Musèu de la Musica : Diferéncia entre lei versions

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Contengut suprimit Contengut apondut
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Linha 1 : Linha 1 :
'''Musèu de la Musica''' qu'ei un arram de la Ciutat de la Musica de La Vileta a [[París]] e que ho inauguradas en [[1995]]. Qu'amassa ua colleccion d'instruments de musica de totas las epòcas e sustot [[vriulon]]s (e instruments tanhents) [[estradivari]]s, [[Amati]], [[Guarneri e [[Jean-Baptiste Viullaume|Vuilaume]] (dab sustot un exemplar de la soa [[octobassa]]) e [[piano]] d'Erard e de Pleyel o [[saxofòn]]s d'[[Adolphe Sax]].
'''Musèu de la Musica''' qu'ei un arram de la [[Ciutat de la Musica]] de [[La Vileta]] a [[París]] e que ho inauguradas en [[1995]]. Qu'amassa ua colleccion d'instruments de musica de totas las epòcas e sustot [[vriulon]]s (e instruments tanhents) [[estradivari]]s, [[Amati]], [[Guarneri]] e [[Jean-Baptiste Vuillaume|Vuilaume]] (dab sustot un exemplar de la soa [[octobassa]]) e [[piano]] d'Erard e de Pleyel o [[saxofòn]]s d'[[Adolphe Sax]].


== Galeria ==
== Galeria ==

Version del 4 mai de 2009 a 18.14

Musèu de la Musica qu'ei un arram de la Ciutat de la Musica de La Vileta a París e que ho inauguradas en 1995. Qu'amassa ua colleccion d'instruments de musica de totas las epòcas e sustot vriulons (e instruments tanhents) estradivaris, Amati, Guarneri e Vuilaume (dab sustot un exemplar de la soa octobassa) e piano d'Erard e de Pleyel o saxofòns d'Adolphe Sax.

Galeria