Fichièr:Firefox 29.0 on Windows 8.png

Lo contengut de la pagina non es disponible dins una autra lenga.
Un article de Wikipèdia, l'enciclopèdia liura.

Fichièr d'origina(1 166 × 727 pixèl, talha del fichièr: 101 Ko, tipe MIME: image/png)

Descripcion

Descripcion
English: Mozilla Firefox version 29 showing the browser's Start page in Windows 8.1 Update.
Data 2014-05-01, 01:05:53
Font Trabalh personal
Autor Screenshot : HPD
Software : Mozilla Foundation

Publicat jos licéncia(s)

For software

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència.

Llicència de programari lliure:
Cette œuvre* est un logiciel libre ; elle est placée sous une triple licence MPL de Mozilla / GPL / LGPL.
Le contenu de ce fichier est placé sous la Mozilla Public License Version 1.1 (la "Licence") ; vous ne pouvez utiliser ce fichier qu'en respectant les termes de cette licence.

Le logiciel distribué la Licence est distribué sur une base « TEL QUEL », SANS GARANTIE D'AUCUNE SORTE, qu'elle soit expresse ou implicite. Consultez la Licence pour connaître les dispositions spécifiques régissant les droits et les limitations qui s'appliquent.

GNU head

Aquest treball és programari lliure. Podeu redistribuir-lo i modificar-lo sota els termes de la Llicència Pública General GNU (GNU GPL), publicada per la Free Software Foundation; en la seva versió número 2 o en qualsevol posterior. Aquesta obra es distribueix sota l'esperança que sigui d'utilitat, però sense cap mena de garantia, fins i tot sense la garantia implícita de comercialització o d'adequació per a un propòsit particular. Vegeu els texts de la versió 2 i de la versió 3 de la GNU GPL per a més detalls.

GNU head Aquesta biblioteca constitueix un programari lliure, podeu redistribuir-lo i/o modificar-lo sota els termes de la GNU Llicència Pública General Menor publicada per la Free Software Foundation, bé la versió 2.1 de la llicència, o bé (si ho preferiu) qualsevol versió posterior. Aquesta biblioteca es distribueix amb l'esperança que siga d'utilitat, però sense cap mena de garantia, i sense la garantia implícita de comercialització o idoneïtat per a propòsits particulars. Vegeu la [⧼wm-llicència LGPL-2.1-full-link⧽ versió 2.1] i la [⧼wm-llicència LGPL-3-full-link⧽ versió 3 de la GNU Llicència Pública General Menor] per a més detalls.

Podètz causir la licéncia que volètz.

* si la licence provient d'une œuvre de Mozilla publiée après 2011, veuillez noter qu'en 2012, la licence Mozilla Public License 2.0 a été publiée, et que quelques logiciels de Mozilla ont alors été placés sous cette nouvelle licence. Voir la discussion dans cette section du Bistro anglophone.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


For other logos
Trademarked Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.
Public domain Aquesta imatge de geometria simple és inelegible per als drets d'autor i, per tant, està en domini públic, perquè consisteix completament en informació que és propietat comuna i no conté cap paternitat literària original.
Heptagon
Heptagon

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual1 mai de 2014 a 07.59Miniatura per la version del 1 mai de 2014 a 07.591 166×727 (101 Ko)Renamed user Ad1527gwi9272gA complete windowed screenshot of {{Firefox}} 29 in Windows 8.1 Update taken shortly after installation.
30 abril de 2014 a 03.16Miniatura per la version del 30 abril de 2014 a 03.161 366×768 (81 Ko)BeholderhdUser created page with UploadWizard

I a ges de pagina que compòrta un ligam vèrs aqueste imatge.

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Metadonadas