Fichièr:United States Declaration of Independence.jpg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(3 923 × 4 656 pixèl, talha del fichièr: 1,88 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
English: This is a high-resolution image of the United States Declaration of Independence (article - text). This image is a version of the 1823 William Stone facsimile — Stone may well have used a wet pressing process (that removed ink from the original document onto a contact sheet for the purpose of making the engraving).
Español: Versión manuscrita de la Declaración de Independencia de los Estados Unidos. Reproducción del facsímil de William Stone (1823) en el que posiblemente se utilizó un proceso de prensado en húmedo que eliminó la tinta del documento original en una hoja de contacto con el propósito de hacer el grabado.
Data (ratification); 1776-07-02 (approval and signing)
Font numerous
Autor original: w:Second Continental Congress; reproduction: William Stone
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)
public domain; see license information below

Publicat jos licéncia(s)

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1929.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Wikipèdia

 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si creieu que aquest fitxer hauria de ser destacat també a Wikimedia Commons podeu nominar-lo.
Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Una version vectoriala d'aqueste imatge existís, dins lo format "SVG".
Deuriá èsser utilizada a la plaça de la presenta version per d'afichatges en dimensions mai grandas o que necessitan una resolucion melhora.

File:United States Declaration of Independence.jpg → File:United States Declaration of Independence.svg

Per mai d'entresenhas suls imatges vectorials, consultatz la pagina de transicion de Commons cap al format SVG.
Vejatz tanben las entresenhas a prepaus del biais que lo logicial MediaWiki supòrta los imatges al format SVG.

In other languages ([//commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Template:In_other_languages&action=edit translate this])
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Nova imatge SVG

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

4 julhet 1776Gregorian

image/jpeg

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual29 abril de 2007 a 01.15Miniatura per la version del 29 abril de 2007 a 01.153 923×4 656 (1,88 Mo)Parhamr{{Information |Description= |Source= |Date= |Author= }}
9 març de 2006 a 12.50Miniatura per la version del 9 març de 2006 a 12.501 961×2 328 (1,09 Mo)PathoschildThis is a high-resolution enhanced image of the United States Declaration of Independence (article | text). It was originally uploaded by [[w:user:Aiden|Aiden]

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas