Rasés : Diferéncia entre lei versions

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Contengut suprimit Contengut apondut
ScArf~ocwiki (discussion | contribucions)
m a renomenat Rasés (region) en Rasés: pas d'omonimia amb lo vilatge Rasès
ScArf~ocwiki (discussion | contribucions)
m ortho
Linha 1 : Linha 1 :
'''Rasés''' es una pichona region occitana situada dins lo [[departament francés]] de l'[[Aude]]. Rasés es lo nom d'un ancian comtat del [[Edat Mejana]] situada dins tot l'oèst del departament de l'Aude e dins una partida del departament de [[Pirenèus Orientals]] ([[Conflent]]). Ara, lo territòri de aquella region es lo [[canton d'Alanha]] e qualques comunas prèp de [[Limós]].
'''Rasés''' es una pichona region occitana situada dins lo [[departament francés]] de l'[[Aude]]. Rasés a estat lo nom d'un ancian comtat del [[Edat Mejana]] situada dins tot l'oèst del departament de l'Aude e dins una partida del departament de [[Pirenèus Orientals]] ([[Conflent]]). Ara, lo territòri de aquel ancian comtat es lo [[canton d'Alanha]] e qualques comunas prèp de [[Limós]].


[[categoria:Lengadòc|Rasés]]
[[categoria:Lengadòc|Rasés]]

Version del 22 genièr de 2007 a 00.55

Rasés es una pichona region occitana situada dins lo departament francés de l'Aude. Rasés a estat lo nom d'un ancian comtat del Edat Mejana situada dins tot l'oèst del departament de l'Aude e dins una partida del departament de Pirenèus Orientals (Conflent). Ara, lo territòri de aquel ancian comtat es lo canton d'Alanha e qualques comunas prèp de Limós.