Fichièr:LibreOffice Calc 7.1.2 (released in 2021-04, running on Linux and GNOME with the default icon set).png

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(2 578 × 2 170 pixèl, talha del fichièr: 399 Ko, tipe MIME: image/png)

Descripcion

Descripcion
Data
Font taken by user:FMM-1992
Autor The Document Foundation

Publicat jos licéncia(s)

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència. Llicència de programari lliure:

The contents of this file are subject to the Mozilla Public License Version 2 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License. You may obtain a copy of the License at:

https://www.mozilla.org/en-US/MPL/2.0/

Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing rights and limitations under the License.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual5 mai de 2021 a 05.56Miniatura per la version del 5 mai de 2021 a 05.562 578×2 170 (399 Ko)1992 FARHAADUploaded a work by The Document Foundation from taken by user:FMM-1992 with UploadWizard

I a ges de pagina que compòrta un ligam vèrs aqueste imatge.

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Metadonadas