Fichièr:Henry III funeral head.jpg

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(2 184 × 1 734 pixèl, talha del fichièr: 1,84 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
English: Head of Henry III from coffin; turned 90 degrees
Data
Font
Autor Valerie McGlinchey

Publicat jos licéncia(s)

w:oc:Creative Commons
atribucion partiment a l'identic
Sètz liure :
  • de partejar – de copiar, distribuir e transmetre aquesta òbra
  • d'adaptar – d'adaptar aquesta òbra
Jos las condicions seguentas :
  • atribucion – Vos cal atribuir aquesta òbra amb lo biais especificat per l'autor o lo concedent (mas pas dins un sens que suggerís que vos apròvan o qu'apròvan l'utilizacion d'aquesta òbra).
  • partiment a l'identic – Se modificatz, transformatz, o vos basatz sus aquesta òbra, vos cal distribuir l'òbra resultanta jos la meteissa licéncia o una licéncia similara a aquesta.

United Kingdom

La reproduction photographique de cette œuvre est couverte par la législation britannique (section 62 du Copyright, Designs and Patents Act de 1988), qui autorise les photographies de bâtiments, ou de sculptures, maquettes de bâtiments ou objets d'art installés de manière permanente sur la voie publique ou dans des espaces ouverts au public. Cette clause ne s'applique pas aux œuvres en deux dimensions comme les affiches et autres œuvres planes. Pour plus d'information, veuillez vous reporter à COM:CRT/United Kingdom#Freedom of panorama.

العربية  Deutsch  English  español  français  日本語  한국어  македонски  Nederlands  português  português do Brasil  简体中文  繁體中文  +/−

Possibly copyrighted in the U.S.

Aquesta obra pot ser que no es pugui usar sota una llicència lliure als Estats Units perquè mostra una obra d'art o escultura que pot estar protegida per drets d'autor segons la llei dels EUA.
  • En el país d'origen de l'obra d'art o escultura, generalment es poden fotografiar aquestes obres situades permanentment en llocs públics sense infringir drets d'autor en virtut del principi conegut com a "llibertat de panorama".
  • Segons la llei dels EUA no hi ha llibertat de panorama per a obres d'art o escultures i, sota el principi de jurisdicció aplicable lex loci protectionis, un tribunal dels EUA pot aplicar a aquesta obra la regulació nord-americana de la llibertat de panorama en lloc de la regulació del país d'origen. Tanmateix, en la pràctica resta indefinit si s'aplicaria aquesta possibilitat, o com, en un cas legal real als EUA que impliqui consideracions sobre la llibertat de panorama.
Els fitxers amb aquest avís podrien ser esborrats en el futur segons el resultat de discussions comunitàries i un nou cas legal.
Aquesta no és una llicència vàlida a Commons; aquest fitxer s'ha de poder reutilitzar d'acord amb la llibertat de panorama reconeguda en el seu país d'origen o bé serà esborrat.

català  Deutsch  English  español  français  italiano  português  português do Brasil  sicilianu  македонски  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  +/−

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
Effigy of Henry III on his tomb in Westminster Abbey

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual27 mai de 2013 a 15.08Miniatura per la version del 27 mai de 2013 a 15.082 184×1 734 (1,84 Mo)Hchc2009User created page with UploadWizard

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Metadonadas