Fichièr:London 360 from St Paul's Cathedral - Sept 2007.jpg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(17 458 × 2 904 pixèl, talha del fichièr: 17,65 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Imatge de l'année
Imatge de l'année
Imatge remarquable

Wikimedia CommonsWikipèdia

Aquesta imatge ha estat candidata a Imatge de l'any 2007.
Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges remirables) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Wikipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en alemany (Exzellente Bilder) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.


Descripcion

Descripcion
English: A 3x17 segment 360 degree panoramic view of London taken from the Golden Gallery of St Paul's Cathedral. Taken by myself with a Canon 5D and 24-105mm f/4L IS lens.
Español: Panorama de 360 grados de Londres. Foto tomada desde la Golden Gallery en la Catedral de San Pablo. Información técnica: matriz de 3x17. Fotos obtenidas con una Canon 5D y lentes 24-105mm f/4L IS.
Français : Panorama de Londres vu de la Golden Gallery de la Cathédrale Saint Paul. Panorama issu de l'assemblage de 3 rangs de 17 photos chacun. Photos prises avec un appareil photo Canon 5D et un objectif 24-105mm f/4L IS.
Türkçe: St Paul Katedralinden Londra panoraması
Data 18th of September, 2007h vg
Font Trabalh personal
Autor Diliff
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)
Résumé :
En utilisant cette image ou toute future œuvre dérivée, vous devez la publier sous la même licence. Par conséquent, toute reproduction de cette image, dans n'importe-quel média, doit apparaître avec une copie, ou un lien vers la licence.
Cette image doit impérativement être attribuée à l'auteur (DAVID ILIFF), bien en évidence à proximité de l'image.
Aucune autre condition ne peut être ajoutée ou retirée sans l'accord de l'auteur et détenteur des droits.
Veuillez prendre connaissance de l'ensemble des conditions de la licence avant d'utiliser cette image. Si vous souhaitez éclaircir les termes de la licence, ou négocier une licence moins restrictive à des fins commerciales, en dehors des limites de la GFDL/CC-BY-SA, veuillez me contacter par e-mail, ou si vous n'avez pas de compte Wikipédia, vous pouvez me laisser un message sur ma page de discussion en indiquant vos coordonnées et votre demande.
Posició de la càmera51° 30′ 49,8″ N, 0° 05′ 53,8″ O Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo
Panorama-overlay

view this Panorama with Wikipedia-articles overlay

(Help)
360°
Vegi-ho en un panorama de 360°.

Publicat jos licéncia(s)

Ieu, autor d'aquesta òbra, publiqui jos las licéncias seguentas:
GNU head Avètz la permission de copiar, distribuir e modificar aqueste document segon los tèrmes de la Licéncia de documentacion liura GNU, version 1.2 o mai recenta publicada per la Free Software Foundation; sens seccions inalterablas, sens tèxte de primièra pagina de tempa e sens tèxte de darrièra pagina de tempa. Un exemplar de la licéncia es inclús dins la seccion intitulada GNU Free Documentation License.
w:oc:Creative Commons
atribucion
Aqueste fichièr es jos licéncia Creative Commons paternitat 3.0 unported
Sètz liure :
  • de partejar – de copiar, distribuir e transmetre aquesta òbra
  • d'adaptar – d'adaptar aquesta òbra
Jos las condicions seguentas :
  • atribucion – Vos cal atribuir aquesta òbra amb lo biais especificat per l'autor o lo concedent (mas pas dins un sens que suggerís que vos apròvan o qu'apròvan l'utilizacion d'aquesta òbra).
Podètz causir la licéncia que volètz.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

51°30'49.799"N, 0°5'53.801"W

0,004 segonda

número f catalan

9

image/jpeg

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual18 setembre de 2007 a 21.33Miniatura per la version del 18 setembre de 2007 a 21.3317 458×2 904 (17,65 Mo)Diliff{{Information |Description=A 3x17 segment 360 degree panoramic view of London taken from the Golden Gallery of St Paul's Cathedral. Taken by myself with a Canon 5D and 24-105mm f/4L IS lens. |Source=self-made |Date=18th of September, 2007 |Author= [[User:

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas