Lista dels presidents del Club de Gimnasia y Esgrima La Plata

Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.
Anar a : navigacion, Recercar

Aquestes foguèron o es presidents del Club de Gimnasia y Esgrima La Plata :

Òrdi Imatge President Debuta Fin Nòtas
1.º Saturnino Perdriel.jpg Saturnino Perdriel 1887 1888 Primièr president. Mort en 1888. La carga passèt al vicepresident Etcheverry, fins a que per acamp se causèt lo novèl president del Club, José Antonio Lagos.
2.º Domingo Etcheverry 3 d'abril de 1888
3.º José Antonio Lagos 3 d'abril de 1888 8 de febrièr de 1889
4.º Osvaldo Botet.jpg Osvaldo Botet 9 de febrièr de 1889 15 de decembre de 1889 Durant sa Presidéncia, la Sede Social de 5 esq. 54, foguèt mudada a l'Avienguda 53 entre 4 e 5 de la ciutat de La Plata.
5.º Dr. Adolfo Montier 1889 1891
6.º Ricardo Aldao.jpg Dr. Ricardo C. Aldao 1891 1891
7.º Alejandro Korn-ca1890.jpg Dr. Alejandro Korn 1891 1894
8.º Mariano Paunero.jpg Dr. Mariano Paunero 1894 1896
9.º Teodoro Granel.jpg Dr. Teodoro Granel 1896 1896
10.º Norberto Casco.jpg Norberto Casco 1896 1897
11.º Miguel Gutiérrez.jpg Cap. Miguel Gutiérrez 1897 1897
12.º Julio Julianez Islas.jpg Dr. Julio Julianez Islas 1897 1898
13.º Juan M. González 1898 1900
14.º Edelmiro Palacios.jpg Dr. Edelmiro Palacios 1900 1903
15.º Miguel Gutiérrez.jpg Cap. Miguel Gutiérrez 1903 1904
16.º César Ameghino.jpg Dr. César Ameghino 1904 1905
17.º Ricardo Guido Lavalle.jpg Ricardo Guido Lavalle 1905 1906
18.º Benjamín Sal.jpg Ing. Benjamín Sal 1906 1907
19.º Horacio Arauz.jpg Dr. Horacio J. Araúz 1907 1909
20.º Diego Arana.jpg Diego Arana 1909 1910
21.º Edelmiro Palacios.jpg Dr. Edelmiro Palacios 1910 1913
22.º Julio J. Paz 1913 1913
23.º Emiliano De La Puente.jpg Dr. Emiliano de La Puente 1913 1913
24.º Juan José Atenció 1913 1913 Elegit mas renoncièt abans d'ocupar lo pòste.
25.º Emiliano De La Puente.jpg Dr. Emiliano de La Puente 1913 1914
26.º Telésforo Ubios.jpg Telésforo B. Ubios 1914 1914
27.º Emiliano De La Puente.jpg Dr. Emiliano de La Puente 1914 1915
28.º Jacinto Castellanos.jpg Jacinto Augusto Castellanos 1915 1915 Elegit mas renoncièt abans d'ocupar lo pòste.
29.º Emiliano De La Puente.jpg Dr. Emiliano de La Puente 1915 1917
30.º Guillermo O'Reilly.jpg Guillermo O'Reilly 1917 1919
31.º Alejandro Oyuela.jpg Dr. Alejandro Oyuela 1919 1920
32.º Horacio Casco.jpg Dr. Horacio Casco 1920 1925
33.º Augusto Liliedal.jpg Dr. Augusto Lidiedal 1925 1927
34.º Alberto González.jpg Dr. Alberto González 1927 1928
35.º Adolfo Rivarola.jpg Dr. Adolfo Rivarola 1928 1929
36.º Zerillo.jpg Juan Carmelo Zerillo 1929 1931 Campion del Tornèis Amator Argentin en 1929.
37.º Juan Erbiti.jpg Juan T. Erbiti 1931 1932
38.º Juan Marmonti.jpg Ing. Juan Ángel Marmonti 1932 1932
39.º Plácido Seara.jpg Dr. Plácido Seara 1932 1934
40.º Juan Erbiti.jpg Juan T. Erbiti 1934 1936
41.º Osvaldo Cortelezzi.jpg Osvaldo Cortelezzi 1936 1937
42.º José Julián Saiñas 1937 1938
43.º Ing. José Montalvo 1938 1942
44.º Dr. Carlos C. Tejo 1942 1945
45.º Dr. Plácido Seara 1945 1945
46.º Cap. Horacio Barandiarán 1945 1947
47.º Dr. Gabriel Rodríguez 1947 1948
48.º Dr. Carlos Insúa 1948 1955
49.º Genaro Rucci 1955 1957
50.º Dr. Laureano Durán 1957 1967
51.º Dr. Pedro Osvaldo Enrique Soria 1967 1968 Lo 13 de decembre de 1967 assumiguèt coma president mas renoncièt e Venturino venguèt president lo 2 d'abril de 1968.[1]
52.º Oscar Emir Venturino 1968 1979
53.º Cdr. Jorge Tittarelli 1979 1980
54.º Tomás Sessa 1980 1980
55.º Norberto Coco Sánchez 1980 1983
56.º Alejandro Breccia 1983 1983
57.º Mario Milazzo.jpg Mario Milazzo 1983 1983
58.º Dr. Hugo Barros Schelotto 1983 1983
59.º Héctor Atilio Delmar 1983 1989 En 1984, amb Delmar, Gimnasia pojèt de la Primièra B a la Primièra division.
60.º Cdr. Roberto Vicente 1989 1992
61.º Héctor Atilio Delmar 1992 1998 En 1992 Gimnasia entrèt dins la Copa Conmebol; en 1993 gannèt la Copa Centenario; e en 1995, 1996 y 1998 foguèt vicecampion de Primièra.
62.º Cdr. Héctor Domínguez 1998 2004 Domínguez ganhèt lo 28 de novembre de 1998 amb 1.847 vòtes (49,89 per cent) contre 1.450 de Delmar (los 39,16 per cient) e 405 vòtes (el 10,94 por ciento) de Marcelo Ferrari.[2]
63.º Ing. Francisco Gliemmo 2004 2004
64.º Juan José Muñoz 2004 2007
65.º Hugo Capdebarthe 2007 2007
66.º GELP - Walter Gisande.jpg Walter Gisande 2007 En pòste desempuèi lo 1 de decembre de 2007.

Nòtas[modificar | modificar la font]

  1. [1] Consultat lo 13 de febrièr de 2009
  2. [2] 13 de febrièr de 2009