm 1930 2013 Escòcia
1484 Isla Cameron 1930 1980 Escòcia
1485 Jackie Mudie 1930 1992 Q123709
1486 Chuck Hay 1930 2017 Escòcia
1487 Jimmy Deuchar 1930 1993 Q123709
1488 Hamish MacInnes 1930 Q126514
1489 Andy White 1930 2015 Glasgow
1490 Tommy Dysart 1930 Escòcia
1491
Princess Margaret.jpg
Princess Margaret, Countess of Snowdon 1930 2002 Q1529151
1492 Ronald "Ronnie" Campbell Simpson 1930 2004 Glasgow
1493
Adrienne-corri-trailer.jpg
Adrienne Corri 1930 2016 Glasgow
1494 John Young 1930 2011 Glasgow
1495 David Stronach 1931 Escòcia
1496
Roy Bosier .jpg
Roy Bosier 1931 2004 Escòcia
1497 Bobby Collins 1931 2014 Glasgow
1498 David Rose 1931 Q1012401
1499 Lonnie Donegan 1931 2002 Glasgow
1500 Bill Souter 1931 2012 Q123709
1501 John Kennedy 1931 1989 Glasgow
1502 Malcolm Caldwell 1931 1978 Escòcia
1503 Troy Kennedy Martin 1932 2009 Glasgow
1504 Rory McEwen 1932 1982 Escòcia
1505 Malcolm Peat 1932 2017 Q123709
1506
PhyllidaLaw05.jpg
Phyllida Law 1932 Glasgow
1507 Paddy McFarlane 1932 2013 Escòcia
1508 Walter Scott 1932 1988 Q5301155
1509 Ian Kennedy 1932 Q123709
1510 John Coyle 1932 2016 Escòcia
1511 Rab Stewart 1932 Escòcia
1512 Bert McCann 1932 2017 Q123709
1513 Alexander M. C.‏ MacGregor 1932 2011 Q123709
1514 Colin Harper 1933 2004 Q1426707
1515 Tom McAnearney 1933 2012 Q123709
1516 Mary Ure 1933 1975 Glasgow
1517 Ian Foote 1933 1996 Glasgow
1518 John Dair 1933 2005 Q123709
1519 Gordon Barclay Corbet 1933 Q123709
1520 Harold Davis 1933 2018 Escòcia
1521 John McHardy Sinclair 1933 2007 Escòcia
1522
Hedrick Smith May 2014.jpg
Hedrick Smith 1933 Q1011533
1523 Leonard Dudman 1933 2004 Q123709
1524 Dave Smith 1933 Q123709
1525 Eric Walker 1933 Escòcia
1526 Donald Macaulay, Baron Macaulay of Bragar 1933 2014 Glasgow
1527 I. Howard Marshall 1934 2015 Escòcia
1528 Bobby Cox 1934 2010 Q123709
1529 Caroline Cecily Worsley 1934 Q1438673
1530 Tommy McCulloch 1934 2016 Escòcia
1531
William Mackay.jpg
Mackay William Morton 1934 Q123709
1532 Jim Reid 1934 2009 Q123709
1533 Gordon Livingstone 1934 2017 Q123709
1534
DavidThouless 1995 UW.jpg
David J. Thouless 1934 Q1908426
1535
Chas McDevitt Aldershot 2017.jpg
Chas McDevitt 1934 Escòcia
1536 Donald McLean 1934 Escòcia
1537
Alasdair Gray (1994) by Guenter Prust.jpg
Alasdair Gray 1934 Glasgow
1538 John McCormack 1935 2014 Glasgow
1539 Alex Harvey 1935 1982 Glasgow
1540 Jim McAnearney 1935 2017 Q123709
1541 Peter Moran 1935 Glasgow
1542 John Corrie 1935 Escòcia
1543 Niall Hopper 1935 Escòcia
1544
Ruth Page.jpg
Ruth Page 1935 2015 Q123709
1545
Dick McTaggart, Abel Laudonio, Kazimierz Paździor, Sandro Lopopolo 1960.jpg
Richard McTaggart 1935 Q123709
1546 Ewan Hooper 1935 Q123709
1547 John Young 1935 Escòcia
1548 Robin Neillands 1935 2006 Glasgow
1549 Jimmy Reid 1935 2017 Q123709
1550
M C Beaton by David Shankbone 1.jpg
Marion Chesney 1936 Glasgow
1551 David Bell 1936 1990 Escòcia
1552 Francis West 1936 Escòcia
1553 Ron McKinven 1936 Escòcia
1554
Bobby Wellins photo.jpg
Bobby Wellins 1936 2016 Glasgow
1555
P1080358 - Kenneth WHITE.JPG
Kenneth White 1936 Glasgow
1556 Robert Wemyss 1936 Escòcia
1557
RobertMacLennan1987.jpg
Robert Maclennan, Baron Maclennan of Rogart 1936 Glasgow
1558 Frank Sandeman 1936 Q123709
1559 Donald Mackay 1936 Glasgow
1560 Bobby Reid 1936 2000 Q123709
1561
Mitsubishi Lancer 1500 Sédan Rallye Front.JPG
Andrew Cowan 1936 Escòcia
1562 Brian Coburn 1936 1989 Escòcia
1563 Stevie Chalmers 1936 Glasgow
1564
Alan W. Black.jpg
Alan W. Black 1937 Escòcia
1565 Anne Kristen 1937 1996 Glasgow
1566 Bobby Thomson 1937 Q123709
1567 Jimmy Briggs 1937 2011 Q123709
1568 Alec Milne 1937 Q123709
1569 Alex Milne 1937 Q123709
1570 Peter Smith 1937 Escòcia
1571 John Egan 1937 Q1010328
1572
Donald Dewar.jpg
Donald Dewar 1937 2000 Glasgow
1573 Campbell Christie 1937 2011 Q2342092
1574 Phil Shulman 1937 Glasgow
1575 Ashley Booth 1937 2014 Q123709
1576 David Lee 1938 2008 Escòcia
1577 John Paisley 1938 Escòcia
1578 Ian Brady 1938 2017 Glasgow
1579 David Sturrock 1938 Q123709
1580 Bertie Auld 1938 Glasgow
1581 James D. McCawley 1938 1999 Glasgow
1582 Henry Keswick 1938 Escòcia
1583 Iain Macmillan 1938 2006 Q123709
1584 Bill Martin 1938 Q1414040
1585 Peter Buchanan 1938 Escòcia
1586 Alexander Young 1938 1997 Glasgow
1587 John Jesnor Lindsay 1939 Escòcia
1588 William W. Murdoch 1939 Escòcia
1589
Paddycrerand.jpg
Pat Crerand 1939 Glasgow
1590 Donald MacCormick 1939 2009 Escòcia
1591 Bob Valentine 1939 Q123709
1592 Charlie Gough 1939 2015 Escòcia
1593
Jackie Stewart speaking.jpg
Jackie Stewart 1939 Dunbartonshire
1594 Brian Shillinglaw 1939 2007 Escòcia
1595 Ian McCulloch 1939 Glasgow
1596
Frank McLintock.jpg
Frank McLintock 1939 Glasgow
1597 Gus Ferguson 1940 Escòcia
1598 Lindsay L. Cooper 1940 2001 Glasgow
1599 Tommy McKechnie 1940 2009 Q1438673
1600 Barbara Kelly 1940 Q126514
1601 Jim Baikie 1940 2017 Orcadas
1602
Eddie McCreadie.jpg
Eddie McCreadie 1940 Glasgow
1603 Lena Martell 1940 Glasgow
1604
Official portrait of Baroness Smith of Gilmorehill crop 2.jpg
Elizabeth Smith, Baroness Smith of Gilmorehill 1940 Escòcia
1605 Jim Alder 1940 Glasgow
1606
Ian Lang, Baron Lang of Monkton.jpg
Ian Lang, Baron Lang of Monkton 1940 Glasgow
1607 Jim Goldie 1940 Q3778259
1608 Jimmy Gabriel 1940 Q123709
1609 Alex Smith 1940 Escòcia
1610 Ian Jenkins 1941 Q1818828
1611 Andrew Robertson 1941 Escòcia
1612 Denis Jack 1941 Escòcia
1613 Norman Stone 1941 Glasgow
1614 Andy Lochhead 1941 Q1438673
1615 Hammy McMeechan 1941 2012 Escòcia
1616
Malcolm Longair (8750955675).jpg
Malcolm Longair 1941 Q123709
1617
Sir Ming Campbell MP 2008 cropped.jpg
Menzies Campbell 1941 Glasgow
1618
Alexander cockburn 2.jpg
Alexander Cockburn 1941 2012 Escòcia
1619
ChristopherBigsby.jpg
Christopher Bigsby 1941 Q123709
1620 Dick Donnelly 1941 2016 Q123709
1621 Agnes M. Schou 1941 Escòcia
1622
Maggie Jencks statue @ Maggie's Centre, Edinburgh.jpg
Maggie Keswick Jencks 1941 1995 Q126514
1623 Freda Brierley 1942 Q123709
1624 Fergus McCann 1942 Escòcia
1625 Jock Young 1942 2013 Q206934
1626 Rennie Fritchie, Baroness Fritchie 1942 Q201149
1627 Eddie Mulheron 1942 2015 Escòcia
1628 Prentis Hancock 1942 Glasgow
1629 Simon Keswick 1942 Escòcia
1630 Peter Grimwade 1942 1990 Escòcia
1631 George Simpson, Baron Simpson of Dunkeld 1942 Q123709
1632 Andy King 1942 2015 Escòcia
1633 Ernie Ross 1942 Q123709
1634 Fergus Murray 1942 Q123709
1635 Ian Blyth 1942 Q123709
1636
GilPatersonMSP20110510.JPG
Gil Paterson 1942 Glasgow
1637
Billy Connolly Festival Cine Sidney.jpg
Billy Connolly 1942 Glasgow
1638
HannahFischerElizabethToniSpiraVHShietzing.B.JPG
Elizabeth T. Spira 1942 2019 Glasgow
1639 George T. Miller 1943 Escòcia
1640 Brian Joseph Friel 1943 Escòcia
1641 Tommy Morrison 1943 Q2011685
1642 Jim Craig 1943 Glasgow
1643 John Urquhart Cameron 1943 Q123709
1644 Gordon Wallace 1943 Q123709
1645 Kenny Cameron 1943 Q123709
1646 John McHugh 1943 Escòcia
1647 Dick Lowrie 1943 Escòcia
1648 Andy Roxburgh 1943 Glasgow
1649
Bobby Lennox (1971).jpg
Bobby Lennox 1943 Q1018756
1650
Andrew Jennings.jpg
Andrew Jennings 1943 Escòcia
1651
Bill-Dundee-In-Ring-2018.png
Bill Dundee 1943 Q123709
1652 Allan Gray 1943 Escòcia
1653 Isobel Black 1943 Escòcia
1654 Ron Geesin 1943 Q206926
1655 Jimmy Mackay 1943 1998 Escòcia
1656 Bernard McKenna 1944 Escòcia
1657 Don Ritchie 1944 2018 Aberdeenshire
1658 Robert Frank 1944 Escòcia
1659 Norman Schofield 1944 Q1818828
1660 Campbell Armstrong 1944 2013 Glasgow
1661 Danus Skene 1944 2016 Q123709
1662 Andrew Arbuckle 1944 Q201149
1663 Andrew Welsh 1944 Glasgow
1664 David Huish 1944 Q1012054
1665 Peter Gowans 1944 2009 Q123709
1666 George Keith 1944 Escòcia
1667 Alistair Asprey 1944 Escòcia
1668 Mike Hewitt 1944 Q123709
1669 Joyce Barclay 1944 Q123709
1670 Robert Smith, Baron Smith of Kelvin 1944 Glasgow
1671
Kralingen1970.jpg
Leslie Harvey 1944 1972 Glasgow
1672 Jim Whyte 1944 Q1010328
1673
John McFall MP 2008 cropped.jpg
John McFall, Baron McFall of Alcluith 1944 Glasgow
1674 Doug McMillan 1944 Q123709
1675
Photograph of Christopher Richard Markwell.jpg
Christopher Richard Markwell 1944 Q1818828
1676
George Graham (1970).png
George Graham 1944 Glasgow
1677 Alex Ward 1945 2012 Escòcia
1678
Kralingen1970.jpg
Maggie Bell 1945 Glasgow
1679 Peter Masson 1945 2010 Escòcia
1680 George Mudie 1945 Q123709
1681 Hamish MacKenzie 1945 Q3778259
1682 Eric Woolfson 1945 2009 Glasgow
1683 Ida Random 1945 Escòcia
1684
Bill Paterson.jpg
Bill Paterson 1945 Glasgow
1685 Sandy Davie 1945 Q123709
1686
Michael Martin MP.jpg
Michael Martin 1945 2018 Glasgow
1687
PatDoherty.jpg
Pat Doherty 1945 Glasgow
1688 Jim Wilson 1945 Escòcia
1689 Brian McGinlay 1945 Glasgow
1690
AlStewart.jpg
Al Stewart 1945 Glasgow
1691
John McAfee Def Con (14902350795) (cropped).jpg
John McAfee 1945 Escòcia
1692 Pat McMahon 1945 Q2011685
1693 Colin Dunwoodie 1945 2008 Glasgow
1694 Brian Connolly 1945 1997 Glasgow
1695
RobGibsonMSP20110510.JPG
Rob Gibson 1945 Glasgow
1696 Carol Kidd 1945 Glasgow
1697 John Kane 1945 Q123709
1698 George Gibson 1945 Escòcia
1699
Jim Mullen.jpg
Jim Mullen 1945 Glasgow
1700 Jimmy Rooney 1945 Q123709
1701 Brian Gallagher 1945 Escòcia
1702 Giles Walker 1946 Q123709
1703 Margaret Christl 1946 Escòcia
1704 John Clifton 1946 Escòcia
1705
Donovan Washington 2007.jpg
Donovan 1946 Glasgow
1706
BrianCoxTIFFSept2011.jpg
Brian Cox 1946 Q123709
1707 James Kelman 1946 Glasgow
1708 Jim Donnelly 1946 Escòcia
1709
Neil MacGregor Frankfurter Buchmesse 2015.JPG
Neil MacGregor 1946 Glasgow
1710 Ken Hyder 1946 Q123709
1711 Stuart Christie 1946 Glasgow
1712
Bill Forsyth 2009 2.jpg
Bill Forsyth 1946 Glasgow
1713
Gordon Plotkin.jpg
Gordon Plotkin 1946 Glasgow
1714 Jim Dempsey 1946 Escòcia
1715 George Young 1946 2017 Glasgow
1716 Brian Hall 1946 2015 Glasgow
1717 John Lunn 1946 1973 Q201149
1718 Peter Lorimer 1946 Q123709
1719
AlexLigertwood02.JPG
Alex Ligertwood 1946 Glasgow
1720 Ian Whitehead 1946 Escòcia
1721 John G. Williams 1946 Aberdeenshire
1722
Breslin.jpg
Theresa Breslin 1947 Escòcia
1723
Martin Walker crop.jpg
Martin Walker 1947 Escòcia
1724 John Muir 1947 2018 Escòcia
1725 Murdo MacLeod 1947 Escòcia
1726 Adam Ingram 1947 Glasgow
1727 David Reid 1947 Escòcia
1728
Gentle Giant.jpg
Derek Shulman 1947 Glasgow
1729 Lewis Moonie, Baron Moonie 1947 Q123709
1730 David Stewart 1947 2018 Glasgow
1731 Simon Louvish 1947 Glasgow
1732 Kenny Aird 1947 Glasgow
1733 Bill Aitken 1947 Glasgow
1734
MaryScanlonMSP20110509.JPG
Mary Scanlon 1947 Q123709
1735 John Wilkie 1947 Q123709
1736 Peter Beckers 1947 1996 Q123709
1737 Frank Munro 1947 2011 Q123709
1738 James Moffat 1948 Escòcia
1739 Ray Petri 1948 1989 Q123709
1740 Willie McCulloch (footballer, born 1948) 1948 Escòcia
1741 Eddie Gray 1948 Glasgow
1742 Ronnie Sharp 1948 Escòcia
1743
2011-05-12 Sam Malcolmson.jpg
Sam Malcolmson 1948 Escòcia
1744 John McAllion 1948 Glasgow
1745 Scott Fitzgerald 1948 Glasgow
1746
Dick Gaughan 2.jpg
Dick Gaughan 1948 Glasgow
1747
DenisMacShane.jpg
Denis MacShane 1948 Glasgow
1748 Derek Stewart 1948 Escòcia
1749 Essam E. Khalil 1948 Escòcia
1750 Gerard Menuhin 1948 Escòcia
1751
GJ losing.JPG
Gordon Jackson 1948 Q1018756
1752 Alistair Irwin 1948 Q123709
1753 Ross Benson 1948 2005 Escòcia
1754 Ian Hume 1948 Escòcia
1755 George Taylor 1948 Q123709
1756
Lulu cropped.jpg
Lulu 1948 Glasgow
1757 Bob Edmond 1948 Escòcia
1758 Jacqueline Mitelman 1949 Escòcia
1759
AlanGrant.jpeg
Alan Grant 1949 Escòcia
1760
F. Gwynplaine MacIntyre, aka Froggy (retouched).jpg
F. Gwynplaine MacIntyre 1949 2010 Escòcia
1761 Jim Henry 1949 Q123709
1762 John Duncan 1949 Q123709
1763
Spelmoment, Bestanddeelnr 924-3470 (Connolly).jpg
George Connelly 1949 Q201149
1764
AnneMcGuireMPPortrait.jpg
Anne McGuire 1949 Glasgow
1765 John Taylor 1949 Escòcia
1766
Markknopfler20061.jpg
Mark Knopfler 1949 Glasgow
1767 Hamish Stuart 1949 Glasgow
1768 Hilton McRae 1949 Q123709
1769 Jim Twaddale 1950 Escòcia
1770 Kevin McGreskin 1950 Escòcia
1771
RuthMaguireMSP-Nov2016.jpg
Ruth Maguire 1950 Highlands
1772 Bob Simpson 1950 Escòcia
1773 Susan Rae 1950 Q123709
1774 Jamie Clarkston Collins 1950 Escòcia
1775
Rhona Brankin.jpg
Rhona Brankin 1950 Glasgow
1776
AnnabelGoldieMSP20110510.JPG
Annabel Goldie 1950 Glasgow
1777 Simon Taylor 1950 Q201149
1778 William Blair 1950 Escòcia
1779 George Urquhart 1950 Escòcia
1780
Danny McGrain (8668845197).jpg
Danny McGrain 1950 Glasgow
1781 Brian Alderson 1950 1997 Q123709
1782 Robbie McIntosh 1950 1974 Q123709
1783
Official portrait of Baroness Kennedy of The Shaws crop 2.jpg
Helena Kennedy, Baroness Kennedy of The Shaws 1950 Glasgow
1784
John Paul Young.jpg
John Paul Young 1950 Glasgow
1785 Neil Hood 1950 Escòcia
1786 Davie Kemp 1950 Q123709
1787 Robin Pilcher 1950 Q123709
1788
IanDavidsonMPPortrait.jpg
Ian Davidson 1950 Q1012401
1789 John MacLennan 1950 1980 Escòcia
1790 Lennox Cowie 1950 Q1012401
1791 James Dillon 1950 Glasgow
1792 Jim McCluskey 1950 2013 Q207111
1793 Anthony G. Miller 1951 Escòcia
1794 Kenneth McConnell 1951 2006 Q123709
1795
Philip Tartaglia1.png
Philip Tartaglia 1951 Glasgow
1796
Official portrait of John McNally crop 2.jpg
John McNally 1951 Q3778259
1797
Eddie Kelly (1970).png
Eddie Kelly 1951 Glasgow
1798 Sharman Macdonald 1951 Glasgow
1799 Iain Phillip 1951 Q123709
1800
Gordon Brown official.jpg
Gordon Brown 1951 Q1016935
1801 Ian Sommerville 1951 Glasgow
1802
Kenny Dalglish 2009 Singapore.jpg
Kenny Dalglish 1951 Glasgow
1803 Leslie Mottram 1951 Escòcia
1804 Anne Kirk 1951 Escòcia
1805
Mike Miller (golfer).JPG
Mike Miller 1951 Q2967298
1806 Billy Laing 1951 Escòcia
1807 Juliet Cadzow 1951 Escòcia
1808
Roseanna Cunningham, Minister for Environment (1).jpg
Roseanna Cunningham 1951 Glasgow
1809
SandraWhiteMSP20110510.JPG
Sandra White 1951 Glasgow
1810
JimDiamond.jpg
Jim Diamond 1951 2015 Glasgow
1811
Marlyn-Glen.jpg
Marlyn Glen 1951 Q123709
1812
BOB THEIL DECEMBER 2013.jpg
Bob Theil 1951 Escòcia
1813 Iain Luke 1951 Q123709
1814 Tom Wilson 1951 2004 Escòcia
1815 Charlie Gordon 1951 Glasgow
1816 Alan Rough 1951 Glasgow
1817 John Rea 1951 Escòcia
1818
Joe Jordan.jpg
Joe Jordan 1951 Escòcia
1819 Derek Brechin 1951 2009 Escòcia
1820 David Burns, Lord Burns 1952 Escòcia
1821 Hans Pufal 1952 Escòcia
1822 Joe Watson 1952 2000 Escòcia
1823 Irene McGugan 1952 Angus
1824
Michaelmarra.pk (3).jpg
Michael Marra 1952 2012 Q123709
1825
Official portrait of Jim Fitzpatrick crop 2.jpg
Jim Fitzpatrick 1952 Glasgow
1826 Pat McCluskey 1952 Q1010328
1827 David Leslie 1952 Q123709
1828 David Urquhart 1952 Escòcia
1829
John Robertson 1.jpg
John Robertson 1952 Glasgow
1830 Hugh O'Donnell 1952 Glasgow
1831
Margaret McCulloch.jpg
Margaret McCulloch 1952 Glasgow
1832
Oliver knussen.jpg
Oliver Knussen 1952 2018 Glasgow
1833 Michael Coulter 1952 Glasgow
1834
Prosser SandYacht Nov 2003 lzn.jpg
Patrick Prosser 1952 Glasgow
1835 George Wood 1952 Q5301155
1836
JimSheridanMPPortrait.jpg
Jim Sheridan 1952 Glasgow
1837 Ian Sunter 1952 Q123709
1838 Alex Bruce 1952 Q123709
1839
David Knopfler blacksheep 2017 1989.jpg
David Knopfler 1952 Glasgow
1840 Michael Hunter 1953 Glasgow
1841 Alastair McKenzie 1953 1997 Escòcia
1842 Alex Stott 1953 1998 Escòcia
1843 John Alexander 1953 Escòcia
1844 Pauline Little 1953 Escòcia
1845 Jim Ferrier 1953 Escòcia
1846 Bill Martin 1953 Escòcia
1847 Ian Read 1953 Escòcia
1848 Francis Payne 1953 Escòcia
1849 Margot Livesey 1953 Escòcia
1850 Dorothy Lee 1953 Escòcia
1851 William Mackinnon 1953 Glasgow
1852
Malcolm Young en 2010.jpg
Malcolm Young 1953 2017 Glasgow
1853
Ian Frazer portrait.jpg
Ian Frazer 1953 Glasgow
1854
JamesDornanMSP20110507.JPG
James Dornan 1953 Glasgow
1855
Stephen Batchelor.jpg
Stephen Batchelor 1953 Q123709
1856 Jim Devine 1953 Q1016707
1857 David Russell 1953 Glasgow
1858 David Baikie 1953 Escòcia
1859 John McGlynn 1953 Escòcia
1860
Fiona McTaggart MP for Slough.jpg
Fiona Mactaggart 1953 Glasgow
1861 Roy Laidlaw 1953 Escòcia
1862 Derek Johnstone 1953 Q123709
1863 Danny Cameron 1953 Q123709
1864 Jimmy Allan 1953 Escòcia
1865 Bobby McAvan 1953 Q123709
1866 Gregor Fisher 1953 Glasgow
1867 David Salariya 1954 Q123709
1868 Irene Oldfather 1954 Glasgow
1869 James Gourlay 1954 Escòcia
1870
Chuck Dixon.jpg
Chuck Dixon 1954 Escòcia
1871 Ian Britton 1954 2016 Q123709
1872 Iain McColl 1954 2013 Escòcia
1873
Ian Cussick 2012.jpg
Ian Cussick 1954 Q123709
1874
Tom Sermanni in 2011.JPG
Tom Sermanni 1954 Glasgow
1875 Frank Hadden 1954 Q123709
1876
George Galloway 2007-02-24.jpg
George Galloway 1954 Q123709
1877 Mel Holden 1954 1981 Q123709
1878
Klarfeld Horse Trainter GAI WATERHOUSE.jpg
Gai Waterhouse 1954 Escòcia
1879 Frank Gray 1954 Glasgow
1880
Official portrait of James Gray crop 2.jpg
James Gray 1954 Glasgow
1881 Ian Black 1954 2006 Escòcia
1882 Derek Spalding 1954 Q123709
1883 Ian Steen 1954 Q123709
1884 Lyndsay McIntosh 1955 Glasgow
1885 Robert J. Harris 1955 Q123709
1886 Jimmy Calderwood 1955 Glasgow
1887
AngusYoung.JPG
Angus Young 1955 Glasgow
1888
RonnieMac12.jpg
Ronald MacDonald 1955 Escòcia
1889 Willie Miller 1955 Glasgow
1890 John Stroyan 1955 Escòcia
1891
Douglas Flint - World Economic Forum Annual Meeting 2012.jpg
Douglas Flint 1955 Glasgow
1892 Derek Addison 1955 Q123709
1893 David Batchelor 1955 Q123709
1894 David W. Garland 1955 Q123709
1895
EddieCampbell.png
Eddie Campbell 1955 Glasgow
1896 Julie Maxton 1955 Escòcia
1897
Robert Currey 2010.jpg
Robert Currey 1955 Q123709
1898
George Fergusson.jpg
George Fergusson 1955 Escòcia
1899 Bobby Reid 1955 Escòcia
1900 Andy Thomson 1955 Q201149
1901
Andy Gray 2004-10-23.jpg
Andy Gray 1955 Glasgow
1902 Janice Galloway 1955 Q1018756
1903 John MacPhail 1955 Q123709
1904 William Young 1955 Glasgow
1905
Carol Ann Duffy at Humber Mouth 2009 (3646825708).jpg
Carol Ann Duffy 1955 Glasgow
1906 Martin Millar 1956 Glasgow
1907 Robert H. McNaught 1956 Escòcia
1908
Craig Russell Photo2.jpg
Craig Russell 1956 Q201149
1909 Bill Roscoe 1956 Q123709
1910 Douglas Jackson 1956 Q1012401
1911 Graeme Payne 1956 Q123709
1912 Tom Curran 1956 Escòcia
1913
Graham Watson MEP.JPG
Graham Watson 1956 Q1818828
1914
Bb3-billbutler.jpg
Bill Butler 1956 Glasgow
1915
Ron Donachie.jpg
Ron Donachie 1956 Q123709
1916 John Lunn 1956 Glasgow
1917 David Narey 1956 Q123709
1918 Kenny Murphy 1956 Q123709
1919 Tommy Cumming 1956 Escòcia
1920 Derek Forbes 1956 Glasgow
1921
George Lyon MEP at Bournemouth 2009.jpg
George Lyon 1956 Q1818828
1922 Jim Sweeney 1956 Escòcia
1923 Maggie Reilly 1956 Glasgow
1924 Steve Archibald 1956 Glasgow
1925 Jim Morton 1956 Q123709
1926
Stevie Young with ACDC Tacoma WA Feb 2 2016.jpg
Stevie Young 1956 Glasgow
1927
JimMcGovernMPPortrait.jpg
Jim McGovern 1956 Glasgow
1928 John Holt 1956 Q123709
1929
HanzalaMalikMSP20110601.jpg
Hanzala Malik 1956 Glasgow
1930
Bill Stark - Schottland U-21 (1).jpg
Billy Stark 1956 Glasgow
1931
Linda Fabiani.jpg
Linda Fabiani 1956 Glasgow
1932 Tommy Burns 1956 2008 Glasgow
1933
Dr Andrew Mackenzie FRS.jpg
Andrew Mackenzie 1956 Escòcia
1934 Douglas Chalmers 1957 Q123709
1935
Official portrait of Barry Gardiner crop 2.jpg
Barry Gardiner 1957 Glasgow
1936
Billy-Mackenzie-Dundee-Scotland-1985.jpg
Billy Mackenzie 1957 1997 Q123709
1937
McGhee, Mark.jpg
Mark McGhee 1957 Glasgow
1938
JohannLamontMSPgreenjacket.jpg
Johann Lamont 1957 Glasgow
1939 Cammy Fraser 1957 Q123709
1940
John Wark.jpg
John Wark 1957 Glasgow
1941 Ewan Stewart 1957 Glasgow
1942 Christopher Cullen 1957 Q123709
1943 George Torrance 1957 Q1818828
1944
Fergus Ewing, Minister for Community Safety (2).jpg
Fergus Ewing 1957 Glasgow
1945 Bobby Glennie 1957 Q123709
1946 Michael Caton-Jones 1957 Q204940
1947 Ken Wilson 1957 Escòcia
1948
FionaMcLeodMSP20110507.JPG
Fiona McLeod 1957 Glasgow
1949
Ricky Ross, Deacon Blue.jpg
Ricky Ross 1957 Q123709
1950 Gerry Hughes 1958 Escòcia
1951
Prof Peter Gow.jpg
Peter Gow 1958 Escòcia
1952
Elizabeth Ann Macgregor January 2012 (2).jpg
Elizabeth Ann Macgregor 1958 Q123709
1953 Colin Prior 1958 Q1438673
1954 David Newton 1958 Glasgow
1955 William Harrison Binnie 1958 Escòcia
1956 Charlotte Gordon Cumming 1958 Escòcia
1957 Kate Maclean 1958 Q123709
1958
David-R-Ross-Elderslie.jpg
David R. Ross 1958 2010 Q1016935
1959 Robert MacKenzie 1958 Escòcia
1960
Peter Capaldi by Gage Skidmore.jpg
Peter Capaldi 1958 Glasgow
1961
John Duncan, British Virgin Islands.jpg
John Duncan 1958 Q123709
1962 John Crichton-Stuart, 7th Marquess of Bute 1958 Q1818828
1963 Janis Hughes 1958 Glasgow
1964
Robert MILLAR (cropped).jpg
Robert Millar 1958 Glasgow
1965 Tom Waddell 1958 Q123709
1966 Davie Dodds 1958 Q123709
1967 Murdo MacLeod 1958 Glasgow
1968
Jimmy Lindsay.jpg
Jimmy Lindsay 1958 Escòcia
1969 Moray Callum 1958 Q126514
1970
MargaretCurranMP.jpg
Margaret Curran 1958 Glasgow
1971 Duncan MacEwan 1958 Q123709
1972 Allan Boath 1958 Q123709
1973 Debi Gliori 1959 Glasgow
1974
James Boyle (academic).jpg
James Boyle 1959 Escòcia
1975 Peter White 1959 Escòcia
1976 Mark Easton 1959 Q1908426
1977 Archie Fraser 1959 Escòcia
1978
JacksonCarlawMSP20110509.JPG
Jackson Carlaw 1959 Q1018543
1979 Paul Mounsey 1959 Escòcia
1980 Craig Armstrong 1959 Glasgow
1981 Peter Lawwell 1959 Escòcia
1982
Andrew Dunlop, Baron Dunlop.jpg
Andrew Dunlop 1959 Dunbartonshire
1983
Jim Kerr - Simple Minds.jpg
Jim Kerr 1959 Glasgow
1984 Lorraine Fullbrook 1959 Glasgow
1985 Bill Carroll 1959 Escòcia
1986 Brian Robertson 1959 Escòcia
1987 Brian Scrimgeour 1959 Q123709
1988 Charlie Egan 1959 Q1010328
1989 Gary Murray 1959 Q123709
1990 Frank Duffy 1959 2010 Q201149
1991
Eddi Reader2.jpg
Eddi Reader 1959 Glasgow
1992 Eddie Lennie 1959 Glasgow
1993
Rose McDowall Nocturnal Culture Night 10 2015 03.jpg
Rose McDowall 1959 Glasgow
1994
Jimmy Vee.jpg
Jimmy Vee 1959 Escòcia
1995
Ch Burchill.jpg
Charlie Burchill 1959 Glasgow
1996 Stewart Russell 1960 Escòcia
1997
GordonMacDonaldMSP20120529.jpg
Gordon MacDonald 1960 Glasgow
1998
RichardElliot05.jpg
Richard Elliot 1960 Glasgow
1999 Gus Malone 1960 Q123709
2000
Grant morrison.jpg
Grant Morrison 1960 Glasgow
2001
Lord Strathclyde.jpg
Thomas Galbraith, 2nd Baron Strathclyde 1960 Glasgow
2002
ProfEleanorCampbellportraitphoto.jpg
Eleanor Campbell 1960 Q1818828
Q1147435
2003
IanRankin.jpg
Ian Rankin 1960 Escòcia
2004 Chris Gray 1960 Escòcia
2005 Mike Veitch 1960 Escòcia
2006
AnnabelleEwingMSP20110510.JPG
Annabelle Ewing 1960 Glasgow
2007
Stephen Kerr MP - official photo 2017.jpg
Stephen Kerr 1960 Q123709
2008
George Rossi.jpg
George Rossi 1960 Q1414040
2009 Graeme Sharp 1960 Glasgow
2010 Ronnie Wood 1960 Escòcia
2011 Richard Oram 1960 Escòcia
2012 Chris Sawyer 1961 Q123709
2013
W. N. Herbert.jpg
W. N. Herbert 1961 Q123709
2014 Carol Anne Davis 1961 Q123709
2015 James O'Donnell 1961 Escòcia
2016
Graham McTavish SDCC 2014 (cropped).jpg
Graham McTavish 1961 Glasgow
2017
Mcnab rd6 4thEUIO.JPG
Colin McNab 1961 Q123709
2018 Kenny MacDonald 1961 Q123709
2019
Susan Boyle.jpg
Susan Boyle 1961 Q1016707
2020 Ray Farningham 1961 Q123709
2021
Robert Carlyle 2011 cropped.jpg
Robert Carlyle 1961 Maryhill
2022 Ralph Milne 1961 2015 Q123709
2023
Sarah Boyack MSP.jpg
Sarah Boyack 1961 Glasgow
2024
Frances Curran.jpg
Frances Curran 1961 Glasgow
2025 Rosie Kane 1961 Glasgow
2026 Paul Hanvidge 1961 Escòcia
2027
Jimmy Somerville 2015.jpg
Jimmy Somerville 1961 Glasgow
2028
JeffWardWithJersey2007.jpg
Jeff Ward 1961 Glasgow
2029 Andrew Crumey 1961 Glasgow
2030 Albert Kidd 1961 Q123709
2031 Steve Richards 1961 Q123709
2032 Peter Johnstone 1961 Escòcia
2033 Kenny Clark 1961 Escòcia
2034 Nicola Morgan 1961 Escòcia
2035 Charlie Nicholas 1961 Glasgow
2036 Scot Young 1962 2014 Q123709
2037
Manda Scott.jpg
Manda Scott 1962 Glasgow
2038
Matthew Bannister - EMP 01A.jpg
Matthew Bannister 1962 Escòcia
2039
Ray Houghton 1995.jpg
Ray Houghton 1962 Glasgow
2040 Brenda Bennett 1962 Escòcia
2041 Gary Clark 1962 Q123709
2042
Clare Grogan.jpg
Clare Grogan 1962 Glasgow
2043 John Reilly 1962 Q123709
2044
Ged Grimes.jpg
Ged Grimes 1962 Q123709
2045 Charlie Adam 1962 2012 Q123709
2046
Lieutenant General Gordon Messenger RM.jpg
Gordon Messenger 1962 Q123709
2047
Owen Paul.jpg
Owen Paul 1962 Glasgow
2048
Andrew Innes 2011.jpg
Andrew Innes 1962 Escòcia
2049
Craig Ferguson in 2007.jpg
Craig Ferguson 1962 Glasgow
2050 Danny Crainie 1962 Q1010328
2051 Dave Mitchell 1962 Glasgow
2052 Paul Motwani 1962 Glasgow
2053
Frank McAveety MSP.jpg
Frank McAveety 1962 Glasgow
2054
Ross Montgomery 2012.jpg
Ross Montgomery 1962 Escòcia
2055 Vivienne Baillie 1963 Escòcia
2056 Morag Wise, Lady Wise 1963 Escòcia
2057
DON PATERSON READS AT BRIDLINGTON POETRY FESTIVAL.jpg
Don Paterson 1963 Q123709
2058 Kate Cassidy 1963 Escòcia
2059 Neil Poulton 1963 Escòcia
2060
Official portrait of Stewart Hosie crop 2.jpg
Stewart Hosie 1963 Q123709
2061 Ian Cairns</