Biel Majoral : Diferéncia entre lei versions

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Contengut suprimit Contengut apondut
Capsot (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Cedric31 (discussion | contribucions)
Modif
Linha 1 : Linha 1 :
'''Biel Majoral''' (lo nom artistic de '''Gabriel Oliver Oliver''') (nascut a [[Algaida]] ([[Islas Balearas]]), [[1950]]) es un cantaire e musician polifacetic [[Malhòrca|malhorquin]], defensor del concèpte dels [[Païses Catalans]].
'''Biel Majoral''' (lo nom artistic de '''Gabriel Oliver Oliver''') (nascut a [[Algaida]] ([[Illas Balearas]]), [[1950]]) es un cantaire e musician polifacetic [[Malhòrca|malhorquin]], defensor del concèpte dels [[Païses Catalans]].


Es licenciat en filologia romanica, especialitat de filologia catalana per l' [[Universitat de Barcelona]]. Dempuèi [[1977]], es professor de Lenga Catalana a la Facultat d'Educacion de l'[[Universitat de les Illes Balears]] e foguèt membre fondaire e tanben dirigent del [[PSM]] a la debuta de las [[annadas 80]].
Es licenciat en filologia romanica, especialitat de filologia catalana per l' [[Universitat de Barcelona]]. Dempuèi [[1977]], es professor de Lenga Catalana a la Facultat d'Educacion de l'[[Universitat de les Illes Balears]] e foguèt membre fondaire e tanben dirigent del [[PSM]] a la debuta dels [[ans 80]].
Milita actualament amb [[Esquerra Republican de Catalunya]].
Milita actualament amb [[Esquerra Republican de Catalunya]].



Version del 7 octobre de 2008 a 20.28

Biel Majoral (lo nom artistic de Gabriel Oliver Oliver) (nascut a Algaida (Illas Balearas), 1950) es un cantaire e musician polifacetic malhorquin, defensor del concèpte dels Païses Catalans.

Es licenciat en filologia romanica, especialitat de filologia catalana per l' Universitat de Barcelona. Dempuèi 1977, es professor de Lenga Catalana a la Facultat d'Educacion de l'Universitat de les Illes Balears e foguèt membre fondaire e tanben dirigent del PSM a la debuta dels ans 80. Milita actualament amb Esquerra Republican de Catalunya.

Collaborèt al disc Cançons de festa de Maria del Mar Bonet en 1976.

Discografia

  • 1997: Vou veri vou per no dormir
  • 2000: Temps, temps, temps

Ligams extèrns