Fichièr:Tantalum single crystal and 1cm3 cube.jpg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(4 937 × 2 991 pixèl, talha del fichièr: 2,5 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
Deutsch: Ein hochreiner (99,999 % = 5N) Tantal-Einkristall, hergestellt nach dem Zonenschmelzverfahren, einige einkristalline Tantalbruchstücke sowie für den Größenvergleich ein reiner (99,99 % = 4N) 1 cm3 Tantal-Würfel.
English: A high purity (99.999 %) tantalum single crystal, made by the floating zone process, some single crystalline fragments of tantalum, as well as a high purity (99.99 % = 4N) 1 cm3 tantalum cube for comparison.
Français : Un monocristal de tantale de haute pureté (99,999 %), obtenu par la Méthode de la zone fondue. Pour comparaison, on peut aussi voir sur l'image des fragments monocristallins de tantale, ainsi qu'un cm3 du même élément pur à 99,99 % et anodisé.
Data
Font Trabalh personal
Autor Alchemist-hp (talk) (www.pse-mendelejew.de)
Appareil photo Canon 5D Mark II
Objectif Canon EF 100mm
Notes made by focus stacking software from 18x single shots

This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

Això és una imatge retocada, cosa que vol dir que ha estat alterada digitalment de la seva versió original. Modificacions: Focus stack with Helicon Focus of 18 images..

Distinctions

Imatge de l'année
Imatge de l'année
Imatge remarquable
Imatge de qualitat
Imatge de qualitat

Wikimedia CommonsWikipèdia

Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges remirables) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
Aquesta és una Imatge de qualitat i segueix els criteris d'imatges de qualitat.

Wikipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en alemany (Exzellente Bilder) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en polonès (Ilustracja na medal) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Publicat jos licéncia(s)

Licence Art Libre Copyleft: Aquesta és una obra d'art lliure: Podeu redistribuir-la i modificar-la sota els termes de la Llicència d'Art Lliure. Trobareu una còpia d'aquesta llicència al web Copyleft Attitude, així com en altres llocs web.

Please select "one" of your favorite license.

Creative Commons License

This file is licensed under the Creative Commons ‘Attribution-NonCommercial-NonDerivative 3.0 (US)’
Licence: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

GNU head S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.2, publicada per la Free Software Foundation; sense seccions invariants, ni textos de portada, ni textos de contraportada. S'inclou una còpia d'aquesta llicència en la secció titulada GNU Free Documentation License. 1.2 només

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
High purity (99.999 %) tantalum single crystal

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual29 mai de 2010 a 22.58Miniatura per la version del 29 mai de 2010 a 22.584 937×2 991 (2,5 Mo)Alchemist-hp== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{de|1=Ein hochreiner (99,999 % = 5N) Tantal-Einkristall, hergestellt nach dem Zonenschmelzverfahren, sowie für den Größenvergleich ein

I a ges de pagina que compòrta un ligam vèrs aqueste imatge.

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas