Fichièr:Escudo de la provincia de Zamora.svg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(Fichièr SVG, resolucion de 550 × 975 pixèls, talha : 1,03 Mo)

Descripcion

Descripcion Escudo de la provincia de Zamora (Castilla y León, España): Escudo cortado, 1º terciado en palo, a) mantelado, primero de oro, un toro al natural rampante y alterado, segundo de plata, un león rampante de gules, y mantel de sinople (que es de Toro); b) de plata, un puente de oro sobre ondas de agua de azur y plata, cimado el puente de la imagen de la Virgen con el niño y a cada lado de ella una torre, también de oro y aclarada de gules (que es de Benavente); y c) de plata, un escudo, que toca los bordes del campo, fajado de azur y oro y brochante sobre el escudo un sol de oro (que es de Villalpando); 2º partido, a) mantelado, primero y segundo de gules, una torre de oro, mantel de plata, un león rampante de gules (que es de Alcañices); medio partido de azur, una cruz de San Andrés de oro, acompañada de cuatro lises de oro, una en cada hueco, y bordura cosida de azur con ocho crecientes de plata (que es de Sanabria); y b) de oro, un castillo de oro aclarado de sable (que es de Bermillo de Sayago); medio partido de plata, un águila exployada de sable y picada de gules, superada de una corona real cerrada y a cada lado de ésta un estandarte de gules y plata astado de oro ( que es de Fuentesaúco). Sobre el todo escusón con las armas de Zamora capital. Timbre: Corona real cerrada, forrada de gules y plata. Heráldica oficial de España, escudo de la provincia de Zamora La corona real está representada como la tradicional forrada de gules.
Data
Font Trabalh personal
Autor HansenBCN
Autras versions File:Coat of Arms of Zamora Province.svg

Publicat jos licéncia(s)

Public domain Jo, el titular del copyright d'aquesta obra, l'allibero al domini públic. Això s'aplica a tot el món.
En alguns països això pot no ser legalment possible, en tal cas:
Jo faig concessió a tothom del dret d'usar aquesta obra per a qualsevol propòsit, sense cap condició llevat d'aquelles requerides per la llei.
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Algun valor sense element de Wikidata

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual24 decembre de 2008 a 16.27Miniatura per la version del 24 decembre de 2008 a 16.27550×975 (1,03 Mo)HansenBCNcoronas
21 abril de 2008 a 19.06Miniatura per la version del 21 abril de 2008 a 19.06550×975 (944 Ko)HansenBCNtoro torete
20 abril de 2008 a 19.05Miniatura per la version del 20 abril de 2008 a 19.05550×975 (949 Ko)HansenBCN{{Information |Description=Escudo de la provincia de Zamora (Castilla y León, España): ''Escudo cortado, 1º terciado en palo, a) mantelado, primero de oro, un toro al natural rampante y alterado, segundo de plata, un león rampante de gules, y mantel d

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.