Modèl:Blason

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Copyright – utilizacion restrenhuda Aqueste imatge mòstra un blason, una eraudica o d'armas. La descripcion d'aquestas armas pòt èsser ineligibla a la reservacion de dreches de copyright, o èsser dins lo domeni public. Dins d'autres cases, l'utilizacion de tals simbòls es limitada per la legislacion de cèrts païses. Aquestas limitacions son independentas de la licéncia de difusion de l'imatge presentat aicí.
  • En França e dins un cas de proteccion, lo blason es assimilat a una marca depausada, sa mesa a disposicion es autorizada dins lo limit dels dreches que l'article L-713-3 del Còde de la proprietat intellectuala acòrda a son titular e es reproducha aicí en vertut d'aquetes dreches.
  • Als Estats Units d'America, l'utilizacion d'aqueste imatge es sostenguda coma essent una utilizacion just dins lo quadre legal definit pel fair use.

Ça que la una tala permission legala pòt existir pas dins totes los païses. Se recomanda doncas de l'utilizar pas sens que sa validitat siá establida per un autre contèxte, e de la reütilizar pas sens precaucion.

Se sètz titular dels dreches sus aqueste imatge e que volètz que siá levat, contactatz-nos.


WARNING! Per c:Template:Coat of arms this is no longer seen as a valid license template.

Atencion : un fichièr amb aqueste bendèl pòt pas èsser transferit sus Wikimedia Commons perque la politica suls copyrights de Commons es mai restrictiva. Lo fichièr i seriá doncas suprimit.


{{ }}

Descripcion
Bendèl de licéncia d'apausar jos un mèdia.
Sintaxi
{{Blason}}


Vejatz tanben