Fichièr:AmaroK.png

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(1 280 × 750 pixèl, talha del fichièr: 138 Ko, tipe MIME: image/png)

Descripcion Screenshot of the audio software amaroK.
Font Trabalh personal
Autor liquidat
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència. Llicència de programari lliure:

GNU head

Aquest treball és programari lliure. Podeu redistribuir-lo i modificar-lo sota els termes de la Llicència Pública General GNU (GNU GPL), publicada per la Free Software Foundation; en la seva versió número 2 o en qualsevol posterior. Aquesta obra es distribueix sota l'esperança que sigui d'utilitat, però sense cap mena de garantia, fins i tot sense la garantia implícita de comercialització o d'adequació per a un propòsit particular. Vegeu els texts de la versió 2 i de la versió 3 de la GNU GPL per a més detalls.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


Captura del reproductor de audio amaroK, mostrando tanto la ventana del reproductor como el gestor de listas de reproducción.

The GNU head is probably under Free Art License -- check first!

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

image/png

ad39ee44026aa16b3862effa1d7294a2057c833b

141 208 Byte

750 píxel

amplada catalan

1 280 píxel

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual23 junh de 2005 a 08.52Miniatura per la version del 23 junh de 2005 a 08.521 280×750 (138 Ko)LiquidatamaroK KDE Audioplayer There is no contenct (like covers, music names or such things) on this screenshot which could be under another license than gfdl.
3 mai de 2005 a 18.14Miniatura per la version del 3 mai de 2005 a 18.14888×712 (135 Ko)JMPerez~commonswikiCaptura del reproductor de audio amaroK, mostrando tanto la ventana del reproductor como el gestor de listas de reproducción. {{GPL}}

I a ges de pagina que compòrta un ligam vèrs aqueste imatge.