Fichièr:Seal of the University of Bologna.svg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(Fichièr SVG, resolucion de 1 595 × 1 595 pixèls, talha : 128 Ko)

Descripcion
English: Seal of the University of Bologna, Italy
Deutsch: Siegel der Universität Bologna, Italien
日本語: イタリアのボローニャ大学の校章
Data Vectorized 2010-05-14
Font Vectorization of raster image from [1]
Autor Vectorized by User:Nandhp
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)

2002 restyling of ancient logo by Augusto Sezanne made in 1888; modern additions are not substsantial enough to create a copyright.

Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Cal incloure una etiqueta de domini públic als Estats Units per indicar perquè aquesta obra és en domini públic als Estats Units.
Public domain
Public domain
Aquest fitxer és en el domini públic en els Estats Units. Això és aplicable a obres dels EUA on el copyright ha expirat, sovint perquè la seva primera publicació va ser abans de l'1 de gener de 1929. Vegeu aquesta pàgina per a més detalls.

United States
United States
Podria ser que aquesta imatge no estigui en el domini públic fora dels Estats Units (especialment on no s'aplica la regla del termini més curt per obres dels EUA, com Canada, la Xina continental (no a Hong Kong ni Macau), Alemanya, Mèxic i Suïssa). El creador i any de publicació són informació essencial i s'han de proporcionar. Vegeu Viquipèdia:Drets d'autor per a més detalls.
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.
Trademarked Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.
Autras versions Existing raster version: Image:Bologna University seal.jpg


 
Aqueste imatge vectorial es estat creat amb Inkscape .

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

image/svg+xml

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual25 genièr de 2022 a 06.51Miniatura per la version del 25 genièr de 2022 a 06.511 595×1 595 (128 Ko)Btq2022
27 abril de 2016 a 10.50Miniatura per la version del 27 abril de 2016 a 10.50381×380 (241 Ko)Malinionreduced dimensions, and file size
15 mai de 2010 a 00.19Miniatura per la version del 15 mai de 2010 a 00.191 096×1 093 (461 Ko)Nandhp{{Information |Description={{en|1=Seal of the University of Bologna, Italy}} {{de|Siegel der Universität Bologna, Italien}} {{ja|イタリアのボローニャ大学

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas