Òrdre Nacionau dau Meriti : Diferéncia entre lei versions

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Contengut suprimit Contengut apondut
CommonsDelinker (discussion | contribucions)
Lo fichièr 10060000570000-ZoomRecto.jpg es estat escafat coma o es estat sus Commons per Racconish (Missing essential information such as license, permission or source (F5))
Cap resum de modificació
 
Linha 1 : Linha 1 :
L''''Òrdre Nacionau dau Meriti''' es una decoracion de la [[França|Republica Francesa]] creat en 1963 per [[Charles de Gaulle]]. Es destinat a guierdonar lei meritis civius o militars renduts a la [[nacion]] francesa. Destinada a recompensar d'accions meritants que permetián pas de recebre la [[Legion d'Onor]], remplacèt divèrsei decoracions colonialas e ministerialas ancianas. Es la quatrena decoracion dins l'òrdre de precedéncia dei medalhas francesas.
L''''Òrdre Nacionau dau Meriti''' es una decoracion de la [[França|Republica Francesa]] creada en 1963 per [[Charles de Gaulle]]. Es destinada a guierdonar lei meritis civius o militars renduts a la [[nacion]] francesa. Destinada a recompensar d'accions meritants que permetián pas de recebre la [[Legion d'Onor]], remplacèt divèrsei decoracions colonialas e ministerialas ancianas. Es la quatrena decoracion dins l'òrdre de precedéncia dei medalhas francesas.


[[Categoria:Decoracion francesa]]
[[Categoria:Decoracion francesa]]

Version actuala en data del 23 mai de 2022 a 06.52

L'Òrdre Nacionau dau Meriti es una decoracion de la Republica Francesa creada en 1963 per Charles de Gaulle. Es destinada a guierdonar lei meritis civius o militars renduts a la nacion francesa. Destinada a recompensar d'accions meritants que permetián pas de recebre la Legion d'Onor, remplacèt divèrsei decoracions colonialas e ministerialas ancianas. Es la quatrena decoracion dins l'òrdre de precedéncia dei medalhas francesas.