Capitanis regents de Sant Marin al s. XX

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Salta a la navegació Salta a la cerca

Vaquí los capitanis regents de Sant Marin en foncion al s. XX.

Annada Semèstre Capitanis reggents
1901 abril Luigi Tonnini Marino Nicolini
octobre Antonio Belluzzi Pasquale Busignani
1902 abril Onofrio Fattori Egidio Ceccoli
octobre Gemino Gozi Giacomo Marcucci
1903 abril Federico Gozi Nullo Balducci
octobre Marino Borbiconi Francesco Marcucci
1904 abril Menetto Bonelli Vincenzo Mularoni
octobre Luigi Tonnini Gustavo Babboni
1905 abril Antonio Belluzzi Pasquale Busignani
octobre Onofrio Fattori Piermatteo Carattoni
1906 abril Giovanni Belluzzi Pietro Francini
octobre Alfredo Reffi Giovanni Arzilli
1907 abril Ciro Belluzzi Francesco Pasquali
octobre Giuseppe Angeli Francesco Valli
1908 abril Menetto Bonelli Gustavo Babboni
octobre Olinto Amati Raffaele Michetti
1909 abril Luigi Tonnini Domenico Suzzi Valli
octobre Marino Borbiconi Giacomo Marcucci
1910 abril Alfredo Reffi Giovanni Arzilli
octobre Giovanni Belluzzi Luigi Lonfernini
1911 abril Moro Morri Cesare Stacchini
octobre Onofrio Fattori Angelo Manzoni Borghesi
1912 abril Gustavo Babboni Francesco Pasquali
octobre Menetto Bonelli Vincenzo Marcucci
1913 abril Giuseppe Angeli Ignazio Grazia
octobre Cirro Belluzzi Domenico Suzzi Valli
1914 abril Domenico Fattori Ferruccio Martelli
octobre Olinto Amati Cesare Stacchini
1915 abril Moro Morri Antonio Burgagni
octobre Alfredo Reffi Luigi Lonfernini
1916 abril Onofrio Fattori Ciro Francini
octobre Gustavo Babboni Giovanni Arzilli
1917 abril Egisto Morri Vincenzo Marcucci
octobre Angelo Manzoni Borghesi Giuseppe Balducci
1918 abril Ferruccio Martelli Ermenegildo Mularoni
octobre Protogene Belloni Francesco Morri
1919 abril Domenico Vicini Pietro Suzzi Valli
octobre Moro Morri Francesco Pasquali
1920 abril Marino Rossi Ciro Francini
5 dicembre Carlo Balsimelli Simone Michelotti
1921 abril Marino Della Balda Vincenzo Francini
octobre Egisto Morri Giuseppe Lanci
1922 abril Eugenio Reffi Giovanni Arzilli
octobre Onofrio Fattori Giuseppe Balducci
1923 abril Giuliano Gozi Filippo Mularoni
octobre Marino Borbiconi Mario Michetti
1924 abril Angelo Manzoni Borghesi Francesco Mularoni
octobre Francesco Morri Girolamo Gozi
1925 abril Marino Fattori Augusto Mularoni
octobre Valerio Pasquali Marco Marcucci
1926 abril Manlio Gozi Giuseppe Mularoni
octobre Giuliano Gozi Ruggero Morri
1927 abril Gino Gozi Marino Morri
octobre Marino Rossi Nelson Burgagni
1928 abril Domenico Suzzi Valli Francesco Pasquali
octobre Francesco Morri Melchiorre Filippi
1929 abril Girolamo Gozi Filippo Mularoni
octobre Ezio Balducci Aldo Busignani
1930 abril Manlio Gozi Marino Lonfernini (entrò lo 10 de setembre)
Turiddu Foschi (16 de setembre)
octobre Valerio Pasquali Gino Ceccoli
1931 abril Angelo Manzoni Borghesi Francesco Mularoni
octobre Domenico Suzzi Valli Marino Morri
1932 abril Giuliano Gozi Pompeo Righi
octobre Gino Gozi Ruggero Morri
1933 abril Francesco Morri Settimio Belluzzi
octobre Carlo Balsimelli Melchiorre Filippi
1934 abril Marino Rossi Giovanni Lonfernini (I)
octobre Angelo Manzoni Borghesi Marino Michelotti
1935 abril Federico Gozi Salvatore Foschi
octobre Pompeo Righi Marino Morri
1936 abril Gino Gozi Ruggero Morri
octobre Francesco Morri Gino Ceccoli
1937 abril Giuliano Gozi Settimio Belluzzi
octobre Marino Rossi Giovanni Lonfernini (I)
1938 abril Manlio Gozi Luigi Mularoni
octobre Carlo Balsimelli Celio Gozi
1939 abril Pompeo Righi Marino Morri
octobre Marino Michelotti Orlando Reffi
1940 abril Angelo Manzoni Borghesi Filippo Mularoni
octobre Federico Gozi Salvatore Foschi
1941 abril Gino Gozi Secondo Menicucci
octobre Giuliano Gozi Giovanni Lonfernini (I)
1942 abril Settimio Belluzzi Celio Gozi
octobre Carlo Balsimelli Renato Martelli
1943 abril Marino Michelotti Bartolomeo Manzoni Borghesi
octobre Marino Della Balda Sante Lonfernini
1944 abril Francesco Balsimelli Sanzio Valentini
octobre Teodoro Lonfernini Leonida Suzzi Valli
1945 abril Alvaro Casali Vittorio Valentini
octobre Ferruccio Martelli Secondo Fiorini
1946 abril Giuseppe Forcellini Vincenzo Pedini
octobre Filippo Martelli Luigi Montironi
1947 abril Marino Della Balda Luigi Zafferani
octobre Domenico Forcellini Mariano Ceccoli
1948 abril Arnaldo Para Giuseppe Renzi
octobre Giordano Giacomini Domenico Tomassoni
1949 abril Ferruccio Martelli Primo Bugli
octobre Vincenzo Pedini Agostino Biordi
1950 abril Giuseppe Forcellini Primo Taddei
octobre Marino Della Balda Luigi Montironi
1951 abril Alvaro Casali Romolo Giacomini
octobre Domenico Forcellini Giovanni Terenzi
1952 abril Domenico Morganti Mariano Ceccoli
octobre Arnaldo Para Eugenio Bernardini
1953 abril Vincenzo Pedini Alberto Reffi
octobre Giordano Giacomini Giuseppe Renzi
1954 abril Giuseppe Forcellini Secondo Fiorini
octobre Agostino Giacomini Luigi Montironi
1955 abril Domenico Forcellini Vittorio Meloni
octobre Primo Bugli Giuseppe Maiani
1956 abril Mario Nanni Enrico Andreoli
octobre Mariano Ceccoli Eugenio Bernardini
1957 abril Giordano Giacomini Primo Marani
10 d'octobre Govèrn provisòri: F. Bigi, A. Casali, P. Giancecchi, Z. G. Savoretti
27 d'octobre Marino Valdes Franciosi Federico Micheloni
1958 abril Zaccaria Giovanni Savoretti Stelio Montironi
octobre Domenico Forcellini Pietro Reffi
1959 abril Marino Benedetto Belluzzi Agostino Biordi
octobre Giuseppe Forcellini Ferruccio Piva
1960 abril Alvaro Casali Gino Vannucci
octobre Eugenio Reffi Pietro Giancecchi
1961 abril Federico Micheloni Giancarlo Ghironzi
octobre Giovanni Vito Marcucci Pio Galassi
1962 abril Domenico Forcellini Francesco Valli
octobre Antonio Maria Morganti Agostino Biordi
1963 abril Leonida Suzzi Valli Stelio Montironi
octobre Giovan Luigi Franciosi Domenico Bollini
1964 abril Marino Benedetto Belluzzi Eusebio Reffi
octobre Giuseppe Micheloni Pier Marino Mularoni
1965 abril Ferruccio Piva Federico Carattoni
octobre Alvaro Casali Pietro Reffi
1966 abril Francesco Valli Emilio Della Balda
octobre Giovanni Vito Marcucci Francesco Maria Francini
1967 abril Vittorio Rossini Alberto Lonfernini
octobre Domenico Forcellini Romano Michelotti
1968 abril Marino Benedetto Belluzzi Dante Rossi
octobre Pietro Giancecchi Aldo Zavoli
1969 abril Ferruccio Piva Stelio Montironi
octobre Alvaro Casali Giancarlo Ghironzi
1970 abril Francesco Valli Eusebio Reffi
octobre Simone Rossini Giuseppe Lonfernini
1971 abril Luigi Lonfernini Attilio Montanari
octobre Federico Carattoni Marino Vagnetti
1972 abril Marino Benedetto Belluzzi Giuseppe Micheloni
octobre Rosolino Martelli Bruno Casali
1973 abril Francesco Maria Francini Primo Bugli
octobre Antonio Lazzaro Volpinari Giovan Luigi Franciosi
1974 abril Ferruccio Piva Giordano Bruno Reffi
octobre Francesco Valli Enrico Andreoli
1975 abril Alberto Cecchetti Michele Righi
octobre Giovanni Vito Marcucci Giuseppe Della Balda
1976 abril Clelio Galassi Marino Venturini
octobre Primo Bugli Virgilio Cardelli
1977 abril Alberto Lonfernini Antonio Lazzaro Volpinari
octobre Giordano Bruno Reffi Tito Masi
1978 abril Francesco Valli Enrico Andreoli
octobre Ermenegildo Gasperoni Adriano Reffi
1979 abril Marino Bollini Lino Celli
octobre Giuseppe Amici Germano De Biagi
1980 abril Pietro Chiaruzzi Primo Marani
octobre Giancarlo Berardi Rossano Zafferani
1981 abril Gastone Pasolini Maria Lea Pedini Angelini
octobre Mario Rossi Ubaldo Biordi
1982 abril Giuseppe Maiani Marino Venturini
octobre Libero Barulli Maurizio Gobbi
1983 abril Adriano Reffi Massimo Roberto Rossini
octobre Renzo Renzi Germano De Biagi
1984 abril Gloriana Ranocchini Giorgio Crescentini
octobre Marino Bollini Giuseppe Amici
1985 abril Enzo Colombini Severiano Tura
octobre Pier Paolo Gasperoni Ubaldo Biordi
1986 abril Marino Venturini Ariosto Maiani
octobre Giuseppe Arzilli Maurizio Tomassoni
1987 abril Renzo Renzi Carlo Franciosi
octobre Gianfranco Terenzi Rossano Zafferani
1988 abril Umberto Barulli Rosolino Martelli
octobre Luciano Cardelli Reves Salvatori
1989 abril Mauro Fiorini Marino Vagnetti
octobre Gloriana Ranocchini Leo Achilli
1990 abril Adalmiro Bartolini Ottaviano Rossi
octobre Cesare Antonio Gasperoni Roberto Bucci
1991 abril Domenico Bernardini Claudio Podeschi
octobre Edda Ceccoli Marino Riccardi
1992 abril Germano De Biagi Ernesto Benedettini
octobre Romeo Morri Marino Zanotti
1993 abril Patricia Busignani Salvatore Tonelli
octobre Gian Luigi Berti Paride Andreoli
1994 abril Alberto Cecchetti Fausto Mularoni
octobre Renzo Ghiotti Luciano Ciavatta
1995 abril Marino Bollini Settimio Lonfernini
octobre Pier Natalino Mularoni Marino Venturini
1996 abril Pier Paolo Gasperoni Pietro Bugli
octobre Maurizio Rattini Giancarlo Venturini
1997 abril Paride Andreoli Pier Marino Mularoni
octobre Luigi Mazza Marino Zanotti
1998 abril Alberto Cecchetti Loris Francini
octobre Pietro Berti Paolo Bollini
1999 abril Antonello Bacciocchi Rosa Zafferani
octobre Marino Bollini Giuseppe Arzilli
2000 abril Maria Domenica Michelotti Gian Marco Marcucci
octobre Gianfranco Terenzi Enzo Colombini