Modèl:Blòc de citacion

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
 Documentacion[modificar] [purgar]

Exemple[Modificar lo còdi]

« catalan Recorda tant a fra Luis que, com dèiem, cal pensar que l'hauria llegit més d'una vegada; i no solament a la cartoixa —⁠on tant es va llegir el dominic⁠—, sinó també abans del seu ingrés durant la seva virtuosa vida com a pintor a Toledo. Aquesta influència ens demostra no solament com de generalment i profund van penetrar els escrits dels nostres místics al sentiment dels espanyols sinó, a més a més, com la sensibilitat d'alguns artistes els descobria un sentit expressiu, concorde o idèntic al que sentien com a impuls i determinant del seu art.

occitan Rebremba aitant a fra' Loís que, coma disiam, cal pensar que l'auriá legit mai d'un còp; e pas solament a la chartrosa —⁠ont aitant s'es legit lo dominic⁠—, mas tanben abans son admission pendent sa vertuosa vida coma pintre a Toledo. Aquela influéncia non nos demòstra pas solament coma de generalament e prigond an penetrat los escrits de nòstres mistics al sentiment dels espanhòls mas, en mai, coma la sensibilitat de qualques artistas los descobrissiá un sens expressiu, concòrdia o identica a çò que sentián coma aviada e determinant de son art. »
— Emilio Orozco, Manierismo y barroco (1981) pp.100-10
{{Blòc de citacion
|Recorda tant a fra Luis que, com dèiem, cal pensar que l'hauria llegit més d'una vegada; i no solament a la cartoixa —⁠on tant es va llegir el dominic⁠—, sinó també abans del seu ingrés durant la seva virtuosa vida com a pintor a Toledo. Aquesta influència ens demostra no solament com de generalment i profund van penetrar els escrits dels nostres místics al sentiment dels espanyols sinó, a més a més, com la sensibilitat d'alguns artistes els descobria un sentit expressiu, concorde o idèntic al que sentien com a impuls i determinant del seu art.
|col2=''Rebremba aitant a fra' Loís que, coma disiam, cal pensar que l'auriá legit mai d'un còp; e pas solament a la chartrosa —⁠ont aitant s'es legit lo dominic⁠—, mas tanben abans son admission pendent sa vertuosa vida coma pintre a Toledo. Aquela influéncia non nos demòstra pas solament coma de generalament e prigond an penetrat los escrits de nòstres mistics al sentiment dels espanhòls mas, en mai, coma la sensibilitat de qualques artistas los descobrissiá un sens expressiu, concòrdia o identica a çò que sentián coma aviada e determinant de son art.''
|Emilio Orozco, ''Manierismo y barroco'' (1981) pp.100-10
|lenga1=ca
|lenga2=oc
}}

Afichar una citacion

Paramètres del modèl[Edita les dades de la plantilla]

ParamètreDescripcionTipeEstatut
Citacion1

Tèxt de la citacion.

Desconegutobligatori
Autor2

Autor de la citacion

Desconegutsuggerit
Font3

Luòc ont i a la citacion.

Desconegutsuggerit
Color de las verguetas4

"silver" per defècte

Desconegutopcional
Alinhacion5

las valors possiblas son left (esquèrra), right (dreita) o center (centre) (left per defècte)

Desconegutopcional
Largor6

valor numerica entre 1 e 1000 pixèls per la largor del tèxt.

Desconegutopcional
2a colomnacol2

Afichar una citacion dins una nòva colomna

Desconegutopcional
Lenga de la primièra colomnalenga1

Lenga dins la quala es escrita lo tèxt de la primièra citacion.

Plantillaopcional
Lenga de la segonda colomnalenga2

Lenga dins la quala es escrita lo tèxt de la primièra citacion.

Desconegutopcional