MediaWiki:Bad image list

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Los imatges qu'apareisson dins aquesta lista son interdiches dins los articles. Per de rasons de performància, svp ensajatz de conservar aquesta pagina corta, a mens de 10 KB.

Per èsser inscrich sus aquesta lista, l'imatge deu:

  1. es pas utilizat sus cap de pagina enciclopedica e far l'objècte d'un consensús dins aqueste sens sus la pagina de discussion de l'imatge o sus la pagina de discussion de l'article lo mai susceptible de l'acuelhir (i.e. aquesta lista deu pas venir un esplech de censura).
  2. es estat utilizat per efectuar de vandalisme massiu.
  3. pòt ofensar una granda proporcion d'utilizaires.

De mai, aquesta mesura deu èsser temporària. Per un imatge cargat dirèctament sus la wikipèdia occitana, una procedura deu èsser tanlèu començada sus Wikipèdia:Imatges de suprimir. A l'eissida de la decision comunautària, l'imatge deu èsser siá suprimida, siá levada de la lista. Per un imatge cargat sus Commons, la meteissa procedura deu èsser adobada sus Commons:Deletion requests.

Per un vandalisme menor o un imatge que pòt èsser utilizat endacòm mai dins l'enciclopèdia, las tecnicas normalas de combat contra lo vandalisme dèvon èsser utilizadas (revocacion, blocatge) sens utilizar una tecnica « pesuca » coma aquesta pagina.