Categoria:Modèl esbòs

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Avertiment per la categorizacion dels modèls

Per mai d'informacion sus aqueste sistèma, vejatz la pagina principala : Discussion Categoria:Modèl. Per l'arborescéncia del sistèma actual, vejatz : Wikipèdia:Modèls/Arborescéncia.


Aquesta categoria compòrta de modèls. Per evitar que totas las paginas ligadas al modèl sián tanben categorizadas, mercé de seguir la procedura seguenta.

  1. Dins lo cas que lo messatge es permanent (ex: ligam portal), cal categorizar lo modèl en utilizant la balisa : <noinclude> en fin d'article.
    En l'utilizant de la manièra seguenta : <noinclude>[[Categoria:nom de la categoria volguda|{{subst:PAGENAME}}]]</noinclude>
    Cal plan s'avisar de pas daissar d'espaci liure abans !
    Per contra, se pòt inserir de sauts de linha dins lo contengut de la balisa <noinclude>...</noinclude>
  2. Dins lo cas que lo messatge es substituit pel còdi (utilizacion de subst), es pas mai necessari de los categorizar via lor pagina de discussion : lo problèma es estat resolgut.

Vejatz tanben :

  Aquesta categoria recampa de messatges qu'an vocacion a demorar ligats a la pagina de modèl (ex: modèl d'esbòs). Mercé de seguir la procedura seguenta per las categorizar.

Copiatz-empegatz aqueste còde en bas de la pagina del modèl en indicant lo nom de classament (en defugissent d'inserir un saut de linha abans):

<noinclude>
[[Categoria:Modèl esbòs|Nom (sens accent) jolqual lo modèl serà classat]]
</noinclude>

Soscategorias

Aquesta categoria dispausa pas que de la soscategoria seguenta.

Articles dins la categoria « Modèl esbòs »

Aquesta categoria conten los 7 articles seguents.