Fichièr:Escut de la Província de València.svg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(Fichièr SVG, resolucion de 1 600 × 1 881 pixèls, talha : 164 Ko)

Descripcion

Descripcion
Català: Escut de la Província de València: Escut de tarj de Pere el Cerimoniós amb llambrequins. Escut paregut al que apareix a la portada d'algunes edicions de la Crònica de Ramon Muntaner. És una de les versions que utilitza la Diputació de València com a emblema institucional. (emblema) (foto)
Español: Escudo de la Provincia de Valencia: Escudo de tarja de Pedro el Ceremonioso con lambrequines. Parecido al que aparece en la portada de algunas ediciones de la Crónica de Muntaner, y que utiliza la Diputación de Valencia como uno de sus emblemas institucionales. (emblema) (foto)
English: Coat of arms of the Province of València/Valencia.
Français : Blason de la province de Valence.
Data
Font DP & Trabalh personal
Autor Macondo
Autras versions

Publicat jos licéncia(s)

Ieu, autor d'aquesta òbra, publiqui jos la licéncia seguenta:
w:oc:Creative Commons
atribucion partiment a l'identic
Sètz liure :
  • de partejar – de copiar, distribuir e transmetre aquesta òbra
  • d'adaptar – d'adaptar aquesta òbra
Jos las condicions seguentas :
  • atribucion – Vos cal atribuir aquesta òbra amb lo biais especificat per l'autor o lo concedent (mas pas dins un sens que suggerís que vos apròvan o qu'apròvan l'utilizacion d'aquesta òbra).
  • partiment a l'identic – Se modificatz, transformatz, o vos basatz sus aquesta òbra, vos cal distribuir l'òbra resultanta jos la meteissa licéncia o una licéncia similara a aquesta.
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.
Aquesta imatge mostra un símbol oficial (la Bandera, l'Himne Oficial, l'Emblema o l'Estendard de la Generalitat Valenciana) de la Comunitat Valenciana, a Espanya. L'ús d'aquests símbols té restriccions legals que són independents dels drets d'autor d'aquest arxiu concret. L'ús està regulat per la Llei 8/1984, de 4 de desembre, de símbols de la Comunitat Valenciana i el seu ús. Algunes de les restriccions són:
  • No es pot utilitzar en la Bandera, ni en l'Estendard, símbols o sigles de partits polítics, sindicats, organitzacions empresarials ni similars (Art.13).
  • L'Emblema només pot utilitzar-se en els edificis i establiments de la Generalitat, mitjans de comunicació oficials on es publiquen lleis de les Corts Valencianes, diplomes i títols lliurats per la Generalitat, documents, impressos, segells i capçaleres d'ús oficial de la Generalitat, publicacions oficials, distintius utilitzats per autoritats de la Generalitat, objectes d'ús oficial de caràcter representatiu i altres casos regulats per reglament (Arts.16 i 17).

Algunes de les excepcions són:

  • Les corporacions amb símbols distintius que coincidesquen amb els de la Comunitat els poden mantenir (art. 11).

català | English | español | +/−

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
Escut de la Província de València

Algun valor sense element de Wikidata

image/svg+xml

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual23 febrièr de 2023 a 14.17Miniatura per la version del 23 febrièr de 2023 a 14.171 600×1 881 (164 Ko)Macondocolor
25 agost de 2019 a 08.27Miniatura per la version del 25 agost de 2019 a 08.271 600×1 881 (359 Ko)Macondocolors
18 agost de 2019 a 07.59Miniatura per la version del 18 agost de 2019 a 07.591 600×1 881 (364 Ko)Macondomés semblant, colors corregits
19 decembre de 2015 a 04.58Miniatura per la version del 19 decembre de 2015 a 04.581 376×1 542 (183 Ko)MacondoUser created page with UploadWizard

Las paginas çaijós compòrtan aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Metadonadas