Lista dels sègles

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Anar a : navigacion, Recercar

Èras anterioras al sègle LXXX abC[modificar | modificar la font]

Millenni XII abC de l’an 12000 abC a l’an 11001 abC
Sègle CXX abC de l’an 12000 abC a l’an 11901 abC
Sègle CXIX abC de l’an 11900 abC a l’an 11801 abC
Sègle CXVIII abC de l’an 11800 abC a l’an 11701 abC
Sègle CXVII abC de l’an 11700 abC a l’an 11601 abC
Sègle CXVI abC de l’an 11600 abC a l’an 11501 abC
Sègle CXV abC de l’an 11500 abC a l’an 11401 abC
Sègle CXIV abC de l’an 11400 abC a l’an 11301 abC
Sègle CXIII abC de l’an 11300 abC a l’an 11201 abC
Sègle CXII abC de l’an 11200 abC a l’an 11101 abC
Sègle CXI abC de l’an 11100 abC a l’an 11001 abC
Modèl:Millenni XI abC de l’an 11000 abC a l’an 10001 abC
Sègle CX abC de l’an 11000 abC a l’an 10901 abC
Sègle CIX abC de l’an 10900 abC a l’an 10801 abC
Sègle CVIII abC de l’an 10800 abC a l’an 10701 abC
Sègle CVII abC de l’an 10700 abC a l’an 10601 abC
Sègle CVI abC de l’an 10600 abC a l’an 10501 abC
Sègle CV abC de l’an 10500 abC a l’an 10401 abC
Sègle CIV abC de l’an 10400 abC a l’an 10301 abC
Sègle CIII abC de l’an 10300 abC a l’an 10201 abC
Sègle CII abC de l’an 10200 abC a l’an 10101 abC
Sègle CI abC de l’an 10100 abC a l’an 10001 abC
Millenni X abC de l’an 10000 abC a l’an 9001 abC
Sègle C abC de l’an 10000 abC a l’an 9901 abC
Sègle XCIX abC de l’an 9900 abC a l’an 9801 abC
Sègle XCVIII abC de l’an 9800 abC a l’an 9701 abC
Sègle XCVII abC de l’an 9700 abC a l’an 9601 abC
Sègle XCVI abC de l’an 9600 abC a l’an 9501 abC
Sègle XCV abC de l’an 9500 abC a l’an 9401 abC
Sègle XCIV abC de l’an 9400 abC a l’an 9301 abC
Sègle XCIII abC de l’an 9300 abC a l’an 9201 abC
Sègle XCII abC de l’an 9200 abC a l’an 9101 abC
Sègle XCI abC de l’an 9100 abC a l’an 9001 abC
Millenni IX abC de l’an 9000 abC a l’an 8001 abC
Sègle XC abC de l’an 9000 abC a l’an 8901 abC
Sègle LXXXIX abC de l’an 8900 abC a l’an 8801 abC
Sègle LXXXVIII abC de l’an 8800 abC a l’an 8701 abC
Sègle LXXXVII abC de l’an 8700 abC a l’an 8601 abC
Sègle LXXXVI abC de l’an 8600 abC a l’an 8501 abC
Sègle LXXXV abC de l’an 8500 abC a l’an 8401 abC
Sègle LXXXIV abC de l’an 8400 abC a l’an 8301 abC
Sègle LXXXIII abC de l’an 8300 abC a l’an 8201 abC
Sègle LXXXII abC de l’an 8200 abC a l’an 8101 abC
Sègle LXXXI abC de l’an 8100 abC a l’an 8001 abC

Èras del sègle LXXX al sègle XLI abC[modificar | modificar la font]

Millenni VIII abC de l’an 8000 abC a l’an 7001 abC
Sègle LXXX abC de l’an 8000 abC a l’an 7901 abC
Sègle LXXIX abC de l’an 7900 abC a l’an 7801 abC
Sègle LXXVIII abC de l’an 7800 abC a l’an 7701 abC
Sègle LXXVII abC de l’an 7700 abC a l’an 7601 abC
Sègle LXXVI abC de l’an 7600 abC a l’an 7501 abC
Sègle LXXV abC de l’an 7500 abC a l’an 7401 abC
Sègle LXXIV abC de l’an 7400 abC a l’an 7301 abC
Sègle LXXIII abC de l’an 7300 abC a l’an 7201 abC
Sègle LXXII abC de l’an 7200 abC a l’an 7101 abC
Sègle LXXI abC de l’an 7100 abC a l’an 7001 abC
Millenni VII abC de l’an 7000 abC a l’an 6001 abC
Sègle LXX abC de l’an 7000 abC a l’an 6901 abC
Sègle LXIX abC de l’an 6900 abC a l’an 6801 abC
Sègle LXVIII abC de l’an 6800 abC a l’an 6701 abC
Sègle LXVII abC de l’an 6700 abC a l’an 6601 abC
Sègle LXVI abC de l’an 6600 abC a l’an 6501 abC
Sègle LXV abC de l’an 6500 abC a l’an 6401 abC
Sègle LXIV abC de l’an 6400 abC a l’an 6301 abC
Sègle LXIII abC de l’an 6300 abC a l’an 6201 abC
Sègle LXII abC de l’an 6200 abC a l’an 6101 abC
Sègle LXI abC de l’an 6100 abC a l’an 6001 abC
Millenni VI abC de l’an 6000 abC a l’an 5001 abC
Sègle LX abC de l’an 6000 abC a l’an 5901 abC
Sègle LIX abC de l’an 5900 abC a l’an 5801 abC
Sègle LVIII abC de l’an 5800 abC a l’an 5701 abC
Sègle LVII abC de l’an 5700 abC a l’an 5601 abC
Sègle LVI abC de l’an 5600 abC a l’an 5501 abC
Sègle LV abC de l’an 5500 abC a l’an 5401 abC
Sègle LIV abC de l’an 5400 abC a l’an 5301 abC
Sègle LIII abC de l’an 5300 abC a l’an 5201 abC
Sègle LII abC de l’an 5200 abC a l’an 5101 abC
Sègle LI abC de l’an 5100 abC a l’an 5001 abC
Millenni V abC de l’an 5000 abC a l’an 4001 abC
Sègle L abC de l’an 5000 abC a l’an 4901 abC
Sègle XLIX abC de l’an 4900 abC a l’an 4801 abC
Sègle XLVIII abC de l’an 4800 abC a l’an 4701 abC
Sègle XLVII abC de l’an 4700 abC a l’an 4601 abC
Sègle XLVI abC de l’an 4600 abC a l’an 4501 abC
Sègle XLV abC de l’an 4500 abC a l’an 4401 abC
Sègle XLIV abC de l’an 4400 abC a l’an 4301 abC
Sègle XLIII abC de l’an 4300 abC a l’an 4201 abC
Sègle XLII abC de l’an 4200 abC a l’an 4101 abC
Sègle XLI abC de l’an 4100 abC a l’an 4001 abC

Èras del sègle XL al sègle Ièr abC[modificar | modificar la font]

Millenni IV abC de l’an 4000 abC a l’an 3001 abC
Sègle XL abC de l’an 4000 abC a l’an 3901 abC
Sègle XXXIX abC de l’an 3900 abC a l’an 3801 abC
Sègle XXXVIII abC de l’an 3800 abC a l’an 3701 abC
Sègle XXXVII abC de l’an 3700 abC a l’an 3601 abC
Sègle XXXVI abC de l’an 3600 abC a l’an 3501 abC
Sègle XXXV abC de l’an 3500 abC a l’an 3401 abC
Sègle XXXIV abC de l’an 3400 abC a l’an 3301 abC
Sègle XXXIII abC de l’an 3300 abC a l’an 3201 abC
Sègle XXXII abC de l’an 3200 abC a l’an 3101 abC
Sègle XXXI abC de l’an 3100 abC a l’an 3001 abC
Millenni III abC de l’an 3000 abC a l’an 2001 abC
Sègle XXX abC de l’an 3000 abC a l’an 2901 abC
Sègle XXIX abC de l’an 2900 abC a l’an 2801 abC
Sègle XXVIII abC de l’an 2800 abC a l’an 2701 abC
Sègle XXVII abC de l’an 2700 abC a l’an 2601 abC
Sègle XXVI abC de l’an 2600 abC a l’an 2501 abC
Sègle XXV abC de l’an 2500 abC a l’an 2401 abC
Sègle XXIV abC de l’an 2400 abC a l’an 2301 abC
Sègle XXIII abC de l’an 2300 abC a l’an 2201 abC
Sègle XXII abC de l’an 2200 abC a l’an 2101 abC
Sègle XXI abC de l’an 2100 abC a l’an 2001 abC
Millenni II abC de l’an 2000 abC a l’an 1001 abC
Sègle XX abC de l’an 2000 abC a l’an 1901 abC
Sègle XIX abC de l’an 1900 abC a l’an 1801 abC
Sègle XVIII abC de l’an 1800 abC a l’an 1701 abC
Sègle XVII abC de l’an 1700 abC a l’an 1601 abC
Sègle XVI abC de l’an 1600 abC a l’an 1501 abC
Sègle XV abC de l’an 1500 abC a l’an 1401 abC
Sègle XIV abC de l’an 1400 abC a l’an 1301 abC
Sègle XIII abC de l’an 1300 abC a l’an 1201 abC
Sègle XII abC de l’an 1200 abC a l’an 1101 abC
Sègle XI abC de l’an 1100 abC a l’an 1001 abC
Millenni I abC de l’an 1000 abC a l’an 1 abC
Sègle X abC de l’an 1000 abC a l’an 901 abC
Sègle IX abC de l’an 900 abC a l’an 801 abC
Sègle VIII abC de l’an 800 abC a l’an 701 abC
Sègle VII abC de l’an 700 abC a l’an 601 abC
Sègle VI abC de l’an 600 abC a l’an 501 abC
Sègle V abC de l’an 500 abC a l’an 401 abC
Sègle IV abC de l’an 400 abC a l’an 301 abC
Sègle III abC de l’an 300 abC a l’an 201 abC
Sègle II abC de l’an 200 abC a l’an 101 abC
Sègle Ièr abC de l’an 100 abC a l’an 1 abC

Èras modèrnas[modificar | modificar la font]

Millenni I de l’an 1 a l’an 1000
Sègle Ièr de l’an 1 a l’an 100
Sègle II de l’an 101 a l’an 200
Sègle III de l’an 201 a l’an 300
Sègle IV de l’an 301 a l’an 400
Sègle V de l’an 401 a l’an 500
Sègle VI de l’an 501 a l’an 600
Sègle VII de l’an 601 a l’an 700
Sègle VIII de l’an 701 a l’an 800
Sègle IX de l’an 801 a l’an 900
Sègle X de l’an 901 a l’an 1000
Millenni II de l’an 1001 a l’an 2000
Sègle XI de l’an 1001 a l’an 1100
Sègle XII de l’an 1101 a l’an 1200
Sègle XIII de l’an 1201 a l’an 1300
Sègle XIV de l’an 1301 a l’an 1400
Sègle XV de l’an 1401 a l’an 1500
Sègle XVI de l’an 1501 a l’an 1600
Sègle XVII de l’an 1601 a l’an 1700
Sègle XVIII de l’an 1701 a l’an 1800
Sègle XIX de l’an 1801 a l’an 1900
Sègle XX de l’an 1901 a l’an 2000
Millenni III de l’an 2001 a l’an 3000
Sègle XXI de l’an 2001 a l’an 2100
Sègle XXII de l’an 2101 a l’an 2200
Sègle XXIII de l’an 2201 a l’an 2300
Sègle XXIV de l’an 2301 a l’an 2400
Sègle XXV de l’an 2401 a l’an 2500
Sègle XXVI de l’an 2501 a l’an 2600
Sègle XXVII de l’an 2601 a l’an 2700
Sègle XXVIII de l’an 2701 a l’an 2800
Sègle XXIX de l’an 2801 a l’an 2900
Sègle XXX de l’an 2901 a l’an 3000